Разведена жена иска дете от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Разведена жена иска дете от мен
преди: 20 дни, 16 часа, прочетена 1078 пъти
Здравейте, запознах се с разведена жена, която иска деца.

Прекарваме си добре заедно, но не съм семеен тип. Не искам деца и отговорността да бъда родител. Това и казах и на нея.
Въпреки това тя настоява да има дете от мен заради гените ми. Не искала да и помагам да го гледа. Искала просто да си останем приятели, за да ме познава детето.

Първосигнално си казвам да, но в последствие ми изникват картинки с дела за бащинство, издръжки и какво ли не.

Не, че не искам гените ми да продължат пътя си, но не искам да си причинявам всички тези усложнения.

Светът е откачил, очевидно и аз :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 20 дни, 7 часа
hash: f2b76801f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Ти най-вече. Като не искаш отговорност, какво искаш? Хубаво е, че цялата ни безотговорност ще свъурши до едни 50 години, и после отговорни ще заемат местата ни. А от нас нищо няма да остане :)

 
  ...
преди: 20 дни, 7 часа
hash: 0e1f02a11e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Ее, то щото да плащаш башинство в България е много скъпо, според мен сам ще пожелаеш да бъдеш истински баща, защото това е дар от Бога. Сега не го разбираш явно, ама ще ти прищрака след време:) Няма по-голяма радост от това да гушнеш децата ти, а те да щъкат около теб и да викат "тати, тати":)))

 
  ...
преди: 20 дни, 7 часа
hash: ddfe07bfab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   А тя има ли други деца? Ако няма е разбираемо да иска. Ако има, значи или си богат, или много красив. Или е доста хлътнала по теб. Не се случва често разведени жени да искат деца.

 
  ... горе^
преди: 20 дни, 7 часа
hash: af61efe101
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Безумията на днешните жени. Ама иначе мъже не им трябвали и можели да се наплодят от инвитро. Можели Африканчета да вземат...

 
  ...
преди: 20 дни, 7 часа
hash: b8868af455
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Така е, откачил е... особено ти... но, то и гарван гарвану око не вади, като гледам с каква си се събрал.... Гените напред, но автоматично, пред монитора и инстраграм и в ютюб, без грижа, отговорност и удоволствието от тях...

 
  ...


...
преди: 20 дни, 6 часа
hash: 65023fe570
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   По-добре не се размножавай.

 
  ... горе^
преди: 20 дни, 5 часа
hash: 7c5c116c34
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Абе искала дете от теб заради гените ти, пълни шитни. Иска да си я гледаш и да теш върже. Баш пък разведена ти се паднала, вместо някой добричка, която ще е без ремарке. Тя не случайно е разведена и ще си скъсиш живота.

 
  ...
преди: 20 дни, 4 часа
hash: 0d4f299170
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Най-вероятно ще иска да те върже с дете. Сега говори така, но ако го роди, може да заведе дело за бащинство и да се вкараш в сериозни филми. По-добре не си го причинявай, щом не искаш семейство.

 
  ...
преди: 20 дни, 3 часа
hash: 1890b6b176
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   А ти защо те искаш дете?

 
  ... горе^
преди: 20 дни, 3 часа
hash: 70f019a692
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Абе недей по-добре. Жените са емоионални същества няма как да знаеш какво ще и скимне.

 
  ...

...
преди: 19 дни, 23 часа
hash: a8af0f3565
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Не се връзвай, опитва се да те хване за цял живот.
Никакъв секс с нея, защото може да забременее от някого и една година да се чудиш от теб ли е, от друг ли е.
Прекъсвай всякакви отношения и така.

 
  ...
преди: 19 дни, 21 часа
hash: 9c2c880a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Здравейте, авторе съвсем не си откачил, а напротив, даже си много отговорен човек. Знаеш че родителството не е за теб и не си направил дете, което за мен е проява на отговорност. Колко хора (мъже и жени), правят деца и се развеждат и горкото дете не знае къде му е къщата, или като се разведат родителите го изоставят баба и дядо да го гледат! Жената за да задържи мъжът до нея най коронния и номер е да забременее, имам приятелка, която дупчеше презервативите, защото приятелят и не искаше деца. А, съвсем не разбират тези жени че някой хора просто не им е в природата да са родители и мъжът като абдикира от детето, тя се вайка и охка, че бившият я е зарязал и не си гледа детето, а тя клетата самотна майка. Дамо ме разбра, какво искам да ти кажа. Тя, щом е разведена може да си търси някой балък който да и гледа и нейното дете и най лесно е да се хване на куката мъж е с искам бебе от теб.
Моят отговор е че съвсем не си луд, даже си много отговорен че не правиш деца, само за да отбиеш номера.
А, моят съвет е да я зарежеш, ако много настоява за деца и да бъдеш много внимателен да не те прецака с някой номер да забременее. Повярвай ми жените разполагат с богат асортимент от номера.

 
  ... горе^
преди: 19 дни, 21 часа
hash: 77c2dc0288
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   И какви са ти гените? Много си красив или е преценила, че си тъп и с темата за гените може да те залъгва. Да нямаш 1-2 апартамента някъде и да си се похвалил пред кокошката?

 
  ...
преди: 19 дни, 20 часа
hash: f437e942b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Eй затова България ще загине и ще бъде населявана предимно от цигани и турци... Направо ме напуши смях дела за издръжки.... Поредният беден Ганьо дето трепери да не му вземат парите, дето ги няма. И ТО ЗА СОБСТВЕНОТО МУ ДЕТЕ ИЗДРЪЖКА. Ти може да си ялов ама веднага в главата му тръгнал да слага рибата в тигана преди да е уловена. А сега си представи, че си на 70 години, нямаш деца, жена, живи родители, пенсията не ти стига, няма с кого да обелиш две думи и да прекараш празниците. Представи си и, че имаш рак на дебелото черво и оставаш инвалид с колостома, представи си, че катастрофираш и оставаш сакат, представи си, че получиш деменция и започнеш да не познаваш хората... Всички сте много самоуверени, докато сте млади и получавате някаква прилична заплата. Но не ви минава през главата, че най-ценното е да имаш човек до себе си, който те обича, наследници, които ще се грижат за теб и сплотено семейство, дори когато ти е трудно да се справяш сам, което да ти дава опора. Няма да сме все млади, здрави и с акъла си авторе. Съветът ми е да предложиш брак на жената, да си направите две-три деца и да живеете в уважение и любов. Но малкият ти пресметлив мозък няма да асимилира това, което казвам.

 
  ...
преди: 19 дни, 20 часа
hash: 25a8b004f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Що за откачени хора!

 
  ... горе^

...
преди: 19 дни, 11 часа
hash: cdaa01a506
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Не знам дали в Бг законодателство има варианта да се откажеш предварително от родителски права и отговорност, но в някои чужбини може. По взаимно съгласие се съставя документ, подписва се от двамата родители и се заверява в съд.
Ако тя действително иска и може да гледа детето сама пък ти искаш дете, но не да поемеш отговорност за него, провери за този вариант.
Но после не можеш и гък да кажеш, ще знаеш, че е от те но никога няма да имаш думата за нищо.
Аз вярвам на жената, доста жени се ориентират д а раждат от когото искат, но като лишат напълно от права бащата, който в случая се приема смао като донор-нищо повече.
Гледам горе доста от бг мъжете пак закъсняват с информация за нови неща/движения и въобще развитие към... дали напред или назад времето ще покаже.
Но из Европа си е доста често явление вече жените да не искат връзка в общ дом с мъж, да не дават възможност за контрол на мъж, без това в много случаи смаи си гледат децата, затова не искат и тежестта/ донор прикачена към детето.

 
  ...
преди: 19 дни, 10 часа
hash: 9c2c880a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Тези които коментират че няма да сме все млади и здрави, да попитам някой дава ли гаранция, че като имаш дете, като порасне ще ви гледа? Колко такива случаи има на самотни стари хора, които имат деца, а децата са в чужбина например, а те живеят сами и никой не ги поглежда. Може би, някой ден авторът ще пойска бебе, но ако открие правилната. А, тази щом е провалена семейно веднъж е всичко друго но не и правилната. Що за манталитет има българина? Да имаш деца само за това когато остарееш да има кой да ви гледа!

 
  ...
преди: 19 дни, 9 часа
hash: cefe963c5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Авторе, мислех да не пиша в тази тема, защото смятах, че хората ще ти отговорят достатъчно добре, но има важни неща, които не са споменати, затова реших да се включа.

Първо ще кажа да обърнеш внимание на коментари 2 и 15, това са много добри коментари, прочети ги внимателно и многократно!

Виж сега, има няколко важни момента(и въпроса) в твоята ситуация:

1. Тя е разведена, а ти си ерген! Това не е равнопоставен брак и равнопоставено семейство! Редното е ерген да се жени за мома, а разведен да се жени за разведена!

2. С такъв тип разсъждения - ти живееш в грях пред Бога! Значи ти предпочиташ да живееш като блудник в беззаконие, вместо да създадеш семейство и да сключиш брак) и църковен също - за да има Божие благословени над семейството ти! )
Сега, ако ми излезеш с аргумента, че не си много вярващ или си атеист - знай, че тези неща са валидни за всеки човек(защото всеки един от нас ще се изправи на Страшния съд пред Бога), независимо от неговите убеждения!

3. За мен това, което пишеш - не съм семеен тип, просто означава, че до момента не си срещнал подходящата жена за своя съпруга!
Защо?

Защото, когато срещнеш ПОДХОДЯЩАТА жена за своя съпруга и си допаднете и се обикнете, ти няма да се чудиш дали да бъдеш с нея и да си правиш такива бакалски сметки!
А ти повече от всичко друго ще искаш да бъдеш с нея, да се ожените и да си създадете свое семейство, да имате деца...!

Така, че съветът ми е да се позамислиш над тия въпроси и да се промениш!

 
  ... горе^
преди: 19 дни, 8 часа
hash: 40f3905e5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Таза госпожа не е в ред, щом и ти и се връзваш и не си бягал с 200 от нея, значи и ти не си.

 
  ...
преди: 19 дни, 8 часа
hash: 09e94f534e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

21.   Много ме кефи как жените в коментарите така самонадеяно обвиняват автора, че бил стиснат, бил скръндза, бил страхливец, бил "Ганьо", бягал от отговорност и му вменяват вина, че не искал да се върже за разведената разпоретина с дете. Ама ако беше обратното - ако авторът беше разведен мъж с дете/деца, и отгоре на това ходил по ПРОСТИТУТКИ (опазил Господ, помилуй :))), искащ дете от неомъжена жена без деца, а жената не иска, тогава какво щяхте да направите? !
Щяхте веднага да закудкудякате хорово в подкрепа на кокошката и да почнете да я успокоявате и убеждавате, че вината не била нейна, с нищо не била длъжна и като на мъжа не му изнасяло, да си намерел друга.
Тук обаче мъжа го изядохте жив с парцалите. Тук мъжът Е длъжен, тук мъжът е злият и лошият, тук мъжът е бягащ от отговорност "страхливец" и "комплексар", щото не иска да се набута в хиляди дългове и съдебни дела с разпоретината-сметкаджийка, а така планът й за богат и охолен живот се проваля. Че и чак за поколението му се правят на загрижени, дали щяло да изчезне, или не. Абе, на вас откога почна да ви пука чак толкова много за мъжкото поколение, бе!? Нека да позная, откакто имате интерес да цоцате от паричките им, нали? Родете първо вие по едно дете като толкова знаете, пък после се тревожете за мъжките гени. Долните двойни женски стандарти нямат край!

 
  ...

...
преди: 19 дни, 5 часа
hash: 789175feab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   На мен ми се струва добра идея да имаш дете от красив и/ или много умен мъж. Гените са си гени и ако не искаш таткото да се бърка си избираш най- качественият донор (расов кон за разплод) без други ангажименти.
В този смисъл е важен интелектът, образование, външен вид, ръст, конструкция на тялото, тегло (без склонност към пълнене), цвят на коса и очи, възраст (по възможност до 35 г).

 
  ... горе^
преди: 19 дни, 2 часа
hash: e69fa3befb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Въпросът не е в това да направиш дете на която и да е а да откриеш правилната половинка и да живееш в любов и разбирателство с любимия си човек. И децата да са естествено следствие от връзката между двамата влюбени.
Ясно е че авторът не е толкова влюбен в тази жена не е готов за семейство. Не е готов да бъде баща все още.
За всичко си има време.
Дай боже след време да срещне подходящата жена и да създадат семейство.
По-безотговорно е да й направи дете под натиск и да не поеме грижите за това дете.

Някои хора са прави да може би не е редно човек да е сам но не трябва да се обвързват хората с когото и да е.
Всеки може да се обвърже с неподходящата, всеки да създаде едно дете дори когато не е напълно готов но по-важното е да открие правилният човек който ще е до него в добро и зло.

 
  ...
преди: 19 дни, 1 час
hash: 80c2fca018
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   13 - да!
Най-отговорният човек е този, който не иска никакви отговорности!
Типично в западен стил! Там лъжата е истина, черното е бяло, жените са мъже, черните са бели, войната е мир и т. н. и т. н.
По хубав път сте тръгнали с автора!
Мога да ви кажа и как ще свършите, но никак няма да ви хареса...
Но вие ще си го наречете "победа" и "пълноценна реализация", нали? :)

 
  ...
преди: 18 дни, 23 часа
hash: 9dde382278
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Звучи като голям потенциален проблем. Да не говорим, че по всяко време, ако закъса финансово или нещо се сдуха психически, може да предяви иск за установяване на бащинство, да иска издръжка итн.
Не си прави от нищото проблем.

 
  ... горе^
преди: 18 дни, 20 часа
hash: 9c2c880a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Номер 24, за щастие съм горда майка на близнаци и повярвай ми знам как се поемат отговорност. Родих си децата точно на 40 г и не съжалявам за това, защото го направих с правилният човек. Първият ми съпруг искаше от мен дете, но го виждах че не става, дори в последствие разбрах за изневерите му, плюс появата на алкохолна зависимост от негова страна. Със сърцето си чувствах че не трябва да раждам от него. Ако бях послушала майка ми, брат ми, сега детето сигурно щеше да е поредното дете на разведени родители с баща алкохолик. Точно с такива мислене като твоето сиропиталищата се пълнят с деца, деца на разведени родители израстват с проблеми и повтарят модела над техните деца и което е най лошото, ако си спомняте имаше един случай преди доста време, когато една четиридесет годишна жена осинови дете, защото е сама и после го преби. Не си спомням детето май умря. Аз съм на мнение че някой хора просто не им е в природата да са родители и е похвално че не правят деца. Авторът някой ден може да узрее и срещне жена с която вътрешно да почувства че му е време за дете. Както при мен се случваше, просто душата ми не виждаше бившият ми като баща на моето дете, въпреки че семейството ми смяташе че той е добра партия, защото е от богато семейство и е красив.

 
  ...

...
преди: 18 дни, 13 часа
hash: 4055754dd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Не го прави. Вече са ти казали за издръжката. Един ден може да срещнеш подходящата за теб жена и да имаш дете от нея. Междувременно ще плащаш издръжка на първото дете, което също ще ти е наследник. Ако тази жена толкова иска дете, може да забременее чрез изкуствена инсеминация. Не ти трябва сам да се вкарваш във филми.

 
  ...
преди: 18 дни, 12 часа
hash: a88313a91d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Обрати винаги има в живота, и тук може да се получи. За връзването има начин, затова са измислени законите. Щом иска да си само осеменител, подписва договор за това, разбира се според закона, и никой после не може с пръст да те барне, нали затова измислиха брачните договори. Чукай си на воля после, и като ти омръзне-чао!? НО, може да се случи и обратното, ти да станеш обзет от новороденото, и да не можеш да се махнеш от него!? Живота е непредвидим.

 
  ... горе^
преди: 18 дни, 9 часа
hash: 09e94f534e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   24 - ами ДА, победа си е! Победа е, че не ви се хващат на евтините курвенски номерца за лесно и бързо забогатяване, а за вас е загуба. Яд ли те е?

 
  ...
преди: 18 дни, 3 часа
hash: 2871191764
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Виж сега... Като жена ти го казвам... Тази се пробва да те върже и да те ангажира с издръжката си. Дали ще се ожените или не, това няма значение - дори и без брак, дължиш издръжка на детето, такива са законите. Довери се на инстинкта си и и имай дете само с жена, в която си сигурен. Да имаш дете е важна стъпка и не се прави така с някой, в чиято лоялност и характер не си сигурен. И ти предлагам да спреш да правиш секс с нея, защото явно си е наумила, че иска дете от теб и може да стане гаф под една или друга форма. Знам за жени, които пробиват презервативи, такива които уж "пият хапчета", и така нататък. Внимавай много с нея. Даже според мен би било най-добре да я зарежеш, за да ти е мирна главата.

 
  ...
преди: 18 дни, 21 мин.
hash: 9c2c880a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Номер 29, аз написах коментарът който номер 24 коментира. Жена съм и съм твърдо против това жена да забременее, и което е най лошото да използва едно дете за да хване един мъж, колкото и да е красив, богат и с най расовите гени. Детето трябва да расте в любов и с двама родители, които го са искали от сърце, или въобще да не се ражда дете което само ще страда. Имам и много примери около мен, че не всеки човек може да бъде добър баща или майка.

 
  ... горе^

...
преди: 17 дни, 22 часа
hash: e69fa3befb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Прав си номер 26. Напълно.
Заради такова отношение сиропиталищата са пълни с изоставени деца.
Точно така е.

 
  ...
преди: 17 дни, 22 часа
hash: e69fa3befb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Разбира се че нещата могат да се случат с подходяща жена.

 
  ...
преди: 17 дни, 9 часа
hash: dd9699ba2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Щом осъзнато не искате да имате деца, то тогава бъдете много внимателен с тази жена. Даже да имате нотариално заверен документ, че не иска издръжка пак бъдете внимателен. Има голяма вероятност, вече някъде тихичко да съхранява ваши косми с фоликули или някъде малко кръв, или пък семенна течност и когато се появи дете да предяви искане за бащинство. Да дайте сперма за съхранение, а след това си направете една вазектомия, та да сте спокоен. Тази игра, в която искат да Ви вкарат е много рискована. Ще сте губещата страна, такова е еврогейското законодателство. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време""

 
  ... горе^
преди: 17 дни, 8 часа
hash: 010986d3d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Искала да сте си приятели и ти няма да имаш грижи по бащинството - хахахаха ама тая била много забавна бе.
На тия приказки не се връзвай. защото после така ще те вържат теб, че ще се чудиш откъде ти е дошло. Жените са истински акули в живота. 5 пари не дават за теб, мислят само за себе си и каква полза могат да имат. Изборите и решениеята са им много добре пресметнати ходове напред и много преди това, за да може всичко да е изпипано. Само да клъвнеш и вече няма връщане назад.
Самият факт, че една жена ти дава зор за деца трябва да ти е червен флаг и лампа моментално. Тука не играе нищо друго освен личен интерес.
Очевидно предлагаш нещо, което тя иска и ще се опита да те върже за много години напред. Бягай от тая с 200 мой човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker