Напрежението и проблемите-преследнат ме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121597)
 Любов и изневяра (29820)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21920)
 Семейство (6491)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7320)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1742)
 Други (18634)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Напрежението и проблемите-преследнат ме
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 1882 пъти
Как да започна не ми е ясно. Ще ви разкажа малко предистория за мен и съдбата на моето семейство. През 2009г. баща ми почина от рак. Това съсипа цялото ми семейство. Тогава аз бях на 11г брат ми на 8 а майка ми на 31г. Случката ни научи да сме едно цуло да се справяме с изключително много трудности и проблеми. Тъкмо се възтановихме и през януари 2010г почина бащата на майка ми. Това беше поредната щипка сол в незарасналите ни още рани. Постепенно се съвзехме. Дойде време за кандидатстване аз бях вече в 7 за 8 клас когато ме приеха да уча икономика със англииски език в моя град. Точно на 03. 09. 2011г. 12 дни преди училище майка ми катастрофира тежко благодарение на една много добра "приятелка". От там тя лежа 2 месеца в болница с натрушени десни крайници. Както и да е дойде си от болницата и вкъщи бе 2 месеца на легло и я изгледах почти сам. Много съм благодарен на Бог че ни е жива и здрава. След като се възтанови и стана правоспособен шофьор купихме обикновенна малка кола пригодена за българските пътища и градските условия. Ползвахме я близо 2 години но се оказа в един момент че има нужда от ремонт който се късае на много пари и пак няма гаранция че ще стане. Не само ежедневните пробеми с който се сблъсквам постоянно ми стигат а сега и това. Оказва се че сега има наш близък който може да ни намери сносна кола на добра цена но сякаш не съм готов да се разделя с това и не мога да го проумея. Като глава на семейството вече съм в един омагьосан кръг в момента. Дали новата кола ще е толкова добра и хубава. Много съм чувствителен а и също така имам проблеми с нервите по много обясними причини и нз. Тая новина за колата ме кара да плача да се лутам и нз какво да правя. МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТИ!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8c307e8dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Толкова ли голяма нужда имате от кола? В това положение, в което се намирате не виждам логика, че чак да плачеш за кола...

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 53d3cacecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Аз също съм попадал в подобна дупка. Прочетох една книга, която промени живота ми - умствено и материално. Ако я прочетеш, имай предвид, че някои страници са пълни глупости, особено първите десетина, но пък има някои неща, благодарение на които преосмислих живота си, всичко се преобърна за миг към по-добро. Книжката не е на религиозна тематика, не се подвеждай по заглавието. Не става въпрос и за позитивно мислене.

"Христос говори" - има я в спиралата.нет.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 53d3cacecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Модератори, аз просто му препоръчах една книга, която на мен ми помогна в същото положение. Не разбирам какво толкова нецензурно съм писал, че да не ми одобрите коментара. Извинявайте, ама това вече не мога да го приема. Понякога се одобряват супер злобни коментари, а сега, когато наистина може да е полезен, не го одобрявате. Ако на вас ви се струва тъп съвет, то на човека може да му е от огромна полза. Искрено се надавям да е техническа или човешка грешка, а не тенденциозно, защото ако е второто, това не говори никак добре за вас. Не исках да пиша с такъв тон, но наистина съм възмутен.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 96d5be3f2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Някога един много умен мъж казал на една млада жена: "Скъпа, по-голям съм от теб и имам повече опит. Запомни, никога не плачи за нещо, което не може да плаче за теб!" Това е и моят съвет, колата е просто вещ, никога не се разтройвай и не плачи заради вещ, не си струва! Много по-важно е, че майка ти се е оправила и сте добре, а колата... и без кола се живее. Нашите никога са нямали кола, първата кола си я купих... на 30 години! И да ти кажа пак сме оцелели! Така, че никога не си слагай на сърцето нещо толкова маловажно. Не си струва!
Давай по-ведро и се радвай на живота, защото сам си видял колко лесно е да се случи нещо лошо и колко крехък е живота, за това нека му се радваме и да го ценим!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: bc641631cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много ви благодаря за красивите коментари!

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f8f27c01f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   № 4 дрън-дрън!!! Явно ти си от хората, които не влагате нито лев във външния й вид-тя е мръсна, с ръжда, вътре има листа. Колата е много повече от вещ и ако някой на моята нещо й направи, много бой ще изяде/което се е случвало веднъж/. А дано никога не ми попадаш пред погледа!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 92c2f226cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пич евала ,от много малък си започнал да носиш отговорност за семейството.Разбирам те защо се шашкаш толкова за колата може би тя е един от най ценните ви предмети и то не да се измерва само в пари върши ви работа.Ще отмине и този проблем и ще дойдат други и т.н. Това е живота просто нетрябва да спираме да се борим и да се научим да виждаме и оценяваме малките красото в ежедневието ни.Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 96d5be3f2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Номер 6, първо съм момиче, а не пич и второ обичам си колата, но не съм маняк! Все пак на света има по-важни неща, например семейството ми. Ама ако за теб колата е по-важна от близките ти хора... ма твой проблем! Живей си щастливо с нея! А това, че ще ме бие направо ми докара спазми от смях! Приятен ден и гледай по-ведро на живота!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker