Страх ме е, че ще я загубя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Страх ме е, че ще я загубя
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 3537 пъти
Здравейте на всички... Много съм объркана и незная как да си вдъхна кураж. По принцип съм силен и много студен човек ... емоции никакви ... правя крачката да пиша в сайта в период от моя живот, в който се чувствам адски дезориентирана.

Проблемът е следният, поставиха диагноза "тромбофлебит" на майка ми ... много съм притеснена и незная първо себе си как да успокоя, камо ли нея. Изчетох страшно много литература по темата, вътрешно се самонавивам, че всичко ще е наред .... че няма да има усложнения и лечението ще премине успешно, но ме измъчва един детски спомен. Преди много години, майка на близка приятелка постъпи в болница със същият проблем,с тази разлика, че болестта засягаше долните й крайници.. минаха няколко години,какво се случи с тая жена и представа си нямам, миналата година ходих на погребението й, плаках за приятелката си все едно, че бях загубила своята майка .. Много ме е страх, не искам да загубя и своята толкова рано, та тя е във разцвета на своите сили, в работоспособна възраст е ...хубава, винаги усмихната и лъчезарна, едва на 45 е.Стискам палци болестта да не рефлектира върху сърцето й, че чесно ви казвам, ако с нея се случи нещо, загивам и аз ... Страх ме е ...

Благодаря предварително на отзовалите се !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: 9cab374691
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Мило момиче, пише ти момче, което те разбира, и иска да ти каже ГОРЕ ГЛАВАТА. Не знам дали ако разкажа моята история ще ти стане по-леко на душата, но за една година се разболя баба ми от рак, след нея веднага и майка ми. С борба за живота си сега са добре да чукна на дърво и работят и семейства гледат. Ще пропусна момента, в който... и както съм се чувствал, само искам да заеш, че вярата е нужна на всекиму за да преодолява трудносите. Да, понякога е трудно да стоиш и да чакаш неизвестното, но нямаш друг избор. Пожелай на майка си да бъде добре, и съм сигурен, че ЩЕ Е. Дръж ни in touch :)

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 35a554b1a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Болеста може да не доведе до никакви последствия стига да се лекува правилно. Много ме беше страх да дам мнение по темата, но ще бъда съвсем откровен и директен. Само искам да кажа, че не говоря от гледна точка на вярващ а на човек, който вярва че всеки си има своя съдба. Това, че така е станало с приятелкта ти не означава, че същото ще се случи с майка ти. Знам, притеснявате това, че може да се случи. А страхът е това, което ни пречи да живеем. Няма гаранции никой от нас... чувала ли си някога хората на шега да казват "на болната жена мъжа и почина". Примери от живота много за подобни случаи. Това, което се случва на един не означава че се се случи на друг. Горе главата, просто вземете всички възможни мерки и хич недей да имаш този вътрешен страх, защото той се чувства от околните.
Ралф

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 386bfe92ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Здравей мило момиче. Аз съм момиче на 32 години. Преди 5 години ми поставиха диагноза тромбофлебит на долните крайници. Самите доктори бяха изумени, как се е случуло на толкова млад човек.В днешно време има подходящи лекарства, които майка ти може да приема и да се чуства добре.Просто не трябва да се натоварва и да продължи живота си нормално, както направих и аз.Не се притеснявай, тази диагноза не е толкова страшна. Пожелавам ти успех.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker