Изоставена от всички - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Изоставена от всички
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2755 пъти
Бяхме семейство до преди 2 години.. но майка ми замина за чужбина за да изкара пари за моя бал, когато се прибра се скара с баща ми и му каза че не иска да го вижда повече и че не иска вече да са заедно. Отиде си и баща ми ми забрани да общувам с нея взе ми телефоните и компютъра и ме обвини, че аз съм виновна за всичко. Но с течение на обстоятелства му мина и ми върна всичко.. Сестра ми е болна от самото си раждане и замина при мама да се лекува. Сега аз живея с гаджето си, баща ми е на село, майка ми и сестра ми в чужбина.. Търсят ме само да им свърша някоя работа. А когато аз имам нужда от нещо всеки казва иди при другия. И така оставиха ме на произвола на съдбата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: a6b198521f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, да не си кученце, за да са те били изоставили? Погледни си ЕГН-то - пълнолетен човек си, дори живееш с мъж.
Живееш обаче с някои заблуди, които не е зле да премислиш
1. Майка ти не е заминала, за да изкарва пари за бала ти (ха ха), а е заминала, за да изкара пари за себе си, както и да се махне от баща ти. Повод е бил балът с две думи, причината е била в съсипания брак на родителите ти
2. Ако майка ти е заминала за някого, освен за себе си, разбира се - то това е било за болната ти сестра.
3. Ти сама си се дистанцирала от баща си. Търси връзката с него, ако се замислиш - не той те е зарязал, а е бил изгонен.
4. Не се сърди, но хората са ирационални животни. Грижат се повече за болните и сакатите си деца, отколкото за здравите. Като се замисли човек...
Имам познат, който е много богат и го питам - защо не дарява за домовете като Могилино.
Знаете ли какво ми каза?
Чакай малко, аз си плащам данъците, а хората са зарязали своите си деца. В същото време навън е пълно със здрави деца, които имат нужда от 1/1000 от парите, които се дават за болните, но никой не се сеща за тях и завършват живота си, ровейки по кофите. И твоята е подобна, но пука ли ти - гледай си живота, не си куче или дете, ще се справиш сама

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5a3ab89fce
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А трябват ли ти? Те ти показаха какво искат, ти защо не го виждаш? Всеки по своят път, до тук беше с тях, сега сама. Ще им слугуваш до живот... Живей си живота и да не ти пука.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: dce9cb4886
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Знаете ли какво е да няма на кого да разчитате, да нямаш доходи от никъде и да се молиш да оцелееш и на другия ден?
може би не и за това пишете тези злобни коментари.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 86ebf9c6e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз никога не бих позволила на майка ми да заминава да работи за да ми подсигури прахосничество за една нощ, не бих позволила да тегли кретит за бала ми и изобщо мисля, че бедните много се изхвърлят с тия балове, които не са им по джоба.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ace2685bd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей! Аз съм момиче на 22 г. и ако имаш нужда да поговориш с някого - пиши ми - tranzis@abv. bg

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: fc0454bcc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Превърнала съм в максима, която следвам, едни думи на моя баща:, , В живота всеки е сам за себе си и има своята съдба''. Това означава, че всеки има своята съдба, има своите избори и последствията от тях. Няма значение кои са майка ти и баща ти и колко братя и сестри имаш. Ти си уникална и неповторима! Твоят живот е само твой, на тебе, не на никой друг! Хубаво е да имаш близки хора. Не се откъсвай от тях. Нека да знаят, че ги обичаш, че държиш на тях. Казваш, че те търсят, когато имат нужда. Може би преживяват тежък период, може би имат нужда от помощ и в тебе виждат опора. Помагай им с каквото можеш и не бързай да ги съдиш. Не казваш нищо за мъжа до теб - той подкрепя ли те, обръща ли ти внимание? Ако нямаш възможност да учиш, намери си работа, може първоначално да не е най-добрата перспектива, но докато си намериш друга, примири се... Бори се! Животът е една безкрайна борба и не бива да падаш духом!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3a8950942f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тежка е съдбата ти. Но има една приказка - когато животът ти поднесе лимони, направи си лимонада! Това, което ти се е случило, може да послужи за ново начало. Има много хора, които са се измъквали и от още по-тежки ситуации. Не, не си излишна. Дори и близките ти да са те изоставили, някъде има хора, които имат нужда от теб. Само се огледай. Помагай на онези, които са по-зле от теб. Понякога съвършено чужд и непознат човек ти става по-близък и от най-близките роднини, а те са ти като непознати. Човещината не е въпрос на кръв.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker