Хванах баща ми в изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Хванах баща ми в изневяра
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3339 пъти
Бях у дома заедно с баща си. Телефонът му звънна и след няколко минути той излезе. По случайност намерих телефона му, който е забравил да вземе. И така попаднах на снимки и съобщения. Почувствах се ужасно. Докато майка ми се прибере съм плакала и съм се чудила защо го е направил. Но отговор сама не си дадох. Дойде време майка ми да се прибере от работа. Видя ме че съм разплакана и аз всичко и обясних. Наложи се да поговорим тримата и стигнахме до извод че явно баща ми иска да живее с другата жена, а не с майка ми.

Аз не съм единствено дете - имам и по-малка сестра, която е на 9 години, а аз съм с 4 години по-голяма от нея. Това е голямо разочарование за мен, както и за майка ми. Искам да Ви питам как точно да се държа към него. За момента го наказвам с мълчание и просто изпълнявам но не мога да продължа така! Благодаря Ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: d96b0a723e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нормално? Както ти идва от вътре, не е нужно да го прегръщаш и целуваш да му казваш, че го обичаш, но не е нужно и да се държиш като студена кучка. Това са си техни работите, техните отношения и техния брак, ти не бива да се месиш в сексуалните им отношения, защото изневярата представлява това.
Като изключим мръсниците с любимите ми/им логики :D - не е изневяра с презерватив; в друг град; когато и двамата са обвързани; т. н.
За сега се дръж, както го чувстваш. Не прекалявай, не бъди много груба, но не му се и сърди. Нормално е да си разочарована, но майка ти е тази, която трябва да е ядосана и измамена.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7788dcb1a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се разстройвай, знам, че ти е трудно... опитай се по някакъв начин да не мислиш за това и подкрепяй майка си... нужно й е... :))

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 248da619cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Дано е измислица. В подобни ситуации мъжете са супер потайни, просто няма как баща ти да допусне толкова глупава и фатална грешка. Затова не ти вярвам.. Всъщност си направила най-лошото нещо, което би могла да направиш в случая. Ако е истина де.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e35b9037f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е голям шок за теб и вероятно ще го преживееш тежко, както аз го преживях когато бях на твоите години. Сега като голяма вече разсъждавам над това дали човек има право да търси щастието докато е жив или когато има семейство вече отговаря и за щастието на другите членове. И всичко е индивидуално и субективно, ако майка ти е била добра към баща ти, тогава баща ти няма основание да търси щастие извън семейството си. Виж, ако баща ти много те обича, за него ще бъде шок да те изгуби и тогава може да му кажеш, защо е разменил трите жени в живота си, които са неговото семейство за секс с друга жена и какво тя може да му предложи повече. Питай го, след като другата жена излиза с женен мъж(него), каква му е гаранцията, че тя няма да си излиза и друг път с друг женен мъж и да зареже баща ти. Питай го какво го кара да зареже всичко да започне от начало с друга жена. Питай го, какво сте направили вие, че той не е щастлив с вас.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b5be59b982
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Моя първа братовчедка така хвана майка си, следователно моята чинка. С чичо ми се разведоха миналия месец. Тя обвиняваше майка си, наказваше я с мълчание, което от една страна е разбираемо, но от друга това са отношения между тях двамата. Това, че баща ти се е влюбил в друга съвсем не означава, че не те обича. Просто са различни типове обич. Щом се е стигнало до там значи има проблем между майка ти и баща ти и не само баща ти е виновен за това. Според мен не пренебрегвай баща си. Той те обича и винаги ще е така. Сега братовчедка ми и майка й са отново в добри отношения като дъщеря и майка. Просто понякога се случват такива, но най-добре е детето да не се намесва и да не отмъщава на родителите си. Пак казвам, че това са отношения между тях двамата.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c607cbce80
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

6.   Не мога да я разбера тая вашата сбъркана логика... Щом баща ти си има друга, значи не обича майка ти! Все едно да кажеш на първото дете, абе вече си имаме второ и тебе не те обичаме вече. Истината мило дете, е че мъжът може да обича и две, и три, и повече живи същества еднакво силно и едновременно. Дали са жени, деца или домашни любимци е все едно. Любовта си е любов, само е гарнирана с различни чувства - страст, уважение, приятелство, роднинство и т.н.

Мисля, че си направила голяма грешка да съобщиш на мама, а не първо да говориш с тате. Не си малка, на 13 вече би трябвало да знаеш, че животът не е само черно и бяло, а на тате му се е ебяло. И да чуеш и двете страни и да прецениш сама.

Моят съвет - не се решавайте на никакви сериозни стъпки преди да се съберете и да си говорите, ако ще да викате, да се биете, но да си кажете всичко. 99% от грешните решения в живота се взимат след неправилна или липсваща комуникация, това да знаеш от дядо си

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4ad194b395
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Логиката №6 е точно такава - щом залиташ някъде другаде нещо някъде се е скапало. Доста често необратимо. Оставането при човек, когото не обичаш е с цената на компромиси, които най-често не си заслужават. Момичето е постъпило, както е намерило за правилно в резултат на опита, който има и представата си за истина и лъжа. На 13 не можеш да си наясно защо се е стигнало дотам и кой е прав и кой крив, особено пък когато става въпрос за твоите собствени родители. За нея те ще си останат такива, изневярата на баща й ще бъде предателство и много дълго време ще бъде такова. Когато стане по-голяма може да погледне и по друг начин на ситуацията, но сега това е невъзможно.

Мило момиче, поведението ти нека бъде такова, каквото ти идва отвътре. Той ти е баща и ако ви обича със сестра ти, отношението му към вас не би трябвало да се променя. Показвай му, че го обичаш, ако това е така, общувайте, споделяй му проблемите си, искай съвет. Ако той спре да търси контакт, спираш и ти. От него ще зависи в някаква степен и твоето поведение за в бъдеще. Сега си бясна, наранена, всичко се е сринало, но ще трябва да продължите живота си без него. Ще се справите. Не допускай грешката да гледаш назад и да оставаш в миналото. В края на краищата се случват такива неща, но отношенията между родителите не бива да вредят на децата. Времето ще покаже при вас какво ще се случи в тази посока.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 19ec511009
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Искам да те посъветвам като майка, защото и аз съм в нейната ситуация, а дъщеря ми е в твоята и ще ти кажа това, което казвам и на нея. Нормално е в началото да се чувстваш обидена, наранена и предадена, това е твоят баща, когото ти обичаш, а и той те обича, повярвай ми. Но с времето болката ще намалее и трябва да положите усилия, за да имате нормални отношения помежду си. Не го съди строго - това е част от живота - някои бракове продължават дълго и щастливо, някои - не. При вас, и при нас се е случило второто. Сега трябва да свикнеш с това и да се държиш нормално - нещата не са като преди, но животът продължава. Радвай се на детството; предстоят ти най-хубавите години, не ги прекарвай в омраза и злоба, затворена в себе си, а се радвай на приятелите и бъди до майка си, тя има нужда от теб и тя има нужда да вижда, че си добре. Мисля, че ще се справите заедно. Гледай по-ведро на нещата и помни, че животът ни предлага и приятни моменти. Не знаем какво ни носи утрешния ден, но нека да живеем с надеждата.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: e805fa0653
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз съм единствено дете(момче) преди година с майка ми се разделиха а този кретен тръгна с няква кучка която като я погледнеш и ти се гади.. не му говоря не искам и да го виждам... съжалявам че се е получило така с теб но... мисля, че ще е правилно да не му говориш.. давам съвет от моята ситуация просто...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 23 дни
hash: 75b85eb2c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

10.   Браво, номер осем, изцяло подкрепям и се надявам и Вие, и авторката да сте щастливи занапред, каквото и да е развитието на историите Ви.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker