Писна ми да го търпя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Писна ми да го търпя
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2863 пъти
Здравейте Искам да ви разкажа за мене и за моя скапан живот които живея знам че сама съм си виновна но нямах избор. Живея вече 10 години със съпруга ми нямам брак, но така да го речем. Имам две деца от него. Той е станал наркоман. Когато се оженихме да го кажем. Той не беше такъв, беше добро хубаво момче. Аз толкова години го търпях с мисълта, че ще се оправи, но нямаше никакъв ефект, но от толкова години чак сега се осъзнах, че трябва да продължа напред сама.

Много пъти се разделяхме и прибирахме. Хора аз много го обичах, много плачех за него, много се борих за него, но това е много коварно нещо. Той от наркотиците почна да става много агресивен, много нервен и не можех повече да го търпя и го изгоних. Той живееше в нас. Но аз го гонех, но той не си отиваше и пак и пак, но не ставаше накрая ми кипна и казах на баща ми да го изгони и той го направи. Тогава той се разгневи още повече и започна да ме заплашва, че ще ме пребие и че къде ме види... аз бях 100% че ще го направи и не излизах никъде дори не можех да ходя на работа от него, следеше ме дали ще ходя някъде, дори ме махнаха от работа, просто живота ми е ад.

Отидох в полицията пуснах си жалба и нищо отидох и пак нищо. Аз знам, че трябва да се махна от тука, защото той ми каза, че никога няма да ме остави намира и знам че ще е така винаги.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4d8a40d02d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми това е поредната история на насилник и изрод. Просто когато някоя жена види, че мъжа и е такъв или е станал такъв, трябва да го напусне моментално. Зрял човек няма да се промени из основи. Вместо да искаш да променяш някое чудовище, намери си някой който отговаря на твоите изисквания.

В една връзка има двама човека. И двамата трябва да се обичат и подкрепят. Ако това го няма, значи няма смисъл да се продължава.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a268573062
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За какъвто се омъжваш с такъв се развеждаш!!!!! Винаги така става.
Какво означава това "знам че сама съм си виновна но нямах избор" някой друг ли ти избра мъж? Някой насилваше ли те да се събираш с човек, който ползва наркотици? Някой насилваше ли те да му раждаш две деца? Някой казваше ли ти "остани с него" след първите наркотици. Какво значи нямах избор? Избора да си с него си е твой, сега избора за раздяла си е твой. Ти как я замисляше тази раздяла в 99% от случаите мъжът се бори за "добрата" си жена и децата си. Искаш да си вземеш децата и да се махнеш от града, безработна с две деца, мислиш, че ще е по лесно? Мислиш, че децата са само твой, но те носят неговия ген нали?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2f1cddd44a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Искам да ти кажа номер 2 че аз като се ожених за него той не беше такъв. Беше добро момче но се сложи със такива приятели че направо му изядоха живота.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a268573062
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи се е променил от живота си с теб, което говори лошо за самата теб. В една връзка жената има отговорности, ти си тази която си позволила той да си намери такива приятели, ти си тази която е гледала на семейния си живот отстрани безучастно. Не може да стоиш, да търпиш и да чакаш с години, нещото което пречи на семейството ви, да изчезне само. Не си мисли, че на света съществува жена с добро семейство, без тя всеки ден да се бори за него, без тя да е до мъжа си, да го подкрепя в решаването на проблемите.

Не са виновни "приятелите" отначало не са дошли в къщи, да го търсят и да се запознаят с него, ти си допуснала той да търси вън, без теб, развлечения. Ти си допуснала той да се прибере първия и втория и третия път късно или надрусан без да направиш нещо. Наркоман не се става от два, три, пет пъти. Човек търси наркотици когато се чувства слаб да реши проблемите си, значи не си била рамо до рамо в семейството до него проблемите ви да са общи да го поддържаш да ги решите. Няма как някой да ти повярва, че мъж на място с две деца е отишъл и пробвал за първи път наркотици. Наркотици пробват тинейджърите, ти си проблема ако си позволила бащата на децата ти да се събира с тинейджъри или по лошо с дърти наркомани. Нормален мъж, баща на две деца няма как изведнъж да му хареса компанията на дърти наркомани или надрусани тинейджъри. За да е съгласен да е в тяхната компания вместо в къщи с теб при децата значи в теб нещо доста куца.

Ако вече живеете заедно 10 години това предполага, че сте надхвърлили 30-те. Когато човек се жени и прави деца има мечти да са заедно с половинката си и всички проблеми и радости да са общи. Ти си тази която говориш отделно за него и себе си, казваш "Имам две деца от него. Той е станал наркоман." къде е общото семейство в тези думи? Нито сама си родител на децата, нито той сам е станал наркоман, станал е наркоман с твоя помощ защото откакто живеете заедно и имате деца сте едно цяло. Ако преди не е бил наркоман а е станал такъв след като сте били едно цяло ти имаш доста голяма вина.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker