Не знам какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не знам какво да правя
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 1985 пъти
Здравейте, искам да споделя проблема с родителите ми. Аз съм младо момиче, студентка, с много ниски доходи. Живея при баба. Нашите дойдоха и се почна с проблемите, да съм сменила дограмата, да купя полилей ( баба счупи стария ) и още един куп глупости. Аз предпочитам дървената дограма, ама всички си сменяли дограмите с алуминиеви или PVC. Добре, ама откъде пари? Аз едвам сколасвам да си платя сметките и да отделя пари за храна. Да съм изкарала и шофьорски курс сега. Мислех да го направя като завърша и имам повече пари в излишък. А нямам и кола, докато си купя, ще забравя да карам.

За дограмата, освен парите, проблемът е, че ми харесва повече дървената. Сега, трябва ли да сменям дограмата в моето жилище само защото нашите искат така? Вие какво мислите?

Другото, което ме притеснява е, че прекалено много се влияят от мнението на другите. Преди време някой им беше казал, че обувките ми не са ми удобни. А ми бяха много удобни. Заради тях или по - скоро заради мнението на другите ги смених. Другите обувки ми направиха краката в рани. Ама са " по - удобни.". Като ги попитах защо искаха да си купя нови обувки, каза, че е защото братовчедите са им казали, че не са ми удобни обувките. Писна ми вече.

Сега ще попитате защо ли ги слушам? Защото иначе почват да реват, че не ги обичам. Обичам ги, но понякога прекаляват. А братовчеди ни - " направи това, сложи си това". Аз не се меся в техният живот ( говоря за братовчедите ), а те се месят в моя. С какво право? От 5 години, още от ученичка лятото минава в ремонти. Заради хората. Като са дойдели да ни харесат жилището. Нашите никога не ходят на гости при други хора или ако отидат ще е един път в годината. Аз у нас с дървената дограма, с липсващия полилей съм канила приятели на гости и на никой не ми е направил забележки, че съм с дървена дограма или че липсва полилей. Прекарваме си много забавно. на мен да ми било хубаво. Ами аз искам на изляза с приятели, да си почина, защото почти нямам свободно време. Работя от компютъра, затова ваканциите ходя при нашите. Нашите от 5 години само правят ремонт на техните жилища. Едно спокойно лято не съм имала досега. Това ми е първото от 5 години насам.
Нашите постоянно измислят нещо ново за правене. Не ме карат да им помагам, но ако не го направя съм "мързелива".

Иначе като домакинска работа всичко аз правя. Иначе като дойдат на гости или аз отида при тях за по - дълго време нищо не правят вкъщи. Стават, не си оправят леглата, отиват да закусват, нито си прибират чиниите, нито бършат трохите от масата. И после като си дойда аз правя това. За чистене да не говорим. Като отида винаги е мръсно и аз, разбира се, чистя. Преди година започнаха ремонт точно преди изпитите ми. Аз трябваше да им помагам и нямах достатъчно време за учене. После се сърдеха, че съм изкарала 4,40, а детето на еди кой си било изкарало повече. Моля ви, кажете ми какво да правя с родителите ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: c00f4b61e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти правиш всичко... жена мечта

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5624351154
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Казваш за тях, че се влияели от чуждото мнение, а ти какво правиш влияеш се от тяхното. Да не кажел някой, че си мързелива да не кажели, че не си ги послушала съветите им??? замисли се ставаш същата като хора на който се подиграваш че са такива.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker