Не понасям сина му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не понасям сина му
преди: 3 дни, 4 часа, прочетена 777 пъти
Здравейте. Бременна съм и очаквам първото си дете с нетърпение.. Обичам децата държа да го спомена, но мъжа ми има син на 7 от преден брак, който живее при нас и аз не понасям. Съжалявам, че го казвам, но детето е противно, досадно, дори визуално.. ме дразни много. Адски товарещо. Озлобявам.. а не съм такъв човек. Как да се справя с това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 дни, 21 часа
hash: a737ce6f99
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Не обичаш децата. Обичаш само тези който са излезли от теб.
Дори да има някакъв проблем той е малък и е в начален процес на развитие и не прави разлика от добро и лошо.
Вместо да подходиш с разбиране и да помогнеш във възпитанието му, ти го злепоставяш по форумите.
"Не ми харесва и визуално" - ще спиш ли с него? , какво е виновно, че природата го е създала такъв?

Написаното не говори добре за теб като личност.
М33

 
  ...
преди: 2 дни, 20 часа
hash: a2d63585c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Щом си прела разведен с дете, няма да се оплакваш от детето.

 
  ...
преди: 2 дни, 19 часа
hash: 7521ad30e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Като втора съпруга, ме обвиниха че се държа грубо в една друга подобна тема, но тук няма как да пропусна. Да си взела мъж без дете! Детето реално какво ти прави? Обижда ли те, тормози ли те, той винаги ще е част от този мъж и ако обичаш баща му, ще гледаш да се разбираш с него, не да го обичаш, а да се разбираш. И, повярвай ми като втора съпруга ти казвам че детето може да ти бъде съюзник, ако бащата и роднините му виждат че се разбираш с него. По дразнещото е ако имаш проблем с бившата и тя настройва детето срещу теб, което се случваше при мен, защото бившата му се опитваше да го върне. Според мен си една егоистична лигла, ако детето всъщност се държи като дете и нищо лошо не прави. Да си мислила какъв мъж избираш.

 
  ... горе^
преди: 2 дни, 19 часа
hash: 5f0cea871e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Детето не е виновно, а си виновна ти, защото си развалила семейството му. Дълбоко в себе си го знаеш и за това не можеш да го понасяш, защото ти напомня че мъжът и е имал семейство преди теб.

 
  ...
преди: 2 дни, 19 часа
hash: 5f0cea871e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Съветвам те никога да не казваш това на бъдещия бъща на детето ти. Защото ако аз разбера че "жената" с която съм има такова отношение към сина ми, директно я гоня с шутове през вратата.

 
  ...


...
преди: 2 дни, 18 часа
hash: b2310ebb30
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Не мисля, че ще се справиш. Май скоро и ти ще станеш бивша.

 
  ... горе^
преди: 2 дни, 18 часа
hash: a949fd7aa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Късно е, либе за китка! Ти си знаела положението, мъжът ти едва ли се е представял за ерген. Като му буташе не мислеше, че има син, нали? Сега го играеш злата мащеха от приказките. Като гледаш на чуждото дете по този начин, напълно възможно е така да гледат един ден на твоето. Не знаеш ти какво ще родиш и отгледаш.

 
  ...
преди: 2 дни, 11 часа
hash: 21b1099930
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Може би е добре да се сложиш на негово място. Той най-вероятно вижда теб като виновник мама и тате да не са заедно. За него също е много трудна ситуацията. Не се озлобявайте срещу малко дете. Помислете колко е сложна ситуацията за детето и ще разберете, че постъпва така, защото не знае как друго яче да постъпи. Реагирайте повече с разбиране, от колкото с яд. Имайки предвид, че сте бременна е направо грозно това, което казвате. Ако ще държите някой отговорен това са хората около детето. Включително Вие. Нищо чудно, че детето реагира така. Вижте си енергията. И аз съм била бременна при това 2 пъти. Успокойте си хормоните и се опитвайте без да се предавате да разберете детето. Децата са много умни и понякога един невинен разговор с тях върши чудеса. Да не казвам колко са интуитивни и как бързо усещат преструвките.

 
  ...
преди: 2 дни, 9 часа
hash: ae4b3ce569
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Като си търсиш мъж без деца. Какво ти е виновно детето? Знаела си за съществуването му като си се хванала с тоя мъж. Майка му е била същата наивница, която си е мислила, че ще остареят заедно. Мисли си, че такава съдба може да чака и твоето дете-чужда жена да го мрази.

 
  ... горе^
преди: 2 дни, 9 часа
hash: 02b5fdb38d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Не се учудвам. То за това има толкова приказки за злата мащеха. Изглежда при някой жени, животинските инстинкти за чуждо надделява. Чуждите деца не са проблем, ако са в чужда къща. В случая това е мястото, което сте окупирали и инстинктивно искате да въведете свой порядък.
Един от начините да го преодолеете, според мен е, да обучите сетивността си т. е. това дете да се превърне във ваше. Сега то е заплаха. Не трябва да бъде. Вие се познавате по-добре и сама трябва да откриете методиката.
Притеснява ме това, че в повечето случаи емоциите контролират разума и че трудно се решава човек да извърши противоположната симбиоза (разум-чувства).

 
  ...

...
преди: 2 дни, 8 часа
hash: e604a5b4a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Не е за всеки да приеме дете на партньора си. Но преди да си прави свое бебчи, би трябвало да се опита да си представи бъдещето по-ясно. Просто не те виждам как ще бъдеш семейство с тях като детето ти е противно и не го търпиш. Закъсняла си много въпроса си.

 
  ...
преди: 2 дни, 8 часа
hash: e5f7abfd21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Осъзнай се и всеки път, когато го видиш мисли за добро и любов. Програмираш чужд живот, живота на едно нещастно дете. И си опичай хубаво акъла да създадеш близос с децата, защото утре няма да ви има и те остават. Аз съм отраснала така, бях нежеланото дете, тя мащехата ми такава злоба, никаква грижа, обиди, унижения, ужас. Къща АД, то тя не осъзнаване, как тя прави всичко и тя също живее в този ад. Тяхното дете растше царски, аз ненужната, никаква грижа, куп обиди и унижения от баща ми също, той се държеше като нея. Сега са стари вече, ние като сестра. и се чуваме за Коледа и накой празник от немай къде, аз се махнат от България за да забравя адът в ко то си живяла. Мечтаеш на 7 г. някой да ме прегърнеш, но нямаше кой, дори не мечтаеш за нещо, дрехи, обувки, имах колкото да не съм гола. Ти си същата, помисли какво искаш да посееш, и не забравяй, че във вкелената винаги има баланс и тази омраза към дете, ще има последствия. Така ще те "удари", че да си "платиш" за неосъзнатите емоции и за лошото което правиш. Да с сипеш човешки живот е непостижимо, мащехата ми Господ жестока я наказа, сега се държи добре, осъзнава се е, когато Господ я наказа и с болести и с мъка и с всичко, което се случва на детето й, но съсипа моя живот, колкото и да се "държа" последиците от нейната омраза, отношение към мен, да отраснеш по такъв начин в отровна среда са за цял живот. Гроди любов, а не отрова. И всичките ти мисли, енергия, това което пишеш, вече са се отразили на твоето дете, защото вие сте едно цяло, най-важното е мисълта и емоциите, те разболяват. Прочети за Десислава Дамянова от Академия за емоционална интелигентност има куп видеа, какво казва за бремеността и емоциите.

 
  ... горе^
преди: 2 дни, 8 часа
hash: e5f7abfd21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Очакваш дете на 7 г. да реши проблема или ти като възрастна трябва да промениш ситуацията.

 
  ...
преди: 2 дни, 4 часа
hash: 201cb21708
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Защо не дадете това, което сте писала да го прочете мъжът ви, той да ви посъветва? Да види хубаво от каква жена ще има дете. Аз, понеже не съм сигурна за себе си, че мога да обичам чуждо дете като свое, та по тая причина не бих взела мъж с дете. Защо трябва да сме нещастни-и аз, и детето, че и мъжът, който ще гледа тия отношения. Иначе обичала децата, ама това не може да го понася и нарича едно 7 годишно дете "противно, досадно, дори и визуално противно". Само защото е родено от мъжа и и друга жена. Ама да знаете, че често в живота нещата се преобръщат на 180 градуса, молете се като четем как мъжът ви сменя жени и прави деца да не четем след време история от трета жена, която да мрази вашето дете и да го нарича с вашите думи

 
  ...
преди: 2 дни, 3 часа
hash: 6000cc3987
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Хаха, да изтрием детето викаш, че ти пречи. Дори визуално е ужасно, защото се е метнало на родителите си, от там е ясно какъв е този вървежен татко, тип Пеевски, който обаче си плаща. Ти очакваш да си принцесата, ама явно друг обира вниманието.

 
  ... горе^

...
преди: 2 дни, 1 час
hash: 92abfeef8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   А ако и твоето отроче се пръкне "визуално нелицеприятно", дали тогава пак ще обясняваш, че ти всъщност "обичаш деца и не си такъв човек"?

Знаеш ли какъв ти е проблема на теб? Ти самата не знаеш какъв човек си всъщност. Но ние разбрахме. Не беше много трудно, нито се искаше кой знае каква проницателност. Което говори още повече за теб. И все сте "лесно натовараващи се", и "озлобяващи". Леле, каква изненада. Ти си албинос, направо сте изчезващ вид.

Моля те, предай моите съболезнования на мъжа си. Той ще разбере за какво. След време.

 
  ...
преди: 2 дни, 1 час
hash: 3b97ef4de5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   От гледна точка на втора съпруга, ще ти кажа, че ти реално нямаш никакъв проблем. Този мъж явно е добър човек, щом си е взел детето при него и ще е добър баща за твоето дете. Я, си представи че детето живее при майката и той се разболее и бившата му звъни в един часа през нощта, той да иде при нея. Аз това съм го изпитвала на собствен гръб. А, детето е при него и си се грижи за него, грижи се за теб и за твоето дете. Извинявай много, ама ми се струва че си доста разглезена, опрял ти сега ножът до кокала и хоп. Какво ти прави детето? Прави ли ти проблеми? Слуша ли майка си? Унижава ли те публично че не си му майка? Ако, просто си е дете, играе си и прави нормални неща за неговата възраст, а ти обичаш баща му и искаш да се получи между вас, си длъжна да намериш общ език с него. Реално това е едно дете, не възрастен с играчка или с някоя игра може да го залъжеш.

 
  ...
преди: 2 дни, 23 мин.
hash: 121393ff0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Нищо добро не те чака занапред във връзката с този мъж.

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 17 часа
hash: 7f44733360
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Като мащеха, майка и втора съпруга ти казвам следното: Ти си абсолютно побъркана жена.

"но детето е противно, досадно, дори визуално.. ме дразни много. "

Знаеш ли колко много деца са противни и досадни? Страшно много. Ако смяташ, че твоето няма да е такова, много се лъжеш. Що се отнася до външният му вид - ти ще спиш ли с него? Връзка ли ще започвате, че те интересува дали е красиво или не?

Моят съпруг също имаше дете от друг брак. Знаех в какво се забърквам. Доведената ми дъщеря не ме прие в началото. Е и? Не седнах да се тръшкам наляво - надясно. Аз си гледам моите деца, съпруга ми балансира като обръща повече внимание на дъщеря си. Нито смятам да влизам в драми с хормонална тийнейджърка, нито с майка ѝ. Съветвам те да направиш същото.

 
  ...
преди: 1 ден, 11 часа
hash: ddf2f59b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Честно да ти кажа, не те разбирам. Аз имам по-голям брат по бащина линия, при раздяла и развод се жени за майка ми и се раждам. Пак раздяла и развод и набързо бившата му жена се връща при него. Баща ми е много податлив, макар че не го оправдавам. Аз не познавах баща си дълги години и за съвместното си съжителство (още 10 години преди раздяла) тази жена не му каза да си види другото дете (мен) само и само да съществува за баща ми само синът й, а държа да кажа, че е нямало с какво и да ги дразня, понеже не бях наоколо. И така, макар и да не попаднах в подобна ситуация като зрял човек, се заклех ако бъда да подтиквам мъжа да си вижда и другото детенце, да се грижи и за него. Да, ако живее при вас то грижите са много и неминуемо падат върху теб, сега си и малко заслепена от хормоните, но недей така спрямо това дете. Може да е дразнещо, може всичко, но ако обичаш мъжа си, то ще обичаш и това детенце негова плът. Травмите върху един зрял човек от подобна постъпка, аз изпитах това, първо мислех, че бащата си е идиот по принцип и не се грижи за мен, защото не знаех за този брат и цялата история, но пустотата, която ми нанесоха, че се е грижил за едното си дете, а за мен не е огромна. Пак казвам, баща ми си е виновен има си глава на раменете, но съм сигурна, че ако беше попаднал на нормална жена, самата тя щеше да го кара да се грижи за детето. При брака с майка ми тя го е подтиквала да взимат малкото дете брат ми по почивки, тя майка ми го е карала да си излизат той и брат ми в смисъл, много си зависи от жената. Това по темата.

 
  ...

...
преди: 1 ден, 9 часа
hash: 0c72ccd2db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Нищо не можеш да направиш, просто ще бъдеш зла машеха, горкото дете, ако знае това, ще ти стъжни живота и ще намрази твоето дете!? Липсва ти жената в тебе, имаш само детеродни органи. Имах приятел с майка мащеха, искрено го съжалявах, но пък стана по мъж от нас-глезените!?

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 8 часа
hash: fd2926f78e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Взела си мъж с дете, какво очакваш? Баща му да не го обича ли? Повярвай ми, баща му го обича много повече, отколкото обича теб, защото това е първородният му син! И ако трябва да избира между теб и него - ти ще си в губещата позиция.
Относно това, че детето не било хубаво визуално. Това, какво означава? Ще спиш ли с него, че те притеснява това?
Какво означава досадно дете?
Казваш, че бил грозен. Обаче груб ли е, невъзпитан ли е, създава ли проблеми - това са важните въпроси.
Искрено съжалявам бащата на това дете, че не е успял нито с първата жена, нито със сегашната. Защото, определено и ти не си цвете, като те чета.
Виж сега, ако детето е наистина конфликтно и проблемно. Тогава говори с баща му, да се опитате да оправите нещата. Говори, ако трябва и с майка му.

 
  ...
преди: 1 ден, 5 часа
hash: c06bb32cb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Това бих го разбрала само ако детето е настроено специално срещу теб и те предизвиква. Но май не е така. Ти познаваше ли детето, преди да се събереш с баща му и да забременееш от него? Знаеше ли, че ще живее с вас? Ако отговорите на двата въпроса са "да", значи трябва дасе стегнеш и да разбереш, че детето не ти е виновно за нищо и нямаш право да му показваш твоята неприязън.

 
  ...
преди: 1 ден, 3 часа
hash: fd2926f78e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Кой те кара да забременяваш от мъж с деца?
Този мъж върви в комплект с това дете. Да не си забременявала.
Дали е красиво или грозно детето. Няма грозни деца, но има грозни души. А и не вярвам и ти да си модел на Виктория Сикрет!?

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 35 мин.
hash: 63bf298ce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Не е оправдавам въпросната дама, но ще ви накарам да погледнете под друг ъгъл. В стремежа си един мъж да хване една жена, особено, ако тя е красива (т. с апетитна хапка), кара жената да си сложи розовите очила. Какво имам в предвид? Ако, въпросният татко й е казвал че детето главно майката го гледа и той идва през две седмици при него за няколко дни, а се оказва че след като са се събрали, той директно й връчва детето да му бъде втора мама, без реално авторката да е била подготвена за това, то няма как да стане като с магия. Или, нейната омраза да е провокирана, от това че детето съзнателно се настройва срещу нея (от майката на пр. ). Естествено, има го и другият вариант авторката да се е хванала с таткото защото е финансово задоволен и сега детето, я е върнало в реалността. Това само авторката ще кажа. Защото, аз като млада 30 годишна жена, без деца няма да се хвана с мъж който има дете.
Както и да е! От тази тема и от други теми, като тази, как една 14 годишна авторка мрази втората жена на баща си защото е дебела и говори на диалект (Баща ми се хвана с простачка), аз лично тези истории ги приемам като опит и пример, че по добре сама и да страдам от любов, от колкото да се хвана с разведен мъж с дете. Човек като избира партньор, трябва три пъти да мери, един път да реже.

 
  ...

...
преди: 21 часа, 2 мин.
hash: 1013d84d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Ха-ха-ха разведените злобни кучки и докарващи се на "добри" втори съпруги наскачаха първосигнално?
Само на мен ли ми прави впечатление, че детето не живее при онази, която го е родила, а го е тръснала на бащата.
Ще излезе, че собствената му майка не може да го понася или е такъв отпадък, че съдът не иска да й присъди детето.

А Втората съпруга, която назидава, защо не си признае, че децата от бившата си живеят при нея, което е коренно различно положение.

Авторке, иди на църква и се помоли безхаберната майка да си прибере детето и да си го гледа. Това е задължение на всяка отговорна майка, а не е просто да го сбесе в родилното.

 
  ...
преди: 20 часа, 54 мин.
hash: 1013d84d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Авторке, още нещо искам да добавя, не обръщай внимание на всички онези, които те наричат "виновна". Те гарантирано са разведени с деца от предишен брак, но са слепи да видят какво чравят децата им.

Твоето поведение и отношение е огледалният образ на поведението и отношението на 7-годишния.
Той злобее и ревнува, и физиономията му е разкривена от злоба.

Малко преди да се роди детето, намери начин в стаята да се поставят скрити камери или поне бебешка система за звук/ вече не помня точното наименование/, така че да се чува какво става там.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: 1 бр
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker