Сестра ми се развежда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Сестра ми се развежда
преди: 11 години, 9 дни, прочетена 3541 пъти
Понеже ми е мъчно за това, което се случва със семейството на сестра ми, искам да споделя историята и да попитам жените изпадали в същата ситуация като нейната.

Значи, сестра ми (по-малката ми сестра, имам и по-голяма сестра от 1 брак на баща ми) е на 31 години, омъжена е от 7 години за мой приятел и съученик с него сме набори 79. Зет ми е готин човек, има си разни кусури като всеки човек, но като цяло е сериозен и си гледа семейството. Вярно, че в последните 2-3 години поизпадна финансово, не е като преди, когато изкарваше повече пари, но пак не са зле със сестра ми. Те има дете на 5. Племенницата ми е разкошно дете и ми е много гадно, че се случва това. Живееха в съседния квартал, преди сестра ми да се изнесе, децата ни ходят в една и съща детска градина. Та преди около година разбрах, че имат някви проблеми, че нещо не вървят нещата при тях, сестра ми се е оплаквала на майка ми, че зет ми е лош, че не искала да живее в скандали, че не и обръщал внимание, че била нещастна. Тогава говорих се него и той ми каза, че няма такова нещо и, че сестра ми е се държала много странно напоследък. Вика: "почна редовно да закъснява, да излиза с колежки, да се държи все по-лошо и агресивно. Прави скандал и излиза". Зет ми тогава разправяше, че тя си има любовник. Тогава не му повярвах и се скарахме. Застанах на страната на сестра ми. Наскоро тя се изнесе, а аз разбрах, че тя наистина си има любовник от поне 1 година, с който сега тя живее, а още не се е развела. От една страна не мога да и се бъркам, но от друга много ме е яд на нея. Говорих с нея, опитах да я вразумя и аз и баща ми, но тя е като луда. Не можела да го понася, той бил такъв и такъв, не го обичала вече. Зет ми не е лошо момче, познаваме се от деца, гадно ми стана, че не му повярвах тогава, даже му бях казал, че е тъпак. Сега той ми се сърди, че не му повярвах тогава. Между другото, тя сама си е признала пред майка ми, че си има любовник, още тогава, а майка си е мълчала. Зет ми е съсипан, пие, пропушил е пак след като ги беше отказал за няколко години. Знам, че не мога да се бъркам, но ме е яд и за детето. Баща ми е и той е откачил. Вика ми: "аз тва съм го изживял, сестра ти се е побъркала". Не знам кво е ставало между тях, единия казва едно, другия друго, бях склонен да и вярвам преди, че проблема е у зет ми, но вече... Сестра ми е, искам да е щастлива, но ми се струва много незряло това, което прави. Майка ми някак си сякаш я оправдава или по-скоро е пас и аз не знам вече. Та нека жените, които са попадали в същата ситуация кажат дали има шанс да се съберат, все пак още не са се развели официално. И ако се разделят, дали с тоя новия (не го познавам, може и свестен да е) има бъдеще. Нашите са много разстроени, вече и на мен ми писна. Всеки ден баща ми звъни и ме занимава. Викам му: „остави я да прави, квото иска, нейн си е живота, пълнолетна е”, но знам, че и дете имат и ми е много кофти.

Аз съм чувал, че когато се развеждаш заради любовна връзка пак се повтаря същото след време. Нека жени, които са се развели заради любовник да кажат дали с новия се е получило. Имат ли шанс такива връзки? Цялата история напоследък ми дойде в повече. Имам си проблеми в работата, преди няколко месеца оперирах жена ми, баща ми и той не е добре със здравето и сега това. Сигурно се чудите що ли чак толкова го преживявам, но няма как да е иначе. И двамата са ми близки, тя ми е сестра, той ми е приятел от детство, ходили сме заедно на море семейно, все си гостувахме за празници, кво стана и аз не знам. Дали има шанс да не се развеждат? Дали зет ми ще и прости ако тя се върне при него и дали тя изобщо ще се върне при него?

По същия начин се разведоха и кумците ни преди 3 години. Кумицата си хвана любовник, но то поне нямаха деца.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 дни
hash: 9e8a910e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Съжалявам за случилото се, но на въпросите ти едва ли някой може да даде отговор - дори сестра ти и зет ти вероятно не са съвсем наясно.

 
  ...
преди: 11 години, 9 дни
hash: f974bffbd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не им се бъркай! Това е най - важното. Набъркаш ли се при всички положения ще излезеш виновен.
Единственото, което можеш да направиш е да чакаш и да видиш какво ще стане. Не съм омъжена и нямам деца, но имам 8-годишна връзка. В подобна ситуация съм. От опит ти казвам, че жените правим много компромиси със себе си, с желанията си, с нуждите си. Мъжете обикновено смятат, че понеже си мълчим всичко е ОК. Докато не се окаже, че всичко е излязло от контрол и вече е твърде късно за разговори и оправяне на нещата. Може наистина да не се е чувствала достатъчно обичана, желана, обгрижвана. Ако е било така тя е споделила с майка ви, а не с теб. Затова жената проявява разбиране. Защото, най-вероятно, сестра ти и е плакала на рамото повече от един път.
Сега сестра ти има нужда от подкрепа. Нямам предвид да я потупваш по рамото и да казваш "Браво, моето момиче! ", а да не я съдиш. Те ще се разберат. Най-вероятно ще се разведат и всеки ще си продължи по пътя.
А колкото до детето - ако вкъщи непрекъснато са под напрежение и не са щастливи детето няма да се чувства добре. Може да изглежда гадно, че родителите му ще са разделени, но то ще се чувства по-добре в спокойна среда с един от двамата.

 
  ...
преди: 11 години, 9 дни
hash: fecc4c8230
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Цялата тази исторлия не би трябвало да те вълнува чак толкова, все пак животът си е нейн, на сестра ти, решенията са нейни. На всичките въпроси, които ни задаваш, може да отговори само екстрасенс /гледачка/ и отговорът или е не, или е да тоест 50 на 50%.
Гледай си твоя живот и остави хората да вземат решения за техния.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 дни
hash: e8be618ab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами това е класически случай... Правилото е жената да предприеме подобна крачка за разваляне на семейството, като ще донесе от 9 кладенеца вода, за да уверява хората наоколо, че мъжът й е най-долната твар, което в повечето случаи съвсем не е така. Мъжете далеч по-рядко бихме развалили семейството си заради подобни авантюри. Факт е, че в този сайт ще намериш купища подобни на твоята истории, почвай да четеш, за да видиш възможните опции. Като цяло не съм оптимист.

 
  ...
преди: 11 години, 8 дни
hash: 039d241bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Правилото е мъжът да "пази" семейството си, хойкайки си тайно, докато жена му не разбере за авантюрките му и не го изрита. Щото за какво му е иначе да си разваля рахата - хем сигурното вкъщи при семейството, хем и любовницата.
Каквото е решила сестра ти, това ще направи. Не се бъркай и не съди, че не се знае ти утре дали няма да изпаднеш в същата ситуация. Отстрани е много лесно да се морализаторства и да се дава акъл, ама когато попаднеш в същата ситуация, нещата са съвсем различни.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 дни
hash: e8be618ab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами виждаш женските мнения, визирам 3 основано - съветва те да потупаш сестра си по рамото и да й кажеш: "Браво, моето момиче! ", само защото ти е сестра? ! Няма значение, че постъпва по най-долен начин с приятеля ти и неин съпруг, класика! Не се чувстват желани, обгрижвани и прочие, защото видиш ли ние мъжете винаги сме си ок и обгрижвани на макс:) Нашите чувства нямат значение, цялото напрежение в работата, водещо до по-късият живот на мъжете очевидно няма значение и въпреки всичко не зарязваме половинките си просто така... Това е истината, приятелю, няма как да помогнеш. Нямаш полезен ход. Ако съм на твое място ще продължа да си контактувам нормално с приятеля ми, съпруг на сестра ми, ще му оказвам подкрепа. На сестра ми ще дам ясно да разбере, че не одобрявам постъпката й, но няма да прекъсна отношенията си с нея, просто трябва да е наясно, че не постъпва правилно според теб.
Тя никога няма да си признае грешката, това е защитна реакция, която я прави по-силна и е характерна за всички жени в сходна ситуация. Това е някаква женска логика, непонятна за нас мъжете, затова и майка ти я подкрепя, а ти и баща ти цъкате с език и не знаете как е възможно с подобни курвенски номера да съсипва семейството си... Уви, това е реалността...
М, 35

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 дни
hash: 9be621321c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   2, все жените много компромиси със себе си правели. Ами и за мъжете важи същото. Но въпросът е - компромисите заради мъжа си ли ги правиш или заради (неродените ви още) деца? Щото обикновено най-големите компромиси в една сериозна връзка се правят именно заради децата или заради желанието да имаш деца с този човек. В крайна сметка целта на любовта, секса и прочие е да има деца (сега потенциално феминистките ще ме оборят, че някой има 10 годишна връзка заради любовта и секса, но не и заради децата - просто ще лъже себе си)

По случката на автора: Гадно е, че детето е на 5 и сигурно ще има съзнателен спомен от цялата случка. Но няма да е нито първото, нито последното дете в такава ситуация. Важно е да прекарва време и с майка си и с баща си, т. е. ако можеш помогни по някакъв начин отношенията между сестра ти и зет ти да останат поне ПРИЯТЕЛСКИ, а не да стават от онези разделени двойки дето ходят в съда и спорят да ограничат родителските права на единия от двойката, поради някакви измислени причини (обикновен реваншизъм).

 
  ...
преди: 11 години, 8 дни
hash: 6727f3daaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Щом са решили да се развеждат, тва не е твоя работа, кофти е да се бъркаш в отношенията им. А като видиш приятел да се разваля, удари му едно рамо да не се хаби човека, извини му се за грешката си и тва е

 
  ...
преди: 11 години, 8 дни
hash: 0ae7e13a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Този сценарий , както ти описа и 4 е често срещан.
Сестра ми се разведе по същия начин. Разликата беше, че като се опита да го оплюе пред нас, нямаше кой да и повярва, защото бившият и мъж беше страхотен човек и всички знаехме че само си търси оправдание, защото също така знаехме че има връзка от близо година с някакъв сульо.
Разбира се една жена, наумила си нещо няма спиране и се разведе. След това с този изкараха малко, защото вече не беше забранена любов, не се виждаха от време на време, а трябваше буквално да видят какво представляват. Тогава вече нещата за нея станаха "Ние не се познаваме, това беше грешка" , само че беше прекалено късно и тя го знаеше. Бившият и съпруг колкото и да беше добър, не беше мазохист и даже отказа да говорят освен за детето им. Така доста години след това, тя си е със същия характер, търсейки тръпка, която да и запълни липсите и глупостите, като същевременно смесва антидепресанти и алкохол за да притъпи някакви вътрешни нейни неща, които не е нужно да изброявам.
Аз съм на мнение, че всеки сам може да избира как да живее, по коя пътечка да поеме, но без да кълне хората с които е живял/а години. Не може с някой да си живял 5-10 години , да сте разчитали един на друг и като спре да ти изнася да прехвърлиш цялата отговорност на него. Който прави така, обикновено не вижда нищо добро от този живот. Добре могат да живеят само хора, които си поемат вината и следствията от действията си, дори това да значи да бъдат оплюти.
Само мога да добавя че като мъж, бягам далеч от лекомислени жени като сестра ти и като моята, познават се много лесно, стига да иска да го види човек и да не се захласва по външният вид. Ако се излъжеш, няма как да не стане ад, постоянно някакви филми и интриги, които не мисля че са нужни на някой.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 дни
hash: 31a06b72d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Класика!!! Описаната история е едно към едно с моята. Мъж съм и съм разведен по абсолютно същата схема. Общо взето мога да кажа, че жената тръгне ли няма спиране. Историите на много трагично завършили бракове са ме убедили отдавна, че когато жената си науми нещо го върши докрай без да има каквито и да било смислени аргументи. Бас държа, че зет ти е прекрасен съпруг и баща, който не хойка, не пиянства, не бие, не мързелува, не пренебрегва семейството си заради приятели, но явно просто на нея никога не и стига. Сега лети в облаците, щото още с новия не са прекарали няколко годинки заедно. Както ми каза веднъж една баба: „чеде, всички в началото говорят за любов, но като се установи стая и кухня... ” Тъй, че на въпроса ти дали ще се върне тя, няма как да се отговори, но едно е сигурно, тя не просто не обича зет ти, но дори не го уважава. Изневеряващите дори не уважават сами себе си, защото постъпвайки нечестно с партньора си, те не уважават своя избор на партньор. Но жените си „разсъждават” с техни си „аргументи” от типа: „ами не съм щастлива вече”, „вече не е същото”, което издава незрялост и инфантилност. Много жени си мислят, че цял живот ще е меден месец, ама то това е невъзможно. С новия ще стане същото, а ако се върне след време, зет ти не бива да я приема, защото няма гаранции, че няма да последва същото. Освен това, когато доверието се унищожи, то е безвъзвратно и живот в страх и недоверие определено не е добра оферта. Жалко за детенцето, то е големия губещ от това, че „мама заслужава повече”, „мама е намерила сродна душа”. Важното е „мама да е щастлива”. Тц-тц-тц.

Разбира се, за да оправдаят постъпките си, подобни жени изкарват мъжете си по-черни и от дявола. Често любовникът изобщо не подозира с каква жена се захваща, защото тя пред него се изкарва едва ли не мъченица, която е нещастна, а мъжа и пълен боклук. Мъже не се хващайте на капаните на такива обвързани жени!!! Това са актриси-манипулаторки. Жена, която започва нова връзка преди да е приключила старата е особено опасна. Утре и вас така ще зареже с обяснението: „ми нямам чувства вече”. Или просто ще стои с вас заради пари, деца, дом, но ще ви изневерява, защото с вас вече „няма тръпка”, „няма пеперуди в стомаха” и т. н. Наскоро имах възможността лично да се убедя в методите на подобни жени. Излизах с една, която се оказа, че е обвързана и има дългогодишен приятел. Пред мен тя го изкарваше грубиян и идиот, описваше ми как не я разбира, как не и обръщал внимание, как от 1-2 години не изпитвала нищо към него и колко била нещастна. Класика!!! Когато я попитах, „защо още си с него”, тя ми отвърна, че и тя не знаела. Е, аз знам, тя е с него щото се ползва от благинките, с които я е уредил и не ще да се лиши от уютното апартаментче и поредната почивка в Гърция. Мда, друго си е да използваш един човек и да го цицаш, друго си е да злоупотребяваш с добрината и наивността му, а зад гърба му да го плюеш и да гледаш да се уредиш с нещо ново, ама ако може да не се изнасяш на квартира дотогава, докато новия не ти се върже на акъла, новия балък, който да манипулираш, щото влюбена, влюбена, колко да е влюбена? Рано или късно и минава. Та на въпросната госпожица и казах, че на мен тия номерца не ми минават и щом сега с гаджето си действа по тоя долен начин, „търсейки щастие”, аз какви гаранции имам, че утре като види някои мои кусури няма да ме прецака по същата схема, щото вече няма „пеперуди в стомаха”. Ма беше много комично с тая обвързаната. На втора среща ми казва, че си има приятел, но вече нещата са ПОЧТИ приключили. Само, че пича не знае, че нещата са ПОЧТИ приключили и и звъни: „Как си миличка? Още ли си в офиса? Да мина да те взема? ” А тя отговаря: „Да още съм в офиса (колата ми се оказа офис). След малко тръгвам, ама с Нина ще поизлезем малко да се видим по женски”. Ахаххахаххах. Оказа се, че аз съм жена и се казвам Нина!!! Е, има мъже, на които не им пука и се хващат с подобни, но след време съжаляват горчиво. Аз и казах, че няма да стане, звъня, писа по фейсбук около седмица, две и накрая се отказа. Такива нямат достойнство, щом живеят в лъжи и манипулации. За секс и забавления стават, но за нещо сериозно – КАТЕГОРИЧНО НЕ! Гледат да хванат новия клон здраво и тогава пускат стария. Подобно поведение издава единствено, че това са консуматорки в отношенията и каквото и да правиш за тях никога не го оценяват. Това са жени, които цял живот не знаят какво искат, има нещо чергарско и налудничаво в поведението им. Днес са тук, утре там, днес е с теб, утре с друг, днес се жени, утре ражда, после се развежда, след това сменя любовници, ражда пак евентуално, после някой по-хитър я зареже, тя страда, после се хвърля на други, после евентуално се попропие, вземе, че остарее и повехне, и накрая като тегли чертата е сама, остаряла, сменила куп мъже и цял живот не успяла да постигне трайното щастие в преследване на... щастие!

цитирам номер 2: „Мъжете обикновено смятат, че понеже си мълчим всичко е ОК. Докато не се окаже, че всичко е излязло от контрол и вече е твърде късно за разговори и оправяне на нещата”. Чета коментарите и се чудя вие жените, които мълчите какво имате в устата си, та не си казвате какво ви мъчи? Считате ли, че мъжете трябва да бъдат медиуми, врачки, телепати за да ви разберат и наистина ли мислите, че са виновни, че не са такива? Съвсем сериозно ви питам. Не ми казвайте за намеци, знаци и интуиции, които давате. Благодаря

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 дни
hash: e2d66e1bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До всички мъже, на които жените им са се развели по сходен сценарий:

Ако наистинга сте "перфектните" мъже, които не пият, не пушат, не закъсняват и тнт - то проблемът е във вас! Наистина! Жената е биологически програмирана да търси мъж, който да й доставя емоции (особено когато е в овулация). Ако не успявате да предизвикате емоции в жените си, проблемът е във вас! ГОВОРЯ ЗА ВСЯКАКВИ ЕМОЦИИ - може да ги изнервяте, може да ги разплаквате, може да ги усмихвате и развеселявате - важното е да има емоции!!! Така жената се чувства жена. Важно е и да й давате отпор, за да усети, че сте истински мъж. Не се съгласявайте на всичко, което ви каже. Ако каже "искам да отидем на ресторант довечера", не я питайте "къде?", а ВИЕ РЕШЕТЕ. Кой е мъжът в двойката? Кой води решенията? Кой е лидерът? Разбира се, не трябва да сте твърде арогантни все пак, важното е да има баланс. Но определено трябва да демонстрирате мъжки характер.

Така, това си е моето мнение, някой може и да не е съгласен.. аз самият още не съм женен, но от последната си дълготрайна(над 3г.) връзка извадих точно това като извод!!! В момента, в който много хлътнах по момичето и започнах да я следвам й станах скучен! А преди това тя не ми харесваше толкова и не се стараех да й се харесам.

 
  ...
преди: 11 години, 5 дни
hash: 131aa7283d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Наистина класическа история. Жена се омъжва за що годе свестен мъж, поне така го изкарваш, на около нейните години, харесва си го, правят семейство и съответно дете. След това грижите за детето, той за парите в къщата, постепенно ги отчуждават един от друг и любовта изстива. И тогава идва големия избор в живота на човек - в случая сестра ти. Да продължи с мъжа си и да се опита да възвърне поне малко страстта между тях или да се отдаде на сексуални тръпки с други мъже, които неминуемо ще са по-силни от тази със сегашния. Но във втория случай жертваш семейство, веднъж бракувана с дете тя никога няма да има отново истински здраво семейство. И както казват тук ще номадства от креват в креват, без значение годините и положението на съответния мъж, стига да има тръпка между тях. Защото както е направила с първия, това ще направи и с втория, и третия и т.н. до края. Тъжното и лошото е, че много, ама много жени в днешно време започнаха да избират втория вариант. Явно жените имат по-голяма нужда от сексуална тръпка отколкото при мъжете. И явно това да изпитваш нова сексуална тръпка става по-важно от това да имаш здраво, щастливо и порядъчно семейство. Моя съвет е остави я на мира. Тя дори и сега да се върне при законния си мъж никога няма да е същото вече, щом една година е изневерявала и иска развод. Сега и да се сдобрят историята след 2-3-4г ще се повтори и пак ще се разделят. Сестра ти просто е избрала да е от втория тип жени и тръгнала ли е вече един път по този път няма връщане назад докато е жива. Така, че примири се и обръщай повече внимание на жена ти, обичай я и я глези, да не те последва и теб съдбата на зет ти, ако се запознае с някой друг жена ти на някое парти/банкет. На такива партита съм се нагледал на разврат и го казвам от лични наблюдения. Най-вероятно и сестра ти от там е тръгнала в страни.
Мъж28г.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 дни
hash: 076d72f1e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   да отговоря на 11: да, на маса народ (и мъже, и жени) им липсва умението за комуникация. естествено, че мъжете не са медиуми и трябва да се комуникира, всеки да си каже какво го мъчи и да се търси решение. това решение обаче по принцип се базира на някакви компромиси и от двете страни, щото нещата рядко са черни и бели. а за да се постигне знатната среда, са нужни усилия. е това последното не е по вкуса на много хора, щото те са върха на бора и всички земни блага им се полагат по подразбиране.
забележи обаче, че дотук никъде не визирах пол, а говорих за хора по принцип. описаните от теб и от другите качества никак не са само женски, макар да не отричам, че са типични за определена прослойка. така че с последното съм напълно съгласна, с уговорката обаче че това важи и за двата пола. могат да се намерят маса истории, включиелно и в този сайт, в които добри и свестни жени се сдобиват с рога, зарязват ги и т. н.
така че моля да не генерализирате относно пол, иначе съжалявам, че сте попаднали на кофти екземпляри.
Ж42

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e0a722560a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Писнало й е на жената да живее с мъж, който не я вълнува и това е. Много е просто. Грижи за дома, грижи за детето, работа, напрежение, стрес и мъж у дома. Това не е малко натоварване. У дома повечето ангажименти са задължение на жената, това си е факт у нас, мъжът - ако работи се счита за свестен, но това не стига ... Приеми, че сестра ти е направила своя избор и сега е по-щастлива. Такива неща се случват в живота,а детето ще е по-щастливо с една усмихната майка,а не с такава, която е нещастна в ежедневието си. И много ми хареса коментарът с номер 12 - бих добавила само едно... може би не сте толкова свестни всъщност вие мъжете, които се считате за тооооолкова свестни и прекрасни. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ae4268c613
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Като цяло има някакво изпедерастяване у нацията... Много лесно се развеждат, от нищо се правят луди скандали, постоянна параноя от изневяра и изоставяне. Силно финансово зависимо общество сме. Други ценности няма. Секс на момента. Тъкмо си мислиме че сме големи, щото сме на 30 и вземат че ни свършат парите - развод. Първия фантазьор който "нема 2 лева у джеба" може да ви отнеме партньора и да ви потопи семейството. коментар 7...
Онази либерте групата от обществото която е до гроб осигурена с пари и работа и всичко не я засягаме - тя се състои от партньори които толкова са аптични на тема кой с кой си ляга, че няма дори повод да се развеждат. Там е тотална разврат. Лошото е, че българите почнахме като циганите -ден за ден.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker