Развеждаме се , а децата ни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Развеждаме се , а децата ни
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 2309 пъти
Добър ден!
На 28 години съм и съм женен от 6 години.
Имам деца на 4 години момче и 1 година момиче!
От 2 години жената започна много зле да се държи а аз винаги съм се държал добре угаждал съм й за всичко!
Но започна да става непоносима от работа се връщам и от вратата започва да говори за нашите че са й казали нещо и аз вбесен отивам при тях. От както се роди малкия дори не го е гледала и завела на болница само нашите за го правели!
От години не ми е готвила само майка го е правила!
В спалнята се държим като съквартиранти!
От половин година се запознах с момиче за което и казах на жената месец след запознанството ни! Не съм го скрил и за това започнахме да говорим, че не става само се караме не върви нищо вече, че се изчерпало всичко от брака ни.
Но тя друго каза да не се развеждаме заради децата ни като искаш си ходи насам натам ама пак се връщай!
Заживях на квартира и после се върнах при нея, за да можем да си оправим отношенията!
Но започна да ме настройва против нашите, приятелите.
Е аз се опитах но нищо, сега тече развод по вина, но то се знае че и двамата сме виновни. А аз съм момче което няма да излезе от семейството, но то ми липсваше вниманието от нея! Дайте ми съвет жената може ли да направи нещо, защото сега съм на квартира с момичето! Може ли проблеми да има тей като е по вина! ... :-)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 21a61f6a25
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човек какво да ти кажа не знам, аз съм на 28 също, не съм женен, но живея от 4 години с приятелката ми.
За мен ти си женен за темерут! Относно децата ти трябва да помислиш добре как ще направиш, но не си пропилявай живота с жена като тази. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0ea3f51e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Мисля че пробелма ти не е в жена ти а в теб. Не че жена ти е невинна, но ти си мъж, голям човек, как може да си позволиш да те навиват, каквито и да било думи. Вместо ти да навиеш нея, че например родителите ти грешат, но и те са хора и трябва да им прости.
Ти си още недорасъл и не можеш да се оправиш с жена си. Знай, почти няма жена, която да не говори против свекъри/приятели, винаги иска тя да е най-важната за теб. Ти трябва да се научиш да лавираш. Да се правиш, че я разбираш, но например не можеш да промениш фактите.
За готвенето ти такава си си я избрал. За гледането на детето, тя няма вина, защото родителите ти са поели отговорносттта за детето, тя какво да стори, да се кара с тях за да си го гледа тя ли искаш?
Родителите ти нямат право да вземат грижата над сина ти, вие като настойници на това дете сте тези които трябва да го гледат. Без значение дали се грижите добре или не чак толкова добре, за детето си родителите ви нямат право да й отнемат правото да си върши задълженията.
Родителите ти младежо имат голяма вина за вашите семейни влошени отношения. Как така ще вземат детето и те ще го гледат и те ще го водят на лекар, ти къде си?
Бабите и дядовците имат право да се порадват на детето, да му разкажат приказка, да го погалят по главицата, да му дадът 5лв в ръката, но да поемат грижата за него, нямат право.
Сега аз ако дойда и днес свърша твойте задължения на работното ти място, кой ще е виновен, пред шефа ти, че ти си стоял цял ден с ръце в джобовете. Аз или ти? Не си прав да обвинявмаш жена си, че не се е грижила за детето ви, че не е готвила, при такава обсебваща свекърва.
Ти като мъж си позволил прекалено много права на родителите си. Също бягаш при мама да ядеш, което са твой грешки.
От 19 години съм омъжена и ако моя мъж днес позволи на родителите си да обсебват децата ми и ако ходеше да яде при майка си и аз ще да се карам с него.
Въпроса който питаш не го разбирам, по чия вина, няма как така има виновност без да е минало дело?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 813263c25e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами приятел, май сам си си виновен! Хем искаш да сте си заедно, хем тичаш след друга! Осъзнай се малко! Няма как да имаш всичко! А и още нещо, помисли си защо женати е почнала да се държи зле и то точно около раждането на второто ви дете. Ами предполагам я заразя сама и бременна да се оправя с всичко нали? С домакинството и с първото дете. Е, какво очакваш? Всяка жена има нужда от любов и внимание, а бременната от два пъти повече. Ти явно не си бил до нея когато е трябвало или поня тя чувства нещата така и сега ще си платиш с лихвите. А и да не говорим, че в такова състояние сме много по-чуствителни и е много по-лесно да се повлияем от чуждо мнение и като нищо някой допълнително я е настроил срещу теб. Обаче в едно си прави, вина имате и двмата! И сега вместо да се самосъжаляваш тука помисли как да не нараните единствените невинни в цялата история, а именно деце ви. Защото те ще платят най-високата цена за вашите глупости!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4bf56948c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Леле, леле... много млади сте се нагърбили с големи отговорности.

Не е лесно да си родител на каквато и да е възраст. Все пак обаче подкрепям коментар № 5 - така или иначе, вече сте семейство с жена ти и родители на две малки дечица. Трябвало е да гледате първо на тях да им е добре. Съответно - да се гледате и един друг. Човек не бяга от хубавото - ти като мислиш, че си угаждал, сигурен ли си? Сядал ли си да поговориш с жена си или си чакал тя нещо да ти иска?

Прави ми впечатление също, че сегашната си връзка си започнал когато второто детенце е било на 6 месеца. С опита на жена родила две деца, да ти кажа: бременността и раждането са свързани с физическа болка, с неприятни усещания, с понижено самочувствие. Нормално е месеци след раждането на жена ти да не й е било до секс. Вярвай ми, че мъж ако ражда, възстановителния период ще е около 5 г. :) Не че подценявам мъжете, просто наблюдавам много двойки и за мъжете личният комфорт винаги е по - важен отколкото за жените. Малко си прекалил в този период и ти да изискваш внимание, вместо да опиташ да я разбереш, че все още не е добре и е изнервена, недоспала... Много си наранил жена си. Позволил си също така твоите родители да ви се месят в семейството.

Понеже накрая питаш дали може да има проблеми като развода е по вина - ами не, единствената разлика е, че ако някой ден ти станеш неработоспособен /пази, Боже/, няма да можеш да търсиш от нея издръжка, а тя - да... но това е малко вероятно. Лошото е, че някой ден децата ти ще знаят, че ти си си отишъл и то - с друга жена, това ще са проблемите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker