Как може да е толкова загубена и да го търпи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как може да е толкова загубена и да го търпи?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2926 пъти
Стоя, мисля и хем се притеснявам, хем ме е яд как може сестра ми да толкова глупаво момиче.
Имаше планове да поработи малко в Германия и след това да отиде в друга държава и да се устрои там.
Завърши училище миналата година и замина като детегледачка. 2-3 месеца по-късно се залюбила с някакво германче и се отказа от плановете си. Аз въобще не съм и се бъркал, така е решила, нейна си работа.

В началото на годината се звъни на вратата- тя. С багажа си стои и трепери. Питам я какво става "нищо". След като и зададох въпроса няколко пъти- "насили ме". Така и не разбрах какво всъщност е станало, но съветвах, казах и да остане при мен, ако има нужда от нещо... Тя през цялото време все едно не беше в час, много се притесних за нея. След това обаче се обади гаджето и, придумал я и тя "ние се обичаме" и си замина.

Преди 2 седмици дойдоха и двамата в България. Не знам защо имах силно желание да шибна един на немеца, обаче някак си се сдържах... Много ме дразни тоя тип. Вечер изпиваше по няколко бири и започваше да пее някаква песен за "буйно вино".

Наблюдавах го как се държи със сестра ми- нормална двойка, изглеждат щастливи. Една вечер се събудих и като отидох в коридора чух, че той и крещеше. Нямам идея за какво, но и се караше. Разбрах, че нашите също са ги чули.

На сутринта питах сестра си няколко пъти има ли проблем "не, няма нищо". За финал на другия ден дойде да ме пита къде стои спиртът. Питах я какво има - "нищо". Най-накрая си показа гърба. Целия беше надран и обяснението беше, че немеца много го възбуждало да прави така. Както и да е сексуалния им живот пък въобще не ме засяга. Само разбрах, че тоя човек е зле и имах още по-голямо желание да го шибна.

Най-много се издразних като сестра ми се обади вчера. Говорихме си в скайп и тя постоянно си държеше едната страна на лицето. Най-накрая я махна и беше синя. Като я попитах какво е станало "ами ударих се във вратата". Майка ни също разбра и сега всички се притесняваме за нея.

С удоволствие бих хванал тая шваба и бих му сменил физиономията, обаче... Сестра ми защо стои и го търпи? Казвам и, че винаги може да дойде при мен, а тя отговаря, "нищо не е станало". Обажда се на мен, плаче и нищо не иска. Обажда се на нашите- те се разстройват и започват да се притесняват. Майка постоянно ми повтаря "отивай при нея и я прибирай" Сестра ми не го иска, не мога насила да я върна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 94d373e38f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Естествено, че ще я върнеш насила. Този немец явно я държи под някаква заплаха. Като виждаш, че е психопат защо не сте направили нещо до този момент ?
Направи нещо спешно, за да не стане още по-лошо.
Успех ! :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9fd62855d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Или сестра ти иска да си "оправи" живота финансово като си вземе чужденец (това е много често срещана заблуда- впрочем той как е финансово? ) или той я държи при себе си насила под някакъв предтекст или заплаха. Мисля че трябва да проучиш какво се случва и то много бързо за да не станеш вуйчо и сестра ти да се зароби още повече. Като мъж и обясни че посегне ли веднъж ще го прави винаги. Моят баща винаги ми повтаря : Тръгваш си след първия шамар, ако ще пиян да е бил, ако ще да е бил ядосан, ако ще неадекватен да е, удари ли те веднъж, ще се потрети, попети и така до края на живота ти. Ти най- добре я познаваш и само ти можеш да кажеш как се чувства и дали е искрено шастлива с него. И какво ти пречи да му шибнеш два на оня изрод??? Под твоя покрив е бил, на твоята сестра е посягал, имаш пълното право!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 84d288b973
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   В случая националността няма значение - достатачно българи-насилници има, но решението е едно и също - сестра ти трябва да го напусне.

Иначе, този определено не е нормален немец, а е от най-ниската им класа, няма никакво образование, безработен е или работи някаква трудова професия - с две думи - пълна скръб е този, немец или не.

Друг въпрос е до колко можеш да помогнеш на сестра си. Такава жена като нея клони да си намира все подобни типове. Ще я спасиш от този, ще се прибере в България и ще хване подобен от махалата, какво ще правиш? В Германия що-годе има закони, неправителствени организации, църква, към която да се обърнеш, докато у нас ще трябва да я гледаш ти. Освен това, там болниците са по-добри, а обезателно ще стигне до там.
Може и в случая да става дума за някакви BDSM-изпълнения, но не ми се вярва, както го описа - пиел бира и пеел глупави немски песни - определено този си е най-обикновенната немска алтернатива на нашенеца с потник и шише ракия пред блока. И двамата определено са типове за сестра ти, каквото и да правиш!

Наздраве! (Прост! )

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 11f624de74
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ааа, не е никак изпаднал (германеца). Работи като програмист . Отделно има някакъв бизнес и то успешен. Поддържан мъж е. За мен пак е пълен нещастник, обаче в интерес на истината не е "немска алтернатива на нашенеца с потник и шише ракия".

Иначе имах много възможности и желание да се разбера с него, обаче сестра ми все ме спираше. И да говоря с него пак не става, защото немският ми е под всякаква критика. Докато бяха вкъщи не и е посягал, тя нищо не ми казва... 1000 пъти съм и повтарял "може да разчиташ на мен, а сестра ми повтаря "нищо не е станало".

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b8065fcdad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На колко години е тоя и какъв аджеба точно бизнес има? В Германия не е толкова лесно да започнеш ей така бизнес с "истинска" фирма, разбирай от рода на ООД (за ООД минималния капитал е 25 000 евро). Иначе може да работиш на свободни начала, нещо като нашето ЕТ, и особено сред програмистите е често разпространено, но аз това трудно бих го нарекъл бизнес.

Отделно, че толкова агресивен и селски тип програмист не съм виждал, а познавам доста. Така че според мен нещо ви менти.

Кубрат

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6088121366
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Буклук некъв тряя да е, хвани го тоя изрод и му наритай задника, много са обича ли, абе тая сестра ти чува ли се, бе? Ще бие, ще я насилва, а тя кво? Ще седи и ша го търпи, познато ми е, драги, и на моята сестра така се случи, ама аз нали съм сама, нямаме майка, баща, дойдоха да живеят в нас, и тоя моля ти се я бие, аз накрая не издържах и взех, че му строших една бутилка в главата, па полицие, па разпити, па накрая влезна за 6 мес. Мани го тва копеле, че ще стане и по зле

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 11f624de74
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Немеца е на 30. Честно казано не съм наясно. Сестра ми го хвали и каза, че заедно с негови роднини имали компютърен сервиз. Като и задам повече въпроси започва да увърта, да се дразни... Това ми е цялата информация. Колко е вярно идея си нямам.

А отделно този тип беше постоянно ухилен, доста отнесен ми изглеждаше, но пред мен се е държал напълно нормално. Не е повишавал тон, не се е държал просташки... е като пийнеше му ставаше по-весело, но това е друго.

Няма да се учудя, ако не е вярно... Сестра ми почти нищо не ми споделя за него. Като започна да и задавам по-конкретни въпроси "ами той...то" и започва да мънка, а разговора приключва. Така стоят нещата...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 712e1a03e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако дойдат отново хващаш го и отивате някъде и говорите само двамата очи в очи. Дали ти ще му говориш на немски, дали той на български. Дали на английски, руски... как ще се разберете не ви знам. Но трябва да говориш с него. Следи реакциите му, жестовете, погледа. Гледай да не си предубеден само защото е немец или е някакъв на сестра ти. Това е эа начало. Дано останат по дълго време. Опитай се да го опоэнаеш, эа да може да раэбереш с какъв човек си имате работа. Ако не е стока, то ще си проличи рано или късно.
Освен ако не е дяволски добър актьор, успяващ да эаблуди околните и то беэ те да се усещат.
Ако обаче ти се стори искрен и непренуден ги остави на мира. Да се спогаждат там със сестра ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker