Открих баща си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Открих баща си
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1916 пъти
Осиновена съм още от бебе и имам невероятни родители. ТЕ са моите родители защото те са ме огледали с безкрайна любов и аз винаги ще ги обичам. Открих биологичния си баща и бях крайно разочарована - психичноболен алкохолик, без работа и семейство, аз не живея с родителите си, а той - да!
Да, вярно е, че ще се чудите какви са биологичните ви родители и т. н., любопиството ме изяждаше отвътре, но в повечето случай човек остава разочарован и наскърбен. Щом тези хора не са ви искали и са ви оставили по някаква друга причина значи няма смисъл да си правите труда да ги откривате. Поне аз за себе си знам, че е така защото той не заслужава дъщеря като мен и никога няма да има такава. Няма смисъл. Не се тормозете и се радвайте на живота си защото има куп сирачета, които се молят да бъдат осиновени.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: ba27059287
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Радвам се, че си открила биологичния си баща - човешко е да искаш да знаеш, откъде е коренът ти и без да го осъзнаваш си си помогнала много, дори да не го видиш повече.
Иначе, какво да ти кажа - имала си късмет, които не всички сме имали. Някой сме израстнали с такива бащи, но виж - пак може да стане човек от теб.
Чисто биологически те съветвам да не пиеш никакъв алкохол и да не консумираш цигари/наркотици. Доказано е, че потомството на зависими хора е много по-податливо на зависимости (има доста амеркански изследвания в мрежата). Успех

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: fc310a616c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Щом тези хора не са ви искали и са ви оставили по някаква друга причина значи няма смисъл да си правите труда да ги откривате. "

Виж, винаги има причини. Не обвинявай човека. Просто така се случва на някои хора, които не могат да изгледат децата си...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 79d3245192
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Радвам се за теб, авторке! Животът ти е дал много повече възможности така. И то го оценяваш!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 634a35aa51
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз едва преди няколко месеца разбрах, че съм осиновена (на 25 съм). Не от родителите си, но това не ми е от значение. За мен те са най-страхотните хора на света. И не само те, и двата рода са все добри хора, от които през целия си живот до сега не съм усетила и капка различно отношение, което да ме усъмни, че има нещо. Имам и сестра, която също е осиновена и скоро разбрах, че биологичната и майка я е намерила и поддържат някаква връзка по интернет, дори май са се видели скоро. Нито на родителите си, нито на сестра си съм казала, че знам. И няма да кажа, защото нищо не се е променило. За мен лично други хора не съществуват, не ме интересуват нито причините им да ме оставят, нито дали някога са се сещали за мен, нито дали са ме търсили... абсолютно нищо. Всичко в този живот ми е дадено и съм научила от родителите си и сто живота няма да ми стигнат да им се отблагодаря, че са ми дали този шанс, като са взели точно мен. Но всеки си има някаква история. Ти си открила биологичния си баща и си се разочаровала, както всъщност става масово. Има хора, като сестра ми, които дават възможност на биол. си родители да ги опознаят, да разберат всичко до най-малката подробност и ги допускат до някаква степен в живота си. Всеки прави своя избор. Но е жестоко спрямо хората, които са те отгледали.
Не съжалявай и не мисли за този човек. И да не беше психично болен пияница нямаш гаранция, че щеше да останеш доволна.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 72c6072b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Благодаря за коментарите.
Да, не трябва да обвинявам всички хора, но в моя случай, био. ми родители са били алкохолици и майка ми всъщност от това е починала.
Аз също смятам, че нищо не се е променило. От мен ще стане човек и аз много се гордея, че имам такива хора за родители и оценявам факта, че са ме приели в такова страхотно семейство с цялата си любов. Ще ми се всички сирачета да си имат родители, които да ги обичат. Много ми е мъчно, че има такива дечица. Благодаря за мненията ми.
И наистина няма гаранция, че ще сте доволни. Масово е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker