Не се разбираме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не се разбираме
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 8585 пъти
здравеите със сапругат ми имаме проблем Голям.Живеем заедно от 7г имаме две прекрасни момчеченца но изобщо не се разбираме .Обичам го много но това не се издържа непрекъснато се караме дори и 2 дена не минава без да се скараме .Тои ме обижда с толкова грозни приказки не съществува обида която да не съм понесла .Сексът с него е ужасен тои се опитва да ми достави удоволствие но не успява .Винаги след секс аз се самозодоволявам сама.Незнам какво става с нас аз никога не съм изпитвала оргазъм с него но някак си съм се примирила с това.Често му отказвам секс но защо да правя любов след като не изпитвам удоволствие .Но въпреки всичко искам да запазя семеиството си.Аз сигорна съм че няма друга но защо се държи така с мен .Помогнете ми какво да правя кажете

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: 3e6caaa26e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно дълго си пренебрагвала,сексуалната си неудовлетвореност с идеята ,че нещата ще тръгнат по-добре.Докога и накъде? имам подобен проблем,добре ,че не сме женени,ако още малко продължи така, мисля за раздяала

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: b5b7d0d994
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   остави го

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 22430a1d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Искаш да запазиш семейството си, но на каква цена.Децата сигурно и те стават сведетели на кавгите ви. Първо потърси вината в себе си,направила ли си достатъчно компромиси.Отказвала си му секс защото не си изпитвала удоволствие. Само твоето удоволствие ли е важно? Защо се държи така с теб-най честата приччина е безпаричието,човек се изнервя.Не знам при вас как е, но трябва сериозно да си поговорите и да му кажеш, че вече трудно понасяш обидите му. Колкото до секса, опитай се да му обясниш какво ти липсва, ако свършва бързо има и език. Ако всичко това, вместо за добро, стане повод за поредният скандал трябва вече по-сериозно да се замеслиш за развод.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 23e6de9ad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Защо не потърсите помощ извън семейството? Някакъв консултант или нещо подобно. Когато човек е забъркан в такава сложна ситуация, му е трудно да се види отстрани и да види проблемите. Когато разберете какъв е проблема, ще решите и какво е най-добро за вас. Скандалите и секса са само на повърхността, те са следствие на някаква неудоволетвореност, но каква е тя. Има я при вас, има я и при мъжа ви.
Аз съм живяла в семейство, подобно на вашето и не ми беше хубаво. Все мечтаех да няма повече скандали, мама и татко да се разберат, да не треперя всеки път когато се прибират. Вземете мерки преди да е късно - поне за вашите деца.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: cab4f1bfd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте и аз имам абсолутно сходен проблем, само че не от 7 а от 16г. Не става изоб6то въпрос за друга жена или намеса на някои хора. Май за съжаление си ги има тъкъв тип мъже студени властва6ти които ни обиждат и подценяват за всичко. Секса и при нас е ни6то не по-различно от едно изчукване за него , ти неизпитва6 удоволствие за6тото няма лубов, нежност, ласки , топлина. По едно време бях си наумила да си хвана лубовник за да си получа това което го няма в къ6ти, само че имали смисъл. Не6тата в семейството няма да се пооправят, само дето 6те живея в страх. А чесно казано ме е страх и от грехове- нали библията казва НЕ ПРЕЛУБОДЕЙСТВАЙ. Само че ние не се караме за6тото аз съм си тихичка женичка, а той командва парада - аз слу6ам и не6тата криво-ляво варвят. От друго не бих се оплакала ,но мн. ме подценявя- за всичко вика ти не може6 ти не знае6 ти си некъдърна. Много ме боли но няма на къде и аз имам 2 деца, а и казано чесно си го обичам много. Все пак ако няма побои6та , пиянски истории и тормоз не си струва да го остави6. Много малко са стабилните мъже и никой не ти гарантира, че точно на теб 6те ти се падне. Чувала ли си една реплика -една жена като нас мислейки че неможе да търпи съпруга си, се развела . По-късно се омъжила повторно ,но този втория де се оказал петпъти по-ло6 от първия и тя рекла , цитирам я БОЖЕ ГОСПОДИ ОСТАВИХ СИ КРАСТАВИЦАТА НАМЕРИХ ТОЗИ КОРНИ6ОН. Така че ако си схванала кой знае колко келепир мъже няма. Поплачи си да ти мине когато си наранена и пак си вдигни главата. За да има истинско семейство от много много 6аване полза няма.

 
  ...


...
преди: 15 години, 1 месец
hash: baca0a9e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Съветвам авторката и номер 7 да се замислят - те чий живот живеят и на колко години са за да се лишават от секса?
Намерете си любовник за здрав и хубав секс - тогава положението с "властолюбивия" се променя. Променя се в очите ви. Тогава вече наистина не ви пука. Какъв е проблема с децата. Гледайте си ги с въпросния, но един ден 6те се събудите на 60 и освен децата какво друго ще имате 20 или 30 пропиляни по един кретен години? Не си струва. Просто супер тихо и дипломатично си намерете човека който да ви дава това което не получавате - внимание , ласка , уважение.... само не хлътвайте

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: cab4f1bfd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 7 съм , относно към съвета на номер 8 да се замислим чий живот цживеем ние жените с морал и авторитет. Няма какво да се мисля -живея моя си живот а той е семейството ми и децата ми .А който си мисли , че смисълат на живота е само един гол секс или префантосани ласки и празни нежни приказки от някой си лубовник м/у другото чиято негова цел е да те изчука и да си закопчае панталона,май дълбоко се лъже. Но все пак всеки си има право на мнение , и ако мнението му е сходно с това на номер 8 да върви да си скача от к''р на к''р да се унижава от това върху нея да се клатят чужди маже докато 1 ден и омреъзне и тогава да ги попитам аз такива жени с какви очи гледат децата и внуците си и чий живот са живели. Ами ако собствените ви деца се унижат от вас поради факта че си имат МАЙКА-КУРВА, тогава чий живот живеете а -по добере вземете да се обесите. Лично аз това което искам да получа е семействотоми, децата ми и най- вече аз самата си да се гордеят смен , да ме сочат с ръст за моерал и пример ,само такава жена УВАЖАЕМИ ДАМИ ЗНАЕ ЕДИН ДЕН ЗА КАКВО Е ЖИВЯЛА.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9675bf1a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №9, ти си куку, но това е твоя избор!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3fa12d23d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   № 7 и 9, ти случайно да не се казваш Ирена и да си от Монтана? Какво семейство бълнуваш миличка, мъжът ти те не зачита за човек, подценява те, ти за него си била инкубатор да му родиш децата. Какво достойнство, бе жена, каква гордост - ти си се оставила да те правят на плюнка. Горда и достойна е тази жена, която не се страхува да търси щастието си, която се реализира в живота професионално, може сама да издържа себе си и децата си, която умее да живее за себе си, а не се е превърнала в придатък на някакъв си мъж и децата си. Пука му някой за теб дали си била достойна или курва - кварталните комшийки грамота няма да ти дадат. Не умееш да живееш за себе си, ами живей за хорското мнение тогава, да видим кой от тези, дето ще те "сочат с пръст за морал и пример" ще дойде да поеме обидите които мъжът ти ти отправя. И, мила, ти само си мислиш, че няма друга - бъди сигурна, че има, и то не е била само една. Лош психолог си, вероятно си и много ограничена в социалните си контакти и не виждаш по-далеч от носа си.
Но щом така се успокояваш - продължавай да живееш по същия начин - ще отгледаш същите плахи и нерешителни деца кото теб, ако са и момичета - жална им майка - на 100 % ще повторят съдбата ти.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 04f608d34b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   и авторката, и 7 според мен сами са си виновни - направили са на младини един избор и си сърбат попаркаата.
1-во, някой да ви е карал да се омъжвате за такива типове и да им раждате деца?
О, бяхме вече на цели 20 „стари моми“ или станала белята -ами сърбайте си попарката.
Не ви съжалявам ИЗОБЩО също и защото само гледате грешките на мъжете си, не своите - вижте се през неговите очи и ще разберете, защо няма секс или той е само чукане - нима заслужавате повече?
За да получиш, трябва да дадеш - не става да се омъжиш и да чакаш на готово...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker