Неразбрана съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Неразбрана съм
преди: 14 години, 10 месеца, прочетена 3622 пъти
Здравейте,

Не търся толкова помощ, колкото искам да споделя, защото няма на кой да си излея душата. От 2 години живеем с моя приятел заедно. Той е с много труден характер, но последно време нещата стават непоносими.

Работихме и двамата и горе долу се справяхме. В един момент аз реших да напусна работа за около един месец и после да си намеря нова. Да,но точно този един месец обърна живота ни. Разбрах, че съм бременна. Живеем на квартира и само с едната заплата направо ни беше немислимо. Когато му казах той мн настояваше да махна детето (само да вметна, че това бебе го направихме умишлено).

Имаше период от 1 седмица в който не бях на себе си - карахме се аз само плачех и бях много объркана наистина не знаех какво да правя. След това решихме, че ще се борим за детето си и не съжаляваме. Преместихме се в по-малка квартира заедно с едни приятелки да ни е по-ефтино.

Но проблемите не свършват с това. Моя приятел малко си пийва и му е лошо пиянството. Дори и ми посегна, а преди това се кълнеше, че това никога няма да стане. Когато прекали малко с бирата и започва да ми натяква, че сега той ме издържал, че аз съм нямала право на глас за нищо, че вече не съм приличала на нищо и такива неща. Гони ме от стаята. Много ми е тежко.

Вече съм в края на 4 месец и мн се притеснявам това да не се отрази на бебето.
Сега в края на август ще сключваме и брак (нашите много настояват, подготвиха всичко купиха халките и всичко останало). Вече си мисля, че този брак няма да продължи много, но съм решила, че заради детето ще търпя докато мога. Не искам то да живее без баща си.

Искам да кажа на всички момичета, който четат това: моята баба ми казваше "отваряй си очите не краката". Аз не я послушах, но моля ви, вие се вслушайте в тези думи, за да не страдате като мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 10 месеца
hash: dad62fb04a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   След всичко това, след като те е ударил, ще се жениш за него? Боже, горкото детенце, горкото то, с такъв "баща"

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 4c7afadf4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Mила не прави тази грешка,такъв човек не ти трябва,знаеш ли кое е нещото,което много възрастни хора не разбират,това,че децата са тези които най много страдат...помисли,ще се ожените,детето ще се роди,после ще порасне и ще почне да разбира и ако съпругат ти продалжава да прави така,знаеш ли как ще се чуства то,ще страда,много ще страда,повярвай ми,аз съм го преживяла и най голямото ми желание беше,наще да се разведат,но благодаря на Бог,баща ми се оправи :) помисли добре :) успех ти желая и успешна бременност :)

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 8dac1a2191
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ще хти дам един съвет-не се жени за този човек. гледай си здравето и бременността да е наред, а после си помисли как може да се оправиш и да заживееш самостоятелно. говори с родителите си, ако могат да ти помагат за бебето, после си намери и някаква работа, но не се оставяй да се отнася така с теб

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: e24ecacac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бягай колкото се може по надалеко! Не допускай моята грешка. Психическият тормоз на който бях подложена ми се отрази много зле , едва не загубих живота си няколко пъти, , освен двата спонтанни аборта от скръб и преумора за да угодя на човека за когото настояха да се омъжа родителите ми. Бягай , момиче. Казва ти го една изстрадала жена. Бягай и не се обръщай. Спаси себе си и детето. Този брак ще е една голяма глупост от твоя страна. Можеш да избегнеш тази горчива чаша.
С обич, АЛИС

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: d841a2ba4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз не бих те съветвала да се омъжваш. Излишен разход на пари, а после и за развод. Имах колежка, която започна работа и бременна. Дори и като продавачка пак е нещо, но след като не се разбираш и с мъжа просто си търси спокойствието. Така тоя "овньо" може и да стане по-внимателен към теб и да знае, че не си му даденост и ако иска да е с вас е длъжен да се грижи за вас.

 
  ...


...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: b32c39bb97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей! Аз съм от страна на детето. Наистина страда най-много като вижда, че неговите родители не се обичат. Не подлагай детето си на такъв тормоз. А и товва, че те е ударил веднъй значи, че 6те има други такива случки, ако не са и по-лоши.
Не измъчвай себе си и детето. Можеш и сама докато ненамериш друга поткрепа. Сама ще се очудиш как се справяш и сама. Късмет и нееправи грешката да сключваш брак с който и да било. В днешно време не е необходимо такова нещо.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 2c712df657
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей,
Много искам да се свържа с теб. Бях в абсолютно същата ситуация, че и по-лоша и умирах от страх. Моля те ако все още влизаш в тази страница ми напиши скайп или имейл за връзка.
Искрено се надявам всичко с теб да е наред.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker