Как да продължим - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как да продължим
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 1983 пъти
Имаме щастлива връзка от 12 години. Дете на 3 години.
Проблема е че от както се роди детето, майката е повече майка отколкото съпруга. Спим в отделни стаи. Аз отделно, майката и детето в друга. Секс правим рядко 1-2 месечно. Никакво лично време за нас двамата. Отначало се чувствах отхвърлен, постепенно чувството доби - безразличие. Аз ходя на работа. Женя ми е безработна. Имаме известни финансови проблеми. За жена ми на първо място е детето. Обвинява ме че не се се занимавам достатъчно с детето. Спряхме да се храним заедно, всеки си яде поотделно. Всеки си се занимава с неговите работи. Жената на компютъра в социалните мрежи и дете. Аз на работа, вечер някой филм, компютър, дете.
Жена ми е постоянно нервна и мърмори и крещи, че не и остава никакво време за собствен живот. Няма време за социални контакти, била си постоянно в къщи с детето. Случва се да се караме, когато и двамата сме криви и обвиняваме кой за какво бил виновен. Разприте завършват с мълчание.
Всичко това доби някаква монотонност и премълчаване и безразличие.
Докога ще я караме така? Как да стоплим отношенията?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3e8e5ab02a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пробвай да се грижиш повече за дето заедно с нея и така да се сближите. При мен е помагало.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 6602ca6b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Ами това дете защо спи с мама? Отделете го. Ако от време на време идва във вашето легло е ок, но постоянно там не му е мястото. Не само заради вас, а и заради него самото. Нали трябва да се научи на самостоятелност, на безстрашност, на сигурност и т. н.
За протокола и трите си деца отделих още като бяха на годинка, а до годинката спяха заедно с мен и мъжа ми. Съответно секс правехме в хола, преди да си легнем. Обмислете вариантите, но не се отказвайте от интимността, защото ще си провалите връзката. Приучете детето да си ляга рано и се постарайте да прекарате час-два поне преди сън заедно! Без социални мрежи и прочие. Сварете си готин чай, посмейте се, гушнете се и гледайте някой романтичен филм (поне до средата :)), пък целуни жена си, кажи и че е красива и я желаеш и т. н. Знаеш ли как ще и се сгрее душичката и постепенно ще промени и тя ритъма и навиците си, в полза на хубави взаимни вечери. Едва ли би се отказала от тях!
Няма ли начин детето да започне детска градина, да се социализира, а жена ти някаква работа, колкото да си убие скуката поне?
Ж28

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9e3afd3569
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами че и в нас всеки си яде в различни часове и никой не се съобразява с другите. В нас някой си яде в 18:00 , друг в 20 , трети в 21 , някой не вечеря и всеки си яде когато иска .

Ж16

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8c4754919f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами ти какво очакваш? Нормално е детето да промени всичко. Няма как жена ти да зареже детето и да се грижи и за теб! От сега нанатък ще е така. А я си представи, че детето не е 1? А са две или три? Големи мрънковци сте това мъжете. Хем искате да станете бащи, хем после ама тя няма време за мен, ама не е секси... е как да е? Знаеш ли как се гледа бебе, което вечно реве по цели нощи? А болно дете? И как след нощи наред бодърстване една майка да е секси? Ти се прибираш след работа и очакваш всичко да е на шест. А не се замисляш какво и е на нея. Извинявай, че съм рязка, ама много ме ядосват такива мъже, които забравят каква отговорност е да си родител и съответно, че вече не са в центъра на Вселената и съпругата им има други приоритети. Потърпи малко, детето ще порастне малко и жена ти ще има повече време, но за сега ще трябва да се примириш и ако искаш да има повече време за теб да намериш начин да я облекчиш, пък ако ще и да наемеш гледачка за да можете да излезете двамата вечерта.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b6cbc05a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   АЙДЕ СЕГА Той крив. Да не е тръгнал човека карти да играе цял ден? Как така все жените са жертви? №4 все едно слушам жената. Аз съм мъж на 38 и децата гледам и бачкам в нас и изкарвам кинти и като се върне жената от работа поизнервена и се хванем за гушите. Та не е такав зор да гледаш деца, казвам ти го от личен опит. Така е пич, тегави са семейните отношения. Няма какво да търпиш детето да порасне. Колкото повече си мълчиш, толкова по-тегаво ще става, говоря от личен опит. Слагай картите на масата: искали сте дете - слава Богу имате. Ти бачкаш - Тя Го гледа. Съберете ли се вечер проблемите на страна, сипете си по ракия като заспи детето и си поговорете. Ако има усилия само от едната страна не става работата. Абе лесно е от страни човек да дава акъл ако знаеш и на мен колко пъти ми е идвало да пиша тук за съвет.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker