Ако до месец не внесем пари оставаме на улицата! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Ако до месец не внесем пари оставаме на улицата!
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 4957 пъти
Здравейте на всички четатели!
Реших да напиша моята история тук в този сайт за да мога да споделя с някого!

Ще започно от тук... Аз съм момиче на 17 години живея в едно малко село, кадето всички се познаваме. Живея с баща ми, дядо ми, сестра ми, племеникът ми който е на една година и 6 месеца и не на последно моясто приятеля на сестра ми, сега сигурно се питате каде е майка ми? ! С баща ми са разделени повече от 2 години и живее с друг.
Всичко започна преди няколко години баща ми взе заем, оправданието на моите родители беше, че сестра ми иска да учи висше образование и така беше, но те не и дадоха никакви средства. Тя започна образованието си и се запозна с момче на почти нейната възраст, майка ми и каза, че неможе повече да я издържа и я пренуди да остави образуванието и тя и приятелят и се преместиха в нас да живеят. След това майка ми почна да си пише с някакви мъже по интернет и така тя стана цяла развалина, изобщо не ни зачиташе за нейни деца. Баща ми работеше като хлябар, но се разболя психически, заради глупостите на майка ми, те не преставаха да се карат. И така баща ми влезна в псиатрична клинка и спря да внася вноските по заема в който споменах отначало. Наложи се и да напусна училище поради финансови затруднения.

Майка ми си намери дрг мъж и се премести при него да живее, защото ние винаги сме и пречили в живота. Сега баща ми отново е в псиатрична клинака, заема по който спря да плаща се е отдвоил и е станал 10 000 лв. В момента искат да внесем или цялата сума или 7 000 лева а тази сума ни е непосилна, тъй като едва искарваме месеца и малко дете все разходи. Искат и да ни вземат къщата в която живеем от банката и оставаме всички на улицата. Всяка нощ когато си лягам се моля поне малко да ни потръгне и да нямаме толкова сериозни проблеми, защото дедството ми беше ад, само в крясаци покрай родителите в бой когато сме искали със сестра ми да ги спрем да се карат. Мислях че след няколко години ще се пооправят нещата но те се влошиха до крен предел.

След месец ако не внесем поне 7 000 лв. сме на улицата ставаме от бездобниците с малко дете, стар човек който е на 86 год. и болен човек който има заболяване. Всеки ден плача сама за да не растройвам сестра ми, колкото е притеснена.

Понякога се чудя какво толкова съм напревила и каде е в мен вината че всичко това се случва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: f4357aede7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А защо съпругът на сестра ти не ви помага? След като той е останал мъжът във вас, е редно той да работи. Сестра ти има малко дете, може или ти да го гледаш тя да работи или обратното, ако има работа за хора с основно образование.
Стискам палци мила, и не се отчайвай. Правете нещо по въпроса, вместо да хабите силите си в плач.
~Рамона~

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9c977c24d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че има закон във ваша полза - нещо от сорта, че като се обяви банкрут не ти взимат нищо. Но не съм сигурна. Трябва да питаш адвокат.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f58cc67948
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ужас!
Не могат иначе така да ви изгонят, спокойно. Но ще дойде съдя изпълнителя. Трябва да отидете до банката и да се помолите за отсрочка с мотива, че баща ти е болен. Но не ти давам дългосрочно надежди с подобно семейство. Съжалявам, но в твоя случай най-удачно е да се спасяваш единично. Изчакай да станеш на 18 и в големия град. Иначе, и сега можеш заради интереса да си намериш някакъв по-заможен мъж. Имаш младостта си. Поне ще има къде да живееш.
Колкото до сестра ти и цялото ? домочадие, май ще трябва да се оправя сама. Такъв е животът. Остава старецът - има старчески домове. Баща ти си е в лудницата. Виждаш ли - ти пак оставаш. Почвай да пишеш и ти с мъже по нета, дано някой те спаси. Съжалявам, но понякога просто човек няма много голям избор, особено, ако идва от подобно семейство като твоето. (гледай и ти да не сториш дете)
Не си виновна, но ако не си опичаш акъла, ще завършиш в същия ад, в който си започнала живота си

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f4357aede7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Глупости.
Номер 3 как е възможна да даваш такива акъли???
За да си добре си търси мъж, още по-добре ако е от нета. А не се ли замисляте, че преди да дойдат в нета, тези мъже не са се справили добре с "истинските" жени?
Значи момичето да се омъжи на 17, да роди 2-3 деца от брак без любов и да бъде цял живот малтретирана и тормозена. Защото друг изход с основно освен да търпи няма да има. Нека да работят, и тя и сестра и, мъжа на сестра и е ДЛЪЖЕН да работи, но недей постъпва необмислено.
~Рамона~

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f4ede330ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не знам какво да те посъветвам, защото не съм много наясно със законите, но мисля, че трябва да опитате да отидете до банката и да ги помолите да се разберете по някакъв начин, например да ви назначат някаква месечна вноска която да изплащате всеки месец. А междувременно опитайте се ти, сестра ти и мъжа и да си намерите някаква работа. Например вие със сестра ти може някоя продавачка в магазин, сервитиорка и т. н., а мъжа и може някаква почасова работа като общ работник. Също така вижте какви ценни вещи може да продадете, домакински уреди и т. н. Желая ти успех, дано всичко се оправи, а ти се дръж и горе главата, в такива ситуации трябва да се държите един за друг и да се подкрепяте!

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b3e27e2d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До номер 3... ти с всичкия ли си? Не виждаш ли, че момичето гледа как да оттърве кожата на цялото си семейство, ако не и пукаше за тях, до сега можеше и недай си боже проститутка да стане и пак да се издържа сама.

До номер 5... момичето е от малко СЕЛО, мислиш ли, че ще може да се хване някъде като сервитиорка или продавачка в магазин, след като колкото и барове и маазини да има в това село със сигурност си имат човек.

До номер 5, не мисля, че като почнат да разпродават покъщнината си ще съберат сумата която трябва да внесът.

До авторката... мила, болезнено труден е твоят случай, незнам бих ли могла дори да ти дам съвет. Ти си непълнолетна, мисля, че майка ти все пак още е отговорна за теб, не може просто така да те остави при положение, че баща ти го няма. Разпитай някой по възрастен човек, или директно се обърни към адвокат както те съветва номер 2, той най-добре ще ти обясни. Знам колко е трудно да се намери работа на село, но трябва да намерите някакъв начин да оправите нещата, вие не сте виновни за глупостта на родителите ви и не мисля, че трябва да патите от техните грешки. По горе не уточняваш родителите ти дали имат развод или не, но ако имат развод, ако бащати е попечителя мисля, че имаш право да получаваш издръжка от мойка си до навършване на пълнолетие... все пак не съм сигурна може и да те лъжа, говори с някой, баща ти не е ли пенсиониран по болест? Предполагам, че се издържате с пенсията на дядо ви и ако приятеля на сестра ти искарва някакви пари или от детски, пожелавам ти успех и не се отчайвайте.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3eccc8e928
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Момиче спокойно ако се е стигнало до изпълнително дело срещу вас отиди в някоя библиотека и прочети в ГПК /Граждански процесуален кодекс/ какво може и какво не да ви се отнема от съдия-изпълнител. Отиди в банката и се опитай да договориш отлагане на плащанията по кредита има възможност мисля за 1 година, а и на всяка цена довърши обучението си ето за това се моли на чудо. Знанието и незнанието струват пари, но второто винаги излиза по-скъпо.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d45555a2b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Напиши града, в който живеете, банката, към която имате дълг и фамилията на длъжника. Ще се опитам да помогна.

Модератор - не публикуваме лични данни. В случая бихме направили изключение за временно публикуване на мейл адрес, който не съдръжа лични имена, няма към него профили в скайп, фейсбуи или други социални мрежи.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6f64ece342
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   А бе 3 къде си мислиш че живееш? Това тука е България-без пари в големият град ще спи на завет под някой мост. И проститутка не е чак толкоз лесно да се стане, пък и да се краде вече не може. Мъжът на сестра ти има ли постоянна работа, може той да изтегли пари за да погасите дължимото и после лека по-лека да изплатите новият

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4a9608c9d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   това е направо ужасно не знам как да ти помогна ;( започни работа макар и трудно да намериш то не че ще искъраш 7 000 лева за 1 месец ама... поне да имате някакви пари.. :( ужасна история за малко да се разплача ;(.. майка ти е ДЛЪЖА (поне така мисля)да ви дава пари... кажи и да ви помогне все пак ви е майка.. не знам как да ти помогна.. стискам плаци всичко да се оправи

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e053b3679a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От Автора!
Приятеля на сестра ми работи но месечното му заплащане е минимално и няма как да вземе заем!
А както казвате по горе да си намеря някой да ме приюти, то ва няма да стане, държа на семейството което имам прекалено много и няма да ги изоставя в най трудния момент. Също така както споменах ние живеем в село и няма как сестра ми да си намери работа в близките градове, защото трянспорта е едно че е най малко 70 лв друго че не е удобен за пътуване.
Пък за майка ми да не говорим тя едва ли ще ни помогне през тези 2 години които ни остави ни е пратила само 100 лева нищо друго с две думи не държи на нас!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0b92d3261e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Първото нещо което ми идва като идея е, че след като бащати е невменяем то тои би трябвало да не е дееспособно лице. Т. е. всички сключени сделки от него могат да се смятат за невалидни. Само трябва да представите документи че е бил в това състояние преди датата на изтегляне на кредита. Не че това ще ви спаси но ще даде временна отсрочка.
Освен това никои няма право да ви пипа по време на зимния сезон. Няма значение какво ви казват от банката - нямат право да ви изхвърлят, поне не преди пролетта...
Не е зле да се провери чия собственост е къщата. Само негова, придобита по време на брака (т. е. и на маика ви) или собствеността е разпределена по друг начин...
Освен това при теглене на кредит се сключва и застраховка, която поема задължението ако със кредитоискателя се случи нещо (невменяемостта е нещо) така че и от там може да изкочи някакво спасение...
Консултираите се с давокат. Задължително!
В краен случаи - ако "ножа опре до кокала" вдигнете шум в медиите. Банките "много обичат" такава реклама, хеле пък като става въпрос само за 10 000. Нека им е ясно че ако ви изгонят те ще загубят повече от колкото ще спечелят...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: cd908c814b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторке, не си вече мъничка, а и животът те е ударил много рано - толкова ли не разбираш, че рано или късно действително ще ви накарат да напуснете дома си.
Толква ли сте вързани за това село, че не може първо мъжът на сестра ти да отиде в големия град, после да дръпне жена си и детето? Ти би могла да гледаш бебето и старецът, тъкмо ще станеш на 18.
Може дядо ти да приютите при роднини или познати и да пращате пари. Баща ти, щом се пооправи, би могъл също да замине за града.
Имате поне 1 година, според мен, докато ви изгонят, но този ден ще дойде.
Първо ще дойде съдя изпълнителят да ви описва имущество и къща.
После къщата ще бъде обявена на публична продажба за 75% от стойността си.
Ако никой не я купи на първо наддаване, следва второ на 65%, трето на 55% и накрая, ако никой не вземе къщата, а началната цена падне до 10%, банката я купува. С тези 10% ви се намалява дългът, но оставате с дълг. Къщата на 100% я взимат.

Това ЩЕ СЕ СЛУЧИ 100%.

Най-добрият сценарии е да успеете да разсрочите кредита или да вземете друг, с който да го покриете, но не вярвам да успеете.
Не взимайте пари от лихвари, накрая може и да загинете заради една проста селска къща.

Иначе, ти в момента също си тежест за семейството си. Сестра ти и домочадието ? - да не говорим.
Продължавайте така и не се чудете, ако завършите на улицата.

Аз на твое място, за доброто на всички, бих напуснала и бих си търсила другъде хляба. Бих взела едни 200 лв. от познати или майка си (срам несрам) и бих си поела пътя по широкия свят.
Бих се погрижила дядо ми да отиде в старчески дом, където ще има всичко.

Само дядо ти практически не може сам да се оправи в живота. И детето.
Останалите сте жертва не на майка ти, а на собствената си пасивност и мързел. (е, ти си била още малка, но сега нямаш оправдание).
Изходи има много, може и с чужда помощ - стига желание.
Но най-късно, когато дойдат и ви изритат на улицата, всичките, ще се сетите.
До тогава - гледайте Карбовски и да живее интернета...
и после - скапана ни държавата - не, скапани са ни хората.
И е вярно, че бедността се възпройзвежда. Не смея да попитам, защо сестра ти има дете, макар че няма пари да го гледа. Какво ще правите като ? изтече майчинството????

P.S. Извинявай, може да съм крайна, но трябва някой да те разтърси, иначе номер 14 ви е дал много добри идеи, но за целта трябва желание и акъл да се обикаля по съдилища и институции. Нямате ли познат адвокат?
Идея е също и приятелят на сестра ти да купи къщата на някой от търговете... едва ли ще му се наложи да даде повече от 3000 лв.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7eb716a6c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   но 15 те нямат пари, а и 200 лв никак няма да им стигнат. За да си наемат квартира трябва да платят един наем +предплата още един наем. Не може да захвърлят дядото туко-така, не човешко е някак. А ти авторке направила си грешка, че си напуснала училище, с основно образование на работа не вземат за съжаление. Ами случайно, ако къщата не се води на името на баща и, няма ли да им се размине? а вие авторке, щом живеете на село ниви, някакъв имот няма те ли за продаване? Друг вариант е да отидете при семейството на мъжа на сестра ти, а може и те да изтеглят заем все пак нали и внучето им ще страда.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ba6183962f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   И аз се чудя какво търсите все още на село. Заминете в по-голям град или чужбина. Ясно е, че докато сте на село няма да се оправите.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3e66da4915
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   НОМЕР 15 -НИКАКВА КЪЩА НЕ ВЗЕМАТ.
ПО ЗАКОН НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ВЗЕМЕ ЕДИНСТВЕНОТО ЖИЛИЩЕ НА ЧОВЕК БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВИ СА ДЪЛГОВЕТЕ. Жилище са взема когато има и друг имот. ТОВА Е ПО ЗАКОН И НАИСТИНА Е ТАКА.
Застраховка има кредита със СИГУРНОСТ. Отивате при кредиторите в банката и им съобщавате че сте наясно с това, може да искат да ви измамят но ще им покажете че си знаете правата. Ще докажете че бащата е в психиатрична клиника-това няма да е трудно от смата болница ще ви дадат свидетелство което ще представите в банка. Би следвало след тези неща ВИЕ ДА НЕ ДЪЛЖИТЕ НИЩО НА НИКАКВА БАНКА. Единственото което ме притеснява каква точно е застраховката-дали става въпрос само при смъртен случай или... но би следвало и в този случай да е валидна
това е от мен И СЪМ СИГУРНА В ТОВА КОЕТО ГОВОРЯ
ИМОТ ТАКА ЛЕСНО НЕ СЕ ВЗЕМАААААААААА ЗАПОМНЕТЕ ГО
ЛАУРА...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 007fd19cf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ето прочети какво гласи закона и си прецини попадате ли в изброените случай.


ГПК
Несеквестируеми вещи

Чл. 444. Изпълнението не може да бъде насочено върху следните вещи на длъжника - физическо лице:

1. вещи за обикновено употребление на длъжника и на неговото семейство, посочени в списък, приет от Министерския съвет;

2. необходимата храна на длъжника и неговото семейство за един месец, а за земеделските стопани - до нова реколта, или равностойността й в други земеделски произведения, ако няма такава;

3. необходимите горива за отопление, готвене и осветление за три месеца;

4. машините, инструментите, пособията и книгите, необходими лично на длъжника, упражняващ свободна професия, или на занаятчия за упражняване на неговото занятие;

5. земите на длъжника - земеделски стопанин: градини и лозя с площ общо до 5 дка или ниви или ливади с площ до 30 дка, и необходимите за воденето на стопанството машини и инвентар, както и торовете, средствата за растителна защита и семето за посев - за една година;

6. необходимите две глави работен добитък, една крава, пет глави дребен добитък, десет пчелни кошера и домашните птици, както и необходимата храна за изхранването им до нова реколта или до пускането на паша;

7. жилището на длъжника, ако той и никой от членовете на семейството му, с които живее заедно, нямат друго жилище, независимо от това, дали длъжникът живее в него; ако жилището надхвърля жилищните нужди на длъжника и членовете на семейството му, определени с наредба на Министерския съвет, надвишаващата част от него се продава, ако са налице условията по чл. 39, ал. 2 от Закона за собствеността ;

8. предвидените в друг закон вещи и вземания като неподлежащи на принудително изпълнение.

Отпадане на несеквестируемостта

Чл. 445. (1) От забраните по чл. 444 не могат да се ползват длъжниците относно вещи, върху които е учреден залог или ипотека, когато взискател е заложният или ипотекарният кредитор.

(2) От забраните по чл. 444, т. 5 и 7 не могат да се ползват:

1. длъжниците по задължения за издръжка, за вреди от непозволено увреждане и от финансови начети;

2. длъжниците за случаи, предвидени със закон.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 36b122eaf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Както казвате да се приместим в град, не е чак толкова лесно да стане това. Да не мислите че на мен много искам да седя тук или пък сестра ми, за да се преместиш град е доста трудно. 1-во трябва да имаш осигорено жилище, работа, финанси които да ти стигнат за около 2 месеца.
Дядо ми има няколко ниви в момента са пуснати за продан, е дано се продадът за да внесем поня някаква минимална сума.

За застраховката по заема баща ми няма такава, сигурна съм.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 813e130014
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Момиче ако не искаш празни приказки дай повече информация. Какъв е заемът ипотечен или потребителски? Провери къщата за тежести в службата по вписванията. Кой е собственик на жилището виж нотарялния акт? Ако заема е ипотечен задължително има застраховка на ипотекирания имот не на сумата. Ако заемът е теглен от двамата ти родители то единия с сигурност е съкредитоискател и при заболяване на кредитоискателят вторият се задължава да изплаща вноските. Разгледай и прочети договора за заем. Кой е кредитоискателят? Виж къщата въобще залог ли е. Кажи по време на тегленето родителите ти имали ли са брак сега имат ли развод?
Ако кредита е ипотечен, а жилището ипотекирано от собственика, банката с пълно право може да ви изкара навън. Все пак сестра ти приятелят и бебето нямат право да живеят в този дом те са отделни единици семейства и се водят самонастанили се. Като навършиш 18 за теб важи същото, ако дядото не е собственик за него важи същото.
Тези дето ти говорят за ГПКто Ако нямаш навършени 18 ти си единствения член на семейството на баща си който отговаря на изискванията докато не навършиш пълнолетие а това е скоро, изглежда. Следователно ако се позовеш на ГПК то ще трае до рождения ти ден, надали до тогава ще събереш 10 000. Но се замисли и от тази гледна точка, ако нямаш 18 и единият ти настойник е в клиника а другият те е изоставил и живее другаде ти трябва да си в дом за деца лишени от родителски грижи не мисли, че банковите служители ще пропуснат този факт. Съвсем спокойно ако майка ти не се застъпи за теб, викат социалните настаняват те в дом и си вземат имота.
Разрови се в документите и дай повече инфо.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e24f85fe60
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Милата ти ужасно е, и аз едва ли мога да ти помагна с многозакони и т. н. защото съм на 13, но ми стана жал за теб и семейството ти, и аз съм от село, и найстина е трудно да се намери работа, е ние сме на 10 мин от софия ама все пак. Надявам се всичко да се оправи.

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e0c4e4890f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Подгонете съдебно майка ти, че да не й е толкова весело. Отръшкайте я с голяма издръжка глоба. Да фане да се разкара, че бащата ти да може да ги прави нещата. По закона за домашното насилие е безплатно да се внесе в районния съд.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 602682e7fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Здравеите, много от мненията които прочетох са неползотворни и нямат да решат проблема, но има някои от тях които могат да решат поне за в момента, когато жилището в което живеете е единственно то банката не може да ви го отнеме, поне този закон още е валиден в българия, могат да опишат наличните ви вещи но без жилище не могат да ви оставят, не подписваите никакви допълнителни документи, или ако подписвате, подписваите ги с адвокат, единственното което е във ваша вреда е ако имота е с мо големи квадратури, тогава има минимален праг на живот за член на семеиство, давам пример, ако жилището е двеста квадрата а вие сте примерно 5 човека на вас ви се полагат 100кв жилищна площ, а това нагоре могат да ви го отнемат, примерно ако имате 5 стаи могат да ви вземат двете ако те са над минималния праг за живот и да ги обявят за продажба... само да дооточня че не съм сигурен колко квадратни метра се полагаха на член на семеиство, проверете го и успех ви пожелавам

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f3d1e316cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Господ ни дава всички тези трудни изпитания, не за да ни мъчи, а защото знае, че ние можем да се справим! Спокойно! Ще се оправите :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2b28168e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   До номер 1 - Не са малко хората, които с основно образование работят за по 600-700 лв заплата, така че това не трябва да плаши човек.

До номер 3 - Ти си жена, нали?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker