Знам за изневерите на баща ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121558)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18618)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Знам за изневерите на баща ми!
преди: 11 години, 27 дни, прочетена 3171 пъти
Здравейте, моята история е много различна. Родителите ми са женени от 22 години, когато бях малка бяхме адски сплотено семейство, бяхме като атоми на твърд предмет. Откакто съм на 11г, а и преди се е случвало, баща ми изневерява на майка ми. Ставала съм свидетел на много бойща, на ругатни нервни изблици и всичко, което се сетите. Майка ми е много добър човек, отдадена е на семейството си, готова да поеме куршум за един от нас, винаги склонна да прости, да помогне, ала баща ми е нервен винаги, бързо избухва, защото е лабилен. Да, правилно прочетохте, лабилен е. Проверявала съм телефона му, курвата му се казва С., но той за да не разберем я пише с мъжко име. Не можех да лъжа мама, тя е единствения човек, на когото разчитам, казах й. Мама разбира се, много добре знаеше.. проверявахме я, разбрах къде живее, къде работи, дори разбрах, че има двама сина, вманиячих се. Гнус ме е от баща ми, гнус ме е да го пипам, целувам, дори да му пипам дрехите, защото знам, че когато ни лъже че е на работа, той спи с друга жена. Вече съм на 14 г, запозната съм с финансовото ни положение и то съвсем не е добро, единствено разчитаме на неговите пари и заплатата на майка ми, която е 550 лв. Мислили сме да отидем на квартира, но сега изплащаме апартамент, преди плащахме по 600 лв на месец само за този кредит. Нашите редовно се карат, не знам мама колко силен човек е, за да трае всичко това толкова дълго време.. вкъщи положението никога не е добре или не достигат пари за нещо и това става проблем, или нашите се карат заради Снежана. Разбрах, че той дава по-голямата част от парите си на нея, не мога да понеса, това че остава мама да се мъчи с нейната малка заплата, а той храни проститутки.. Майка ми е доста привлекателна жена, красива е, бих казала уникална за възрастта си-42 годишна. Винаги гледам да се лигавя и да правя весела атмосфера вкъщи, получава се, но мама все мисли за това. Не мога да се оплача и от баща ми, защото е готов на всичко за мен, но не разбирам как може да има такава жена и да изневерява с 10 пъти по-грозна. Какво да правя, как да успокоя майка си, как да въведа отново ред в тази къща?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 27 дни
hash: 503b548579
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Мила, майка ти от доста отдвана знае за изневерите му. Какво си мислиш, ти знаеш, а тя не?
Не се бъркай в живота на родителите си и най-вече - не казвай пред баща си лоши неща, чути от майка ти за приятелката му, защото можеш да го загубиш като баща.
Майка ти щом е толкова готин и способен човек, ще знае какво да направи, как сама да си изкарва парите (като непроститутка), ще си се разведе и ще си намери достоен за нея мъж.
Ти имаш само един баща и една майка. Гледай да имаш цивилни отношения и с двамата и не им се бъркай в личния живот, защото понякога нещата не са такива, каквито изглеждат.
И без това няма как да промениш каквото и да е било. Двамата са женени, те ще вземат решенията.
Не разбирам, защо ревнуваш баща си от другата жена „ Гнус ме е от баща ми, гнус ме е да го пипам, целувам, дори да му пипам дрехите, защото знам, че когато ни лъже че е на работа, той спи с друга жена. “
Право да се гнуси и да се сърди има единствено майка ти. Ти не си омъжена за баща си. Потърси психолог, ако го ревнуваш от другата жена, защото това не е нормално.

 
  ...
преди: 11 години, 27 дни
hash: 6069d1d8e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Виж сега, изневярата е спрямо майка ти, не спрямо теб. Разбирам те, не е никак приятно, но това са отношения между мъж и жена и децата нямат общо с тях. Казваш, че не можеш да се оплачеш от него като баща и че е готов на всичко за теб- това е важното. Грешката му е, че си позволява да харчи пари по другата жена, като така ощетява вас. За това си в правото си да му се ядосваш, подкрепям те. Ако не е това за парите, щях да ти кажа, че е съвсем нормално положение, срещано в повечето семейства. Но като цяло- не знаеш какви точно са взаимоотношенията му с майка ти. Убедена съм, че дори да се изнесете с майка ти, той ще продължи да помага на теб. Така че това не е причина тя да го търпи. Просто жените се страхуваме да останем сами след повечко години брак. А мъжете на тази възраст са тотално извън контрол. Комбинацията е ужасна, както си забелязала. Не се гнуси от него, той е същият човек като преди, той все още е твоят татко. Жалкото е само, че е допуснал сексуалните му взаимоотношения да станат достояние за теб. А и майка ти също не е постъпила правилно да включва и теб, дете на 14 години, в разследването за любовницата на таткото... Мисля, че вината да се чувстваш толкова зле е и в двамата.
Съжалявам за случващото се и ти пожелавам успех!

P. S: Как така се възмущаваш от това, че дава пари за С. , а не от това, че си ставала свидетел на побои??? Имам чувството, че това за побоите просто го спомена ей така измежду другото? Може да ми се е сторило.

 
  ...
преди: 11 години, 27 дни
hash: 696188246c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Остави ги на мира, това си е техния живот и щом майка ти няма нищо против, не я поощрявай към глупости.
Пък и тя едва ли ще се вслуша в твой съвет, само на 14 си, не познаваш изобщо живота.
С този човек тя е прекарала най-хубавите си години, не е кърпичка за еднократна употреба, да го изхвърли просто така от живота си.
Каква е гаранцията, че утре ще срещне по-добър? На нейните години и с голяма дъщеря, а сам е много, много трудно.
Пък и ти виждаш едва половината от нещата. Ами ако и майка ти някога с нещо го е подтикнала към това?
Причините може да са безброй, не само изневяра. Ако е твърде властна, ако го потиска, ако нейните родители го потискат, ако е студена в леглото, ако го пренебрегва по други начини...
Изобщо, този проблем е твърде сложен за теб, гледай си уроците и се моли да не се разделят.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 27 дни
hash: 503b548579
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2, не бързай със заключенията, защото не вярвам да харчи пари по другата жена, когато има храни дете и апартамент да плаща. Да не мислиш, че трима човека живеят с мизерната заплатка на майката? Много ясно, че човекът си храни семейството, но от яд майката кой знае какво говори при караниците. Какво да каже - тя те задоволява по-добре от мен или тя те прави по-щатлив от мен и затова ме е яд? Разбира се, че ще я изкара проститутка. Не казвам, че не е такава де - нищо не знаем за тази жена, както и авторката не знае.
Затова и е добре човек да се разведе навреме - ясни отношения. Да поддържаш един брак на всяка цена е травмиращо за децата и остават с повреден модел за нормално семейство.

 
  ...
преди: 11 години, 27 дни
hash: 81e88deba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Сега нещата може да ти изглеждат много ясни, прости, категорични, осъдителни и т.н...
Но ще поживееш още малко, и един ден ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще попаднеш в положението или на майка си, или на баща си, или на С.! Тогава и само тогава ще разбереш кой, защо и как, и колко глупава си била самата ти в сегашния момент за да раздаваш присъди, упреци, да се гнусиш и да налагаш мнението си без изобщо да си в час с нещата.
Който много знае - винаги попада в съответната роля, от която разбира, че всъщност не знае нищо и че животът хич не е лесен, прост и еднозначен.

 
  ...


...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 0c54bccdc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От Авторката:Чуйте ме добре, само на 14 съм, да, но съм видяла доста неща от живота. Да ме наричате глупава, не мерси.. Да не се отвращавам от човек който си топи пишката в сигурно вече заразна вагина и после сигурно иска да спи с майка ми, о да.. гнус ще ме е. Да гледам как я бие и да не се отвращавам? Аз ли съм болна или не четете правилно? Да ги оставя на мира? Да я гледам как плаче на рамото ми? Номер 3 :Дядо ми и баба ми приемаха баща ми като син, дядо ми почина, а баба ми просто го обожава, само защото не е запозната с това. Да, харчи пари по нея, сигурно я и издържа, закъснявали сме с месеци за сметки! Номер 5:Никой не е раздавал присъди, това че е курвар не се отрича, ако за теб това е нормално, значи и при теб ситуацията не е добре, за да раздаваш акъли :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 26 дни
hash: 503b548579
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж, Авторке - може да не го осъзнаваш, но самият факт, че си представяш, къде баща ти си бил топял пишката е достатачен, за да потърсиш вече детски психолог.
За съжаление и двамата ти родители не са успели да ти осигурят едно нормално детство!
Майката, която не се разделя с мъж, който я бие е също толкова виновна като него. Потърси грижата на психолог, защото няма начин - личи си, че са те увредили вече. Не си виновна, но можеш да изтрещиш, ако продължаваш да живееш така

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 6069d1d8e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не оправдаваме баща ти, казваме, че колкото и да си видяла от живота със сигурност не си участвала в такива взаимоотношения. Няма как да знаеш някои неща и как в яда си към този, който ни е наранил, понякога несъзнателно, понякога съзнателно, успяваме да настоим всичко живо срещу него.
И на първо време, не им обръщай внимание, защото както вече казаха си изтрещяла. Първо, не знам как изобщо може да си представяш баща си в тази светлина, като ни е заложено да избягваме такива представи. Второ, това че една жена е любовница (защото между проститутка и любовница има разлика) не значи, че носи всички болести, познати на човечеството. Изборът къде какво да си топи е само и единствено на баща ти. Майка ти е наясно с това, търпи бой и т. н, а нейните родители го боготворят? ! Мисля, че тя се опитва да замазва очите на околните с приказки за доброто семейство и добрия мъж- нейн проблем. Тя е млада, в разцвета на силите си жена, със сравнително пораснало дете. Може да си намери и нов мъж и всичко. Нищо не я оправдава за това че търпи. И не мога да я оправдая за това, че замесва и теб във всичко това, просто е безумно. Като майка ти го казвам.

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 503b548579
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Именно, номер 8, както и ти казваш - не е нормално. Точно на възрастта на Авторката нормалните хора приемат родителите си като безсексуални същества, защото иначе биха изтрещяли. Аз дори не мога да си представя, че баща ми има мъжки атрибут, камо ли да описвам сексуалните му актове.
Честно казано, надявам се Авторката просто да повтаря гнусните фантазии на майка си, не самата тя да ги е измислила, макар че майка ? така също ? е невредила.
Ще си позволя да те цитирам, защото не може да го каже човек по-добре от теб. Мисля, че тя се опитва да замазва очите на околните с приказки за доброто семейство и добрия мъж- нейн проблем. Тя е млада, в разцвета на силите си жена, със сравнително пораснало дете. Може да си намери и нов мъж и всичко. Нищо не я оправдава за това че търпи. И не мога да я оправдая за това, че замесва и теб във всичко това, просто е безумно. Като майка ти го казвам. “
Аз също като майка казвам, че поне 70% от вината е именно на майката. Всяка нормална жена щеше да се разведе и да спести на детето си тормоза, да не го настройва срещу бащата, което е голяма травма за детето. Майката на Авторката е осъдила детето си да вижда създателя си през нейните очи и да мрази баща си - част от себе си - което е довело до сериозно психическо разстройство. Перверзното описание на предполагаемия сексуален живот на бащата е показателен.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 26 дни
hash: 8264d8a59a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, личи си, че си малка и нищо не разбираща от отношения между хората... не ми се коментира особено, защото зная, че децата на твоята възраст са много неориенитрани и от нищо, правят проблем... абе не мисля че си обективна, а пристрастна. Просто искам да ти кажа, че никой не може да ме убеди, че прави нещо против волята си! Едва ли баща ти и е опрял пистолет в главата на майка ти и я държи насила, ако тя се чувстваше зле, досега щеше хиляда пъти да го напусне. 550лева не са малко, защото май така си мислиш! На нея просто и харесва живота и, такъв, какъвто е! А ти въобще не се бъркай в отношенията на възрастните, той ти е баща, за теб това е важно, както и отношението му към теб. Ако той не се чувства щастлив във семейството си, колкото и да им пускаш тъпи шеги, той няма да заобича майка ти отново! Въобще ти не трябва да се опитваш да си някакъв фактор в техните отношения, ако беше, то семейството ви щеше да е стабилно, а не цирк!

 
  ...

...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 386d1d77fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Частично те разбирам, аз също съм от много сплотено семейство. В един момент, когато родителите ми бяха много скарани и искаха да се развеждат, аз си мислех или да избягам от нас или (като объркан тийнейджър) да ги убия. Дори им казах, че ако се разделят ще избягам и повече няма да ме видят. Да, знам, че е много крайно според повечето хора, но ние от сплотените семейста сме така, защото сме свикнали изключително много да разчитаме на родителите си.

Не мога да ти дам точен съвет какво да правиш, най-вероятно родителите ти ще се разведат в някакъв момент, но може би ще живеят заедно защото изплащате апартамент. За съжаление знам за такова семейство. По-добре съчувствай на майка си, не говори много с баща си щом те е гнус (или само по-странични теми) и така... Някак си трябва да приемеш тези неща, знам че е много трудно, но няма да си нито първото нито последното дете от провалящ се брак. По-добре не се опитвай да влияеш (на този етап) в отношенията им...

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 215ffefa04
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Без да чета останалите коментари.
Предполагам, че като си на 14 искаш да се държатъ с теб като със зрял човек и колкото и да те заболи от това, което ще напиша - нека ти разкрия малко от света на възрастните.

Хората правят секс по най-различни причини. Главно, защото между тях съществува привличане или любов. И татко ти, въпреки, че е твоето татенце, също прави секс. Може да има любовница, защото я обича, може да е само заради секса... каквото и да го е тикнало натам, то значи нещо му е липсвало във интимните отношения с майка ти. Разбира се, че твоята майка е най-красивата жена на света, нали ти е майка и с моята е същото. То ти я гледаш с пристрастни очи и това е напълно естествено, но татко ти може да не я вижда така, така че тук сравнението грозна-красива го зарежи.

Ти ред във връзка между двама не можеш да сложиш и съвета ми е да не се опитваш дори. Искаш да задържиш познатата обстановка или да върнеш чувството на сплотеност - чудесно. Вземи си примера и урока, който в момента ти предават твоите родители и някога, когато имаш съпруг се погрижи да създадеш атмосфера на сплотеност.

Казваш за майка ти, че е светица едва ли не и това е нормално, защото в ситуацията, която се намирате тя е застанала в позицията на жертвата, която страда и търпи.

Но ти реално не знаеш какво се случва между тях, не знаеш нищичко.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 26 дни
hash: 0573134426
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Мило момиче, не им обръщай внимание на тези дебелокожи, безчувствени псевдо-доброжелателки.
Всичко е ОК за тях, но не можели да си повярват как едно дете ще си представя как бащата отива при друга жена и вероятно как си сваля гащите. Ми какво да си представи човек, как шият гоблени ли?
Наричат те психично болна, защото виждаш нещата такива каквито са и ги наричаш с истинското им име.
ЕТО, изводът е, че наистина стореното от баща ти е отвратително деяние - иначе примирените лелки нямаше да те съветват да спреш да мислиш за този ужас.

Много ми е интересно къде е сега вечният философ К-ман, за да види нагледно какво имам предвид с това, че изневярата е БЪГ и е истинско изпитание за децата на разюзданите самци, да не кажа до какво може да доведе такъв естествен подбор.
Умните мъже не изневеряват, защото имат БИОЛОГИЧНА изгода да се грижат за собствените си деца, а не да разпиляват ресурси - пари, време, емоции.

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 7068e89fb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 13, ти изкара половината мъже глупаци, само защото изневеряват. Повечето мъже го правят, това си е в природата. Просто не винаги съпругите им разбират за това. Не сме примирени женици, нито дебелокожи. Когато разбереш за изневяра, сядаш и решаваш проблема с мъжа си- или се изяснявате, или се разделяте и си търсите щастието отделно. Но детето винаги си остава приоритет, каквото и да решите. Не правиш разследване от къде е, къде живее и каква е любовницата с детето си. Връзката мъж-жена и баща-дете нямат нищо общо помежду си.

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: da14722c2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Номер 13, на много хора им се иска човешкият вид бозайници да е моногамен и на мен също. Но уви моногамията при хората е по-скоро изключение от колкото правило.

Ето малко повече информация, хората добре са го написали -
"В продължение на хиляди години, желанието за съвкупление с различни партньори се е възприемало като доста печеливша репродуктивна стратегия. Мъжете и жените, които са изневерявали, са имали много повече деца, а рискът техните гени да изчезнат е бил намален до минимум. В този ред на мисли, всички живи хора в настоящето са наследници на неверни партньори от преди векове. Ето защо, нищо чудно, че повечето от нас са наследили тази склонност към желание за друг любовник.
За мъжете процесът на размножаване отнема няколко минути - все пак жената е тази, която носи бебето в продължение на девет месеца. Това означава, че съзнанието на мъжа ясно съзира възможността да "посее” на милион и едно места негови наследници, без това да му отнеме кой знае колко време. По тази причина той би изневерил на половинката си с някоя осезаемо по-малко привлекателна от нея, без да се замисли. Жените пък са доста по-ограничени откъм време и възможност за безразборно сношение. Те биха изневерили на партньора си, само когато новият им избраник е по-перспективен.

Тази разлика в биологичните особености на двата пола се е отразявала на нашите психологически желания, още преди да бъдат създадени модерните форми за контрацепция. Но нагласа, изграждана с хилядолетия, не може да се заличи току-така. Не е тайна, че и до днес мъжете са много по-склонни да мислят за секс и да мечтаят за полов акт с различни партньори. Всъщност свръхпечелившата порно индустрия се основава именно на тази нагласа."

Факт е, че изневеряващите индивиди имат повече деца, а те наследяват генетично успешното поведение. Успешното поведение е повече сексуални контакти с повече партньори. Биологично това е най успешният модел. Например ако един човек има имунитет от някаква много опасна болест, като спин например. Ако този човек е моногамен, то той ще предаде тези устойчиви гени само на 1-2 деца, които на свой ред, ако са моногамни ще имат и те по 1-2 деца. Останалите деца в човешката раса няма да имат този устойчив ген, който е важен за успеха на расата като цяло. Ако този мъж обаче е полигамен и предаде гена си на 10 деца от различни партньорки, а тези полигамни деца на свой ред на още много деца, то реално след няколко поколения ще имаме огромен брой хора с този устойчив ген. Така работи природата и така сме оцелели хората, иначе нямаше да ни има. Затова всички сме поколение на изневеряващи, затова и имаме тази генетична обоснованост.

А това за което говорите, че децата страдат, то това е ясно. Но това не е така важно от биологична гледна точна, както подсигуряването на още поколение. Движещата причина е много по важна от само едно дете. Реално това дете може да не оживее поради болест или злополука, доста често срещани неща в близкото минало. Но ако се подсигури един мъж с повече деца, то сигурно е, че повечето от тях ще оцелеят. Така работят инстинктите, а това, че през последните 100 години са различни нещата е без значение за генетичната програма. За еволюцията 100 години са като един миг. Виж за 10 000 може и да има промяна вече и в генетичната програма. Биологично предаването на гените е по важно от разочарованието на едно дете. Толкова ли елементарни неща не може да разберете. Детето ще го преживее със сигурност.

K-Man

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 25 дни
hash: 8a0f1d9391
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Връзката мъж с друга жена, освен майката, когато има дете, има много общо. Авторката, не обръщай внимание на тези, които се опитват да обвинят майка ти или те съветват да не се бъркаш. Ще се бъркаш, и още как, след като последствията от действията на баща ти ги понасяш и ти. Говори с майка ти да се изнесете. Няма жена, която да не се е справила сама с децата си в живота. А щом се е стигнало дотам, да лишава вас, да не плаща сметки, защото парите му вървят по другата, няма смисъл да се правят опити да се запази нещо, което го няма. Някой горе правилно каза - умният и уважаващ себе си мъж не разпилява нито генетичен материал, нито време, нито пари по нещо извън семейството му. Друг е въпросът, че повечето от мъжете са първосигнални глупаци, които за секс биха продали и майка си.

 
  ...
преди: 11 години, 25 дни
hash: 81e88deba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Браво номер 16, обичам такива като тебе! Светът е черно-бял, животът им е лесен... Или си такъв, или инакъв - средно положение няма! Всичко си има етикетче, категоризацийка... Няколко IF...THEN...ELSE-конструкции и всяко решение в живота се взема за секунди!
Хвала, хвала на люде като тебе!

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: ebabe47403
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Авторке, успокой се. Виждаш от коментарите, че отдавна в България е един бърдак. И в преносния, и в буквалния смисъл. Всеки гледа себе си, интереса си и наричат това "любов". Истинската любов изчезна по нашите географски ширини. И у комшиите е като у вас, и у роднините, и при колегите им - това е животът - животински секс.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: db1292b7cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   послушай номер 16 - правилно се е изразила.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker