Друг начин освен "просто да бръкна в чувала"? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Друг начин освен "просто да бръкна в чувала"?
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2168 пъти
Знам че е глупаво, знам че има много свестни, чаровни и умни момичета (жени), но къде се крият, за бога! Защо от месеци се чувствам кофти, изолиран от жените, а когато се запознавам с нови не ми се "подкосяват краката!"

Толкова искам пак да се влюбя, нищо че съм на 32, вярвам в "пеперудите в стомаха" и искам да направя семейство именно с момиче, в което съм се влюбил. Наистина ли няма друг начин освен "просто да бръкна в чувала", както казват близките ми?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7ff1dc7a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз искам да се влюбя, обаче не се получава и определено не съм навита просто да бръкна в чувала... Каквото има да става, ще стане, идеята е ние да сме отворени за ставащото... имай вяра и се надявай, това е, друго не знам какво да те посъветвам.
Лола
П.П. И това го пиша аз, най-циничния човек, когато става въпрос за любов...т ц тц тц

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e3bf5e4288
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще дойде и този ден, когато не ти е приоритет вече в живота и т. н. знаеш закона на гадостта

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f52893d9da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Каквото и да вземеш винаги ще има по-добро. Мнението ми е, че ако предлагаш сигурност и добър живот си идеалният. 99% от жените търсят на първо място това, дори и подсъзнателно. В оставащия 1% са всички други извратени жени, които са смазвани от пияните си съпрузи, влачат всичко на техен гръб.
Иначе казано мазохистки, като допускам факта, че част от тези жени го търпят заради парите на съпрузите си, а другите просто се страхуват да се махнат, все отлагат и т.н.т. Аз лично бих се влюбил до лудост в една жена с ценности, искрена, любяща смела, вярна...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1e4257bca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами другият начин е просто да Я срещнеш. Дето се вика, Тя, любовта де, да не мислиш, че ходи по гората? Не. Тука с нас е. Пеперудите в мен лично се разпърхаха преди около година, в момента съм на 23, и това е при положение, че изобщо преди това не ми е била приоритет. Дори изобщо не съм и замислял даже. Тук е малко по-различно де, тъй като пърхането започна след време, когато я опознах. Та това е може би най-правилният отговор - когато опознаеш човека достатъчно, тогава няма бъркане по чували/кофи/баници с късмети... общо-взето, кой където бърка. Тогава има пеперуди. Лошото е само и единствено, когато го няма отсрещният. Затова искам да ти пожелая на първо място да я намериш, а после да усетиш и пърхането. И дано стане без бъркане в чувала, щото на някои хора късмета им е колкото на врабче сред ято соколи.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 43db953037
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   ... ужасно трудно е човек да се влюби... та ако бързаш ''бръкни в чувала'', а любовта ще дойде след това, и не от ''чувала''... бъди сигурен.... ЗАРА 36

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: eebd5d2e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Същото се питам и аз. Защо не мога да се влюбя, не искам да съм с някой само защото ще ми дава спокойствие и сигурност, искам това да е човек, в когото да се влюбя и да обичам безрезервно. И аз се колебаех много време дали да избера сигурността пред самотата. Запознавах се със свестни мъже, но никой не ме развълнува. И реших, че по-добре е да съм сама, отколкото да заблуждавам някого, че го обичам, и да заблуждавам и себе си. Познавам се, няма да съм щастлива въпреки вниманието, грижите и материалната сигурност. След време дори силните в началото емоции избледняват, но ако ги няма изобщо как да очаквам, че мога да остана с този човек до края на живота си? Нали за да сме истинско семейство трябва да ни свързва нещо повече от общия покрив. И си стоя сама... Не знам, Авторе, сигурно е от годините, и аз съм над 30. И все пак си мисля, че е по-добре да се влюбя по-късно, отколкото да живея с някакви измислени емоции. Това те изхабява психически. Пожелавам и на теб и на себе си 2012 да е годината, в която ще срещнем човека с пеперудите :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker