Майка ми ме обиди - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121570)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми ме обиди
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2338 пъти
Имаше едно момче, в което бях (и още съм) влюбена. Но майка ми изобщо не го харесваше. Покрай това отношенията ни с това момче се влошиха, междувременно се появи един обожател от университета ми. За да спре да ми натяква за този, в който съм влюбена, я излъгах, че съм приключила с него, и й казах за другия от университета. Тя беше много въодушевена от него. Но просто не се получи, защото аз си обичам другия.
По принцип й споделям много. Казах й, че не се е получило с колегата от университета. Аз всъщност не съм искала дори да се получи сякаш, защото обичам другия. Реакцията й беше, че ме нападна. Каза, че сама съм си виновна и че съм щяла да си стоя сама като кукувица.
Тези нейни думи много ме нараниха. Причината да си, , стоя сама като кукувица'' е, че искам онзи, за който написах, че тя не одобрява. Единствено заради нея обаче се спирах досега да не предприема нещо. Помислих за нейните чувства, а тя сякаш не помисли за моите, след като ме нагруби така.
Тя не знае колко е болезнено да гледам навсякъде влюбени двойки, а аз да вървя сама и да не смея да отида при този, когото искам...
Това се случи в разговор по скайп. Аз й затворих оттам. Това стана преди един ден и оттогава не сме се чували. И просто не знам как да постъпя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3489437400
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Време е да спреш да споделяш с майка си относно интимния си живот. Научи се да живееш сама и да си взимаш сама решенията за интимните ти приятели. С майка ти говорете за времето, разни предавания, но не и за мъже

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8c8c1dfbc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Абе хора кв'о ви става нема да живеете с мама и тате, а с човека който обичате. Кажи на майка си да не ти се бърка в живота ,той си е твой, схвана ли? !

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 82d6674d45
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Мама и тате - до 18-22 години. После - или ставате приятели / добри познати, или ги изхвърляш от живота си!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e508ed4583
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е що нападате авторката? Няма лошо да си приятел и споделяш с майка си. Аз не споделям такива неща с майка ми, но ми тежи когато ми е сърдита и в такива моменти звъня докато ми вдигне телефона. А за момчето ако имаш шанс да си с него бъди с него. Докато не изживееш това което чувстваш ще си нещастна и няма дадеш шанс на друг. пробвай дори да се разочароваш после от него

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5cc08be991
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Искаш ли да ти кажа какво мисля? В университета си и според мен, а явно и според другите отговорили, си достатъчно голяма да си избереш с кого ще живееш.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0bd37f0d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 2 не съм съгласна с твоето мнение не може просто така да изхвърлиш РОДИТЕЛИТЕ си от живота... Те са ти дали парчето си хляб, цял живот са се борили за теб да те отгледат, за да станеш това което си! Аз не бих го направила със моите родители! На 18 години съм и съм и безкрайно благодарна, че са ме отгледали и са ме направили ЧОВЕК! И не бих ги "ИЗХВЪРЛИЛА ОТ ЖИВОТА СИ" До АВТОРКАТА:Не мисля че това е кой знае каква обида, но щом теб това те е засегнало толкова много поговори с нея... опитай се да я убедиш, че момчето с което искаш да бъдеш е добро и поискай от нея да го опознае, ако разбира се наистина е такъв. Това е моето мнение... :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e39a776429
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6 несъм казал даги изхварля а даси живе живота а мама и тате само за съвет

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 65cbd14739
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ще ти дам един съвет от личен опит. Достатъчно е да си отговориш на няколко въпроса! Защо майка ти не го харесва, основателна ли е причината. Ти самата имаш ли подозрения колкото и да не ти се иска, че тя е права. Ще ти кажа и нещо много важно, мъжете не се променят при никакви обстоятелства, ако са лоши стават само по-лоши, а по някога и добрите стават лоши личен опит. Това че го обичаш няма никакво значение ако той не държи достатъчно на теб. Даже и мнаго да се обичате ако нещо в него те съмнява и не си обедена че е твоя човек моля те послушай майка си защото след един брак всичко черно излиза наяве. Мъжът е сигурен че жената му е в кърпа вързана и повярвай тогава страшно много ще страдате и ти и детето. Помисли много добре сега защото после майка ти и да се окаже права се тая!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker