Как да променя живота си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да променя живота си?
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 5241 пъти
Аз съм едно обикновенно момиче на 17 години. Живота ми е сложен, но въпреки това се опитвам да го живея... Запознах се с едно момче по интернет, той живее близо до нас, но не сме се засичали често, и така дълго време си писахме, докато накрая решихме да излезем, излезнахме, поговорихме, опознахме се... хареса ми.

Продължавахме да си пишем, доста дълго време около 2 месеца,и с всеки изминал ден аз все повече и повече започвах да се овличам по него. Видяхме се още няколко пъти... и един път тои ми написа че няма смисъл да си пишем повече защото мъ е писнало от лигавите разговори по чата и иска секс.

Аз Не съм детствена, но не исках да го направя, защото си мислех че той ще иска само това от мен и ме болеше, болеше ме адски много. Но успях да избегна темата и въпреки това продължавахме да подържаме връзка, по чата. Един ден аз рещих да му призная, че го обичам, казах му, а тои ми отговори как показваш любовта си?

И отново се стигна до въпроса с секса.. а аз му казах че това не е най важното и че разбирам какво значи да обичаш истински по много други начини, но явно не бях разбрана. Въпреки че ми беше споделил че има симпатии към мен, той постоянно истъкваше секса на преден план, а от това болката която беше огромна, прерастваше в неизлечима. И така той ме блокира и каза че няма смисъл от това писане.

След 2 седмици ме беше отблокирал и започна да ме обижда по най жестокия начин ... казваше че съм курва.. и какви ли не глупости, които не бяха верни. Блокираме и този път завинаги. Мина вече почти месец а аз не мога да го забравя, мисля че за първи път обичам някои толкова силно. Промених се, стоя постоянно у нас, боли ме не чуствам вече нищо, не мога да мисля за бъдещето ми защото не мога да си представя такова, никой не ме разбира, приятелите който съм мислила че имам се оказаха пълни исползвачи и реших да остана сама.

Моля ви помогнете ми дайте някакъв съвет. Дали съм постъпила добре според вас като не му дадох да ме исчука или точно това е грешката ми Как да променя живота си? Ще мога ли да бъда с него някога?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: 603b5c349d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моля ви, пишете коментари.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: ae0a592c8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как може да обичаш човек, който те нарича курва? Какво обичаш в него? Лошото държание или очевидното неуважение и непукизъм, който проявява към теб?! Не си направила грешка, че не си му дала, защото целта му е била само това и после щеше да съжаляваш. Моя съвет е повече не контактувай с него по никакъв повод.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: ff87cdbc43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Виж, аз съм почти обикновено момче на 15 години и доста хора са идвали при мен за помощ и не съм разочаровал никой надявам се... Виж, в твоя случай не виждам как можете да се сдобрите... той явно е някакъв маняк на тема СЕКС и ако наистина те харесва, няма да те кара да правиш неща, които не искаш...

Сигурно много ще те боли известно време, но трябва да се опиташ да не му обръщаш внимание, да... може да е добър, готин, хубав и други, но щом те кара да правите секс без да се интересува особено от твоето мнение по въпроса, значи е някакъв, който е пълен извратеняк... Дори с приятелите си никой не трябва да постъпва така... (да ги кара да правят неща, които не искат)...

Затова, моят съвет е: Покажи му че той е някой, който не заслужава любовта ти, някакъв глупак дето никой не се интерсува от него и се опитай да наблегнеш на друга тема в живота си. Ако те обижда, не се съмосъжалявай и не отвръщай с обиди..., бъди разумна и му кажи че не го обичаш. че е било временно увличане и че не си е струвало...

Виж малко ми е трудно така само да пиша и ако не ме апострофираш нямам как да ти помогна... съвета ми е: Продължавай напред... ако искаш повече помощ, потърси ме в скайп: vulka3 Искрено се надявам да съм бил полезен... Късмет.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: c9323639b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Миличка.. честно казано не ми е познат тоя начин на поведение. Няколко лигави приказки в скайп и айде- обичаме го .. Ама няма значение все пак- любов ли е да го опишеш (;

Моя съвет е да го забравиш. Не е края на света все пак (; Огледай се - намери си друго момче, което ще те носи на ръце и ще те лигави по всички възможни начини. Живота е прекрасен въпреки всичко и не трябва да си стоиш у вас, да го пропиляваш и на рониш сълзи за някого , който не ги заслужава. Айде- в банята, малко студена вода на лицето, малко грим, хубави дрешки и се отърси от секс желанията на пича.
Много успехи и късмет
Поли (:

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: a3378aa3d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Очевидно иска само секс. Момче съм и разбирам. Самият начин на притискане "как го показваш?" е напълно ясен за желанията му спрямо теб. Недей да му ставаш курвата.

 
  ...


...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: a3378aa3d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Съветвам те да го блокираш ;)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 63aeb5b33f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ние момчета също сме себични същества. Не си сбъркала, тоя глупак просто мисли само с оная си работа. Повярвай ми ако му беше дала това, което иска просто щеше да те боли десеторно повече. Щеше да те използва и да те зарежа.. бати глупака разбираш ли..? По принцип съм израснал покрай жени( смисъл момче съм си и немам други наколконности, нема второ създание като жените :D) в такъв смисъл че баща ми отсъстваше доста често и покрай тва все да съм покрай жени съм изучил повечето от чуствата ви и знам ся как се чустваш. Но определено е трябвало да го блокираш ти. Все пък не е единствения мъж на света. :)

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 5000d0eab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мила не не си сгрешила че не си му дала да те изчука напротив постъпила си правилно, явно той не те заслужава не трябва да страда та това да не е последния мъж на земята въпреки че любовта е сляпа и се влюбваме в най неподходящите но съдба и все пак на съжалявай както казват по горе трябвало е ти да го блокнеш а не той теб след всички обидни думи.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: f5c78ad154
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мила а ти защо не го попита той с коя глава мисли? Удари му един хубав блок и му тегли една майна като го видиш, няма място за обич при полужение, че тоя боклук иска само секс от теб и те нарича курва! Добре си постъпила като не си му пуснала! Имай си принципи и го забрави тоя нещастник!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 9c97cc0610
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ВСИЧКИ МЪЖЕ ОПИРАТ ПЪРВО ДО СЕКСА ТЯХНАТА ЛЮБОВ МИНАВА ПЪРВО ПРЕЗ ОНАЯ ИМ РАБОТА ТАКА ЧЕ МУ ТЕГЛИ МАЙНАТА ЗАЩОТО АКО ВСИЧКИ ЖЕНИ СА КУРВИ СПОРЕД НЯКОИ ТО СЛЕДВА ЧЕ И ВСИЧКИ МЪЖЕ СА КУРВАРИ

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 8b685eacc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Остави го.Щом те обижда,блокира те,той не те обича.просто иска да отидеш при него и едва ли не да му се молиш да се сдобрите.Тогава той пак ще започне с помислите си за секса..Така че моят съвет е да го забравиш и да си намериш по-качествено и дибро момче :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker