Майка ми....ПРОБЛЕМ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми....ПРОБЛЕМ
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 2138 пъти
Здравейте, аз съм момче на 16 години от В.
И към проблема ми..
Майка ми е на 39 и виждам как съсипва живота на мен и сестра ми (11г).
След раздялата с баща ми, майка ми започна да пуши. Това не е толкова зле, но тя вече изпушва по 1 кутия и нешо на ден цигари. преди 2 години започна и да пие, сега мисля, че тя е алкохоличка... Баба и дядо дават неща за вкъщи, но тя продава всичко в заложната къща.... Тя казва, че ходи на работа, но отива когато си иска бзе значение колко е часът и кой ден, а повечето пъти излиза вечерта към 9-10. Преди 3 седмици със сестра ми и видяхме телефона, на когото имаше съобщение от рода :, , Сладурче, по колко искаш на час? '', тогава за пръв път помислих да пусна тема в сайта.... Но всичко става все по-лошо.... Преди седмица донесе вкъщи новото си, , гадже'', с което се *** всяка вечер. И така вчера с него(той е на 47) си говориха, аз ги подслушах... Тя го попита, дали не е било добре вече да си вземат кока(наркотик).... И така всяка година става все по-лошо и по-лоши, баба и дядо(от нейна страна майка и баща) от 4 години не искат и да говорят с нея, а когати ни виждат със сестра ми, им става страшно тъжно.
Помогнете ми, какво да променя, сс сестра ми се учим перфектно, баща ми е в Германия, вече не знам какво ще стане...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4afc9d69bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами защо не живеете при баба си и дядо си? А и баща ви не знае ли за какво става въпрос? Махайте се от там бързо, че работата е на зле.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 66e5240c88
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много лошо... :(Опитай да поговориш с нея, но само двамата. Кажи и как се чувстваш. Ако това не стане и ако с баща ти сте близки отидете при него. Разкажи му че искаш бъдеще :) Късмет.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7c8b8cf823
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Леле, сериозно сте го закъсали със сестра ти! Ами май единственото, което мога да те посъветвам е да се свържеш с някой роднина, баба, дядо, леля, чичо... и да го помолиш за помощ. Явно е, че майка ти съвсем е залитнала в грешната посока и скоро няма да е в състояние да се грижи за вас, така че потърси някой, който може, а ако никой не е в състояние да го направи пиши на баща си. В чужбина или не, той все още ви е баща и би следвало да поеме отговорност за вас. А за майка ти, какво да кажа, хем ми е мъчно за нея, хем ме е яд, но за съжаление никой не може да и помогне, ако сама не го поиска.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3a95b39320
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ОТ АВТОРА :
Днес след като се върнах от училище, майка ми тъкмо тръгваше на, , работа''. Исках да проверя, дали съмненията ми са били верни и видях историята в интернет браузъра - там имаше поне 2 страници търсения за обяви за компаньонка-проститутка на възрастни бизнесмени- казвам ви, става все по-зле....
Благодаря за отговорите, но :
-Няма как да говоря с баща си, защото той е също толкова безотговорен като нея - когато се прибира в града не иска и да ни види със сестра ни, за година не ни дава и по левче, , , не се интересува от нас, ние със сестра ми му звъним, той все пита като си дойде тук защо не сме му звънели.... дано да сте ме разбрали за баща ми..
За баба и дядо от страна на майка ми... дядо ми бе плучил инфаркт след развода на майка ми с баща ми и сега не е, , много'' добре, нормален си е, всичко е нормално, но изглежда много нещастен и изморен, мисля че такава новина ще го съсипе, а не искам това да ми тежи на съвеста цял живот. За баба ми - тя е невротичка, с майка ми се карат всеки път като се срещнат, ако и кажа това, тя най-много още да намрази майка ми, но това нищо няма да промени, чичо, леля и т. н. от семейството са ни от село в западна България.
Е, идеята да отидем при баба и дядо е много добра, обмислял съм я, но тук със сестра ми(която още мисля, че не знае какво става с мама), сме си създали приятелства, тук са ни училищата, всичко, баба и дядо са в единия край на Варна, ние в другия, може да отидем там, но проблема е, че баба винаги ни пъди и иска да се махаме, а и пра-баба ми(майката на баба) живее там - там е ад за едни тинейджъри... не знам какво да направя...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker