Беше ми сестра, а не просто приятелка... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Беше ми сестра, а не просто приятелка...
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2614 пъти
Тя не беше просто моя приятелка, тя беше сестра ми... Детството ми, живота ми, всичко свързвах с нея, но нея вече я няма. ;( Моята най-добра приятелка! В началото на годината се разболя от бъбреци, започна се ходене по лекари и така установиха, че е болна от хепатит. След 7 дневно лечение, резултатите показаха, че няма такова заболяване. След още куп прегледи и куп диагнози се каза, че всичко това е свързано с възпаление на лимфните възли. Започна лечение, при едни от изследванията се оказа че събира вода в белия дроб и тя беше отстранена. В крайна сметка момичето беше на 20 години и си отиде от рак на лимфните възли... Не мога и не искам да свикна с липсата и. Този човек с когото бях постоянно, споделях и делих всичко вече го няма... Сега поддържам връзка със семейството и си обещавам, че каквото и да се случи, винаги ще бъда до тях, както Тя би постъпила. Тази моя приятелка си отиде твърде млада, тя не успя да се наслади на живота, тя си замина с всички наши общи планове. А аз мисля, че е редно да се боря за тях, да се боря с двойна сила!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: d3fd0ab785
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много съжалявам за сестра ти. Бъди благодарна, че е била част от живота ти и си спомняй с хубаво за нея. Бог да я прости!
Знам, че те мъчи чувство за вина, че обвиняваш лекарите, но като лекар мога да ти кажа, че Лим фог ра ну ло ма то за та не се лекува, когато засяга вътрешни органи. Диагнозата е много трудна, колегите са се надявали до последно да е нещо друго, но просто няма лечение на този вид рак в целия свят. Има доброкачествени Лим фог ра ну ло ма то зи, но те се разпространяват само при лимфните възли и никога не нападат вътрешните органи. Тези хора можем да лекуваме почти на 100%.
Човешкото тяло е много комплексно. Понякога и медицината е безсилна. Една малка разлика и единият живее, а другият не. В последно време се наводни пресата с кампании за лечение в чужбина със стволови клетки и глупости, но някой да оцеля, да се подобри? Ще ни трябват десетилетия, за да напреднем в тази област, в момента е просто бизнес на недобросъвстни колеги. Едно трябва да е ясно - всички сме смъртни. Живейте днес и сега, обръщайте внимание на близките си, дарявайте любов и бъдете обичани. Утре може да няма.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 96dd85dd1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така постъпват истинските Християни! Бог да те благослови и не се отказвай от това, което си обещал/а. И вярвай, че един ден ще бъдете отново заедно с твоята най - близка приятелка и с всички за които се молиш в името на Христос. Обнадежди и роднините и също. Бог с вас.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5e2c1403c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Наистина си е отишла по ужасен начин... но макар че е била толкова близка, се радвай че си я познавала... не я забравяй но не бъди винаги тъжна, излизай с приятели и т. н.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker