Майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121570)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2200 пъти
Имам дете от жената, с която съм. Не се разбирам с нея по някои въпроси и само спорим. Изнесохме се от апартамента на майка ми, с която не се разбираха. Аз съм на 42 години и през цялото това време съмм живял с майка ми, жена ми много се дразни, когато имам контакт с майка ми. Майка ми в последствие ми купи апартамент и сега правя ремонт. Има дни, в които майка ми идва при мен и остава да спи. Жена ми е с детето при майка си, а в апартамента, в който правя ремонт има само спалня и с майка ми спим на нея, когато идва. Жена ми много се дразни от този факт. Смята, че предпочитам майка ми пред нея, но аз не го разбирам така. Моля Ви, споделете мнение, кой е в правото си. Аз смятам, че аз не правя нищо нередно, защо да седя сам и майка ми да седи сама у тях, като можем да бъдем заедно за компания.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: e7334fc95b
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Каквоооо? На 42 години спиш на една спалня с майка си??? Ако това е истина, то жена ти заслужава паметник, задето те търпи още. Дърт мъж да не може две вечери да спи без майка си??? Хлъц! Все още не мога да повярвам, че прочетох това... Ти си мамино детенце, мухльо, а не мъж. Гушкай се там на спалнята с майчето и остави жената да си намери истински, отговорен баща на детето. Леле, да пази Господ от такива като теб. Извратена работа, тц, тц, тц... А че пък седнал и да пита, вместо да се запилее в гори тилилейски.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d6619e5840
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Майка ми!!!
В девет изречения пишеш " майка ми " - девет пъти!
Или темата ти е пусната нарочно, с цел???
Ти си неспасяем. Бих те посъветвала да седиш до майка си.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2dd63f872c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Вземете да си поговорите у вас. В най - добрия случай историята ти е измислена, в най - лошия: виж последния коментар към тема "Мразя свекърва си" и си помисли дали вместо да пишеш, не е по - добре да поговориш с жена си преди са си си останал само с майка си...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 78865a0ea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Проблемът не е точно там където го търсиш. Жена ти не ревнува от майка ти, а има нужда от повече внимание и доказателства за обич. Има нужда да седнеш и да я помолиш да поговорите по въпроса. Да и кажеш "Скъпа аз приемам, че не се разбирате с мвайка ми, но моля те не ме карай да избирам между двете ви, вие сте мойте две най любими жени на света".
В спането на едно легло с майка ти няма нищо лошо, дори когато сте на по 60-90 години.
Споренето е нормално във всички семейства, "където има комин и дим има", просто възпирай нервите си и говори колкото може по нежно с жена си. Ако тя е много разтроена излез поразходи се докато й мине.

Коментиращите ще ме нападнат, но автора е мъж на 42 вече отдавна е отминал перодът в който да се променя и жена му го е избрала такъв какъвто е. Защо да ги настройваме един срещу друг и да оставим още едно дете с разведени родители?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 881ab3456c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Виж сега, ти го обясня по-спокойно от какво се дразни жена ти. Когато вече имаш жена(макар и без официален брак)се подразбира, че това е жената от тук насетне в живота ти с която ще се сьобразяваш и чието мнение ще е на пьрво място за теб... А мама вече беше до тук, разбираш ли?

Не е нормално да се оставяш майка ти да взима решенията(битови и по-важни) в живота ви т. е. да ви командва кое как ще бъде и какво да правите с жена ти.

Може би майка ти те е изгледала сама и така те е превързала кьм себе си, както и ти е създала емоционална зависимост от нея. Това ти пречи сега, когато вече има друга жена до теб. Освободи се от тая зависимост. Уважавай майка си, но не се оставяй тя да навлиза вьв вашето лично пространство, постави някакви граници.
Сега като е купила апартамента може да си мисли, че ще идва когато си поиска и да прави там каквото си иска, да се намесва в нещата-ей това ще ти е проблем с жена ти. Колкото ти е по-ограничен контакта с майка ти, толкова ще е по-щастлива врьзката ти с жена ти, разбери това.
Майката и жената са вечни конкуренти за сьрцето на сина/мьжа и само много мьдрите хора биха отиграли правилно ситуацията без да има наранена страна.

За жена ти вашата спалня си е едно много лично и интимно място. Лягайки там майка ти навлиза вьв вашето лично пространство. Не е нормално да спите заедно с майка ти там. Може да спи на един матрак в другата стая примерно, ако се наложи, какво толкова.

И наистина прекалено много използваш в историята "майка ми", което навежда на мисьлта, че още не си прекьснал пьпната връв с майка си, а си голям мьж. Не се оставай пак казвам да имаш такава силна емоционална зависимост от нея, за твое/ваше добро е.
Стреми се кьм независимост и самостоятелност в живота си, за да те уважава жена ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker