Тревожност и натрапчиви мисли за смърт - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Тревожност и натрапчиви мисли за смърт
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 5766 пъти
От няколко месеца постоянно мисля за смъртта. Страх ме е, че родителите ми ще умрат. Няма да го преживея ;((((((( постоянно си го мисля. Постоянно правя повтарящи се движения например с почукване на дърво и някакви такива. Много ме е страх от смъртта. Предпочитам аз да си отида първа преди родителите ми. Никога до сега не съм присъствала на погребенията на дядовците ми и бабите ми... много ме е страх. Не искам да се разделям с никой от семейството ми, няма да мога да го преживея ;((( и няма да мога да го видя дълго време или завинаги. Много ме е страх ;(((. От миналата година мисля постоянно смъртта, но тогава беше на моменти, а сега от няколко месеца ЦЯЛ ДЕН мисля за това.

Не съм най-добрата дъщеря, дори съм прекалено лоша с родителите ми и не знам защо изобщо ме търпят, но наистина много ги обичам. Аз съм най-чувствителното същество на земята. Има хора от близките ми, които съм наранявала и те ме мислят за безчувствена, а това далеч не е така. Вярно е, че съм много проклета и ако заслужавам зло, предпочитам лично на мен да се върне, само не на някой от родителите ми! Колкото и да съм била лоша с тях и да ги обиждам, наистина много ги обичам, дори да не личи. Аз си знам най-добре колко ги обичам. Проклетия голяма съм, най-големия егоист, ама някой ден ще падна много ниско и усещам, че ще бъда сама;( защото си нямам никой освен тях.

Хора какво да правя??/ Какво ми става? Не искам да мисля за смърт ;((( това ме убива. Майка ми пуши много цигари и ме е страх да не се разболее от рак ;((( не може да ги откаже, защото е зависима от цигарите. Баща ми не е зависим, но и за него се притеснявам ;((( има хиляди опасности, не само цигарите. От най-малкото можеш да си отидеш от този свят. Ох не искам да умират ;(((( моля Ви, помогнете ми да спра да мисля за това ;((((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: e32e001fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам те много добре. И аз си го мисля понякога. Просто прекалено много обичам родителите си.
Но каквото и да става животът продължава. Трудно, но продължава. Помисли какво искат те за теб.
Казваш, че искаш да си отидеш преди тях. А те как биха се почувствали ако се получи така ? Тяхната болка ще е в хиляди по-силна от твоята.
Не мисли за глупости, съсредоточи се върху щастливите моменти от живота. Искаш да живееш в мисли за смъртта на родителите си или да си създадеш повече хубави спомени с тях ? Помисли добре и си направи избора :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: fbe39ac587
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Иди незабавно на лекар. Не се страхувай. Разкажи му всичко както си е. Не си луда. Просто имаш или тревожност или депресия. Има много добри лекарства. Трябва да направиш тази стъпка. Казвам ти го от опит. Първите признаци на депресия се появяват между 20 и 30 години. Това е недостиг на хормони в организма. Ако не се лекуваш, ще поболееш всички около теб и накрая горчиво ще съжаляваш.
Успех, мила.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 478f15ead1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Смъртта е необратим процес, но няма по страшно нещо за един родител от това да надживее децата си така че не си го и помисляй дори. Като осъзнаваш, че си гаднярка опитай да се промениш поне спрямо тях

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f32448e2d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Все едно аз съм го писала. Не знам как да ти помогна, но със сигурност тази история ще я следя.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 44f67989e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз все си месля едни такива работе че недай си Боже мога да загубя близките си. Понеже виждам малко по слабо със лямото око и трябва да слагам очила с диоптър 0, 75 което е мн малко все си мисля че ще стане някоя злаполука и ще го извадя абе ужас едвам заспивам някой път снощи даже се събудих в 03. 30 някъде през ноща и едвам съм заспала. Пък и ме е срам да кажя на някой за да не се изсмее и все ейтакива лоши работи се сси мисля че ще станат а на какво се дължи това донякъде се сещат просто много неща трупам в себе си имам много проблеми неприятни ситуаций притеснения и ги тая в мене и направо незнам къде ще му излезе края!

 
  ...


...
преди: 12 години, 23 дни
hash: ec6b064d6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Мен ме е страх, че ако заспя мога да умраааааа.. и после край със съществуването ми... :(((((((((

 
  ... горе^
преди: 12 години, 21 дни
hash: 9237cebc70
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Недей така! И на мен ми се появявят разни такива мисли в главата понякога хич не е приятно...! За това гледам всяка една свободна минута да прекарвам с близките си! И да им казвам по-често, че ги обичам! И ти направи същото! :)

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: b321958da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   ''Майка ми пуши много цигари и ме е страх да не се разболее от рак ;((( не може да ги откаже, защото е зависима от цигарите. Баща ми не е зависим, но и за него се притеснявам ;((( има хиляди опасности, не само цигарите. От най-малкото можеш да си отидеш от този свят. Ох не искам да умират ;(((( моля Ви, помогнете ми да спра да мисля за това ;((((
''
--------------------

Все едно съм го писала аз...... ;(;(;(
Но аз си знам защо се чувствам така, чувствам се така, защото през последните години починаха много хора около мен и си мисля, че ако и те починат ще си остана съвсем сама на тази свят. Майка ми също много пуши, а баща ми има високо кръвно, страх ме е да им се случи нещо, така ми се иска да се погледнат, малко здравето, ама не от тези пусти пороци..

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8ce5f1ff79
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Това се казва циклофрения, и е временно разстрйство на личността, което се преодолява медикаментозно или чрез добъ психотерапевт. Няма страшно, не си луда1 Много си далеч от лудостта, просто имаш натрапчива мисъл, в резултат от преживян силен стрес.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker