Ужас не съм очаквала от такава голяма любов такъв гаден край - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Ужас не съм очаквала от такава голяма любов такъв гаден край
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 4599 пъти
УУУУУУУУууууфффффффффф не знам откъде да започна. Мойта история е много дълго и подобна на другите публикувани в този сайт. Сега се чудя откъде да започна.

Може би че взех вече крайно решение за край на този 22г брак. Единственото което ме прави нещастна е че децата ми са пълнолетни и много са потиснати. А със тях не съм имала проблеми. И за капак на всичко в момента съм пет месеца неподвижна след катастрофа. Просто много проблеми им създадох. Те не ме упрекват че взех това решение. Били са свидетели на много негови дела. По принцип в началото на брака ни имаше хубави моменти аз го обичах много. Всичко давах от себе си за да създадем добро семейство. Под влиянието на алкохола което с течение на времето му стана хоби, ме търмозеше и удряше без причина.

Досега търпях в името на деццата. Но вече не мога да издържам на този ад. Разболях се от сърдечно заболяване и нямам тази издръжливост. И въпреки мойто заболяване той не се спря а продължи с неговите- незнам какво да го нарече. До преди пет години не беше толкова не поносим. Но малко се пооправихме финасово и той забрави от къде тръгна и с кого. Преодолях една негова изневяра която беше шок за мен. И от там нататък нещата тръгнаха полошо. Съжелявам ,че още тогава не взех това решение да се разделим. И сега аз не разполагам с нищо което сме го предобили заедно. Защото той всичко е написал на ЕТ на негово име. Но аз разбрах че парите и всичко друго не са важни освен здравето и спокойсвие. Не съм очаквала че може да има такива жестоки неща в живота. Пожелавам на всички здраве и успехи

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 78933411bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много гаден край наистина:( Толкова години,толкова неща, който сте преживели заедно.. и деца, който да ви свързват... мъжат Ви е неблагодарник и комплексар.. това, мъж да бие жена си е само избиване на комплекси.. и то съпругата и майка на децата му!!! За жалост и "чашката" и "пошамарването", както и изневерите са често срещани.., но при по млади връзки (поне аз така мисля), а след такъв дълъг брак наистина е много гадно:( Не разбирам какво е искал? Какво е търсил повече?? Жена, която го обича и гледа да създадат хубаво семейство, деца, който сте имали радостта да създадете и отгледате.. дом, кадето да са прибере след работа..както каза, че в последно време сте се пооправили и финансово.. какво повече да иска? Желая ти (може и на ти, нали:) много здраве и спокойствие, много радости занапред и възможно най-малко да мислиш за лошите неща от живота, който си приживяла.. и бързо възтановяване!!!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 9b3670d5af
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря много за пожеланията. Найстина коментара ви е много точен. Но за голямо съжаление има такива безотговорни хора на тази земя. Сега дъщеря ми е абитурентка и незнам как ще седнем да се разберем" нещо" с него за да не се претиснява тя. Изпитвам голям стрес само при положение, че ще трябва да се срещна с него. Да найстина дадох всичко от себе си.нямах време да седна да пия едно кафе с приятелка. Нямала съм лично пространство. Безсъние у куп други неща. Но какво да се прави такава ми е била съдбата.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: f8eb976388
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Знаеш ли,че като чета твоята история, виждам себе си след време. Обаче аз сложих край много много по-рано. Може би ако бях останала щеше да е същото. При мен изневярата и чашката липсваха, но шамаренето го имаше.И сега, когато той е много променен аз съм на кантар дали да не се върна заради детето, но като чета твоето писмо си мисля, че няма да има смисъл. Просто в твоята съдба виждам моята. Жалко, че си пропиляла младостта си. Както виждаш децата са порастнали.

Пожелавам ти много сили за да се бориш и не забравяй... никога не е късно за щастие!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 9b3670d5af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря за пожеланията много, имам нужда от тях. Мога да те поздравя че си сложили край навреме. Но аз не смеех да го направя заради децата. Уви децата като пораснаха и всеки си има личен живот. Ходят на горе долу, а аз си оставях с мъката и напрежение за следващото приключение. Но едно ме радва, че те ме разбират. Мислех си, че като напреднем с възраста ще се оправи. Няма оправяне стана полошо. Затова, може би трябва повече време да помислите "за кантара". МИСЛЯ ЧЕ ЕДИН ЧОВЕК ТРУДНО СЕ ПРОМЕНЯ И ИЗОБЩО ДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНЯ. PОЖЕЛАВАМ И НА ВАС УСПЕХ И ЗДРАВЕ. А ЗА ЩАСТИЕ НЕ ЗНАМ КОГА ЩЕ МИ ЧУКНЕ НА ВРАТА.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: d1f7156e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Миличка,всичко ще се оправи. Ще видиш, че един ден ще бъдеш възнаградена за търпението и добротата си. Но наистина не трябваше да го търпиш толкова дълго. Аз съм на мнение, че мъж, който бие жената или изневерява няма право на втори шанс. Желая ти много щастие! Ще видиш, че с времето ще дойде!!!

 
  ...


...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 9b3670d5af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Надявам се да се оправят побързо , че вече не издържам.Той просто е непоправим продължава да ми създава проблем с децата ми.Като се напорка и ги търмози и по този начин много ме измъчва.Иде ми да направя най-лошото което не е желателно.Изглежда ,че той с моято търпение продължава да злоупотребява.Аз съм му давала много шансове през всичките тези години.И тази грешка ми е била много голяма.Благодаря ви много за подкрепата и пожеланията.Пожелавам ви много,мвого здраве и радост.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 28 дни
hash: 11c23fce11
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Скъпа,ако си могла да го оставиш-браво на теб .Ти си направила първата крачка към своята свобода.Доколкото разбрах си катастрофирала,а сега как си.Дано да се оправиш и след това-напред и горе главата.Важна е първата крачка .И желанието за промяна.Не се връщай назад,защото ще стане по-лошо .Започни от сега нататък да мислиш само за себе си ,после за децата.Пожелавам ти късмет !

 
  ...
преди: 15 години, 27 дни
hash: 9b3670d5af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От автора към №7.Да най после успях да преодолея тази голяма и дълга крачка.Сега вече след шестия месец от катастрофата вече съм подобре.БЛагодаря за вниманието.Но преди месец направих белодробна емболия. Сега се възстановявам ,съжелявам защо не предприх мерки по рано ,може би нямаше да имам толкова болести.

Но интересното е , че той съпруга ми най-после нещо се загрижил за мен.Купува ми лекарства,плаща ми прегледите просто чудна работа защо?Не искам да го прави това ,но мисля че позадължен от него няма.Цял живот съм работила като "идиот"отиде ми здравето и младините въпреки всичко.Но не мисля повече да се връщам назад.Каквото било -било.Той няма да се оправи.Пак ако мисли ,че като се прави на загрижен и аз ще се чувствам задължена ммного греши.Благодаря ви много за пожеланията. И аз ви пожелавам много здраве и успех в всяко начинание.

 
  ...
преди: 15 години, 16 дни
hash: 352512f7e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не мога да разбера това жени да се оправдават с това "заради децата". Какво заради тях? Оправдания заради слабохарактерност и смелост. Аз съм една от тези, които успяха да се справят въпреки че заради детето всички негови роднини-жени, ми натякваха, че то така било во веки веков и ние жените трябвало да търпим тормоз до безкрайност.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 16 дни
hash: 352512f7e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Извинява, за грубите думи! Не съм искала да те обидя, а да насърча теб и другите, които търпят побоищата "даже и без повод", да не търпят такова отношение. Браво на теб, че си се решила. Всъщност, за съжаление си платила скъпо - здравето си, но въпроса, че се бориш. Браво на теб! Никога не е късно, но по-добре по-рано!

 
  ...

...
преди: 15 години, 15 дни
hash: 9b3670d5af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От автора. Да права сте човек не трябва да допуска да бъде третиран от когото и да е, най-вече от половинката си. Но найстина децата ми са толкова добри, послушни ,не съм имала проблеми с тях и не съм искала да са различни от другите деца.

Все още нашето общество за съжаление в тази държава е жестоко.Въпреки ,че са били свидетели на много негови деяния те са ме молили да не го правя.Представяте ли си големи деца да застанат срещу теб с сълзи на очи и да те молят.И да обещават вместо него , че повече няма да прави така баща им.Последния път преди да взема това решение им казах ,че го правя заради тях и ако се повтори не искам да ме молят да се връщам.Децата сега са ми на 22 и 18 .Вече разсъждават по друг начин даже и не споменават да се съберем с баща им.Дано някой ден да са ми признателни за този жест ,който съм го направила толкова години.Вай-важното да са живи издрави.Най-стина скъпо платих .Три месеца бях неподвижна напълно,после трудно подвижна съпруга ми не се обади да пита как съм ,а даже ме претисняваше по телефона.А сега нещо се е загрижил незнам защо.Може би от хорски срам.Даже ,беше тръгнал през това време с едни" мръсотии".Няма значение за мен този брак е приключил.Да, и аз апелирам всички жени , а може би има и такива мъже да не търпят насилието.Не знам на колко сте години ,но те поздравявам за смелоста.Не се обиждам от критиката ви ,доста приятели и познати са ми го казвали.Заслужавам я.Пожелавам ви здраве и успех.До №9 и№10

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker