На баща ми не му пука за мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121536)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18611)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

На баща ми не му пука за мен
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 2537 пъти
Добър вечер, момиче на 15 години съм от Тулово. До 10 годишна възраст бях щастлива, имах семейство и баща ми ме обичаше, и се грижеше за мен. Когато навърших 10, два месеца по- късно ми се роди сестра. Баща ми стана нервен, взе да се прибира късно и да си крещят с мама всяка вечер. На мен ми се отразяваше това много, защото една вечер беше мил и усмихнат към мен, а друга - ме биеше. Винаги му прощавах и много се радвах, когато беше в добро настроение. След 1 месец се разбра, че има любовница. Почувствах се нежелана, защото прелюбодейката му също имаше дете. Отдръпнах се от него и започнах да се държа повърхностно. Все още го обичах и бях готова на всичко за него, но се страхувах, че ще злоупотреби с това. От 4 години родителите ми са в никакви отношения. Баща ми не иска развод, защото апартаментът ще остане за нас, а той - на улицата. Всеки ден, прекаран в този "дом" е изпитание, да съм свидетел на напрежение и караници. Психиката ми не го издържа. Завиждам на онези, които имат любящи бащи и тези техни бащи са готови да ги защитят винаги, а моят е егоист, мисли само как той ще се чувства добре.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 1386172879
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Това, , че баща ти не иска развод не означава, че майка ти не може да пусне молба за развод. Всъщност развод дали ще има или не зависи и от майка ти.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8683cf6e48
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Подкрепям №1
За това на което си подложена "напрежение и караници" са виновни и двамата ти родители. Къде е майка ти в случая тя какво мисли по въпорса или и тя само обвинява баща ти и ти повтаряш нейните думи.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 36b0f78c87
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съчувствам ти - в нелеко положение си. Но бъди оптимистка. Не вярвам баща ти да е спрял да те обича, ама след тази попара, дето сам си я е надробил няма начин отношенията в семейството да останат нормални. Не знам дали майка ти иска развод - ако иска може да се разведат - няма да е по взаимно съгласие, по- трудно става, но ще се разведат. Но това си остава решение на майка ти, тя трябва да го вземе. А ако апартамента е придобит по време на брака се води общ и това предполага разправии при евентуално дело за развод.
До колкото разбрах детето на "прелюбодейката" е дете на баща ти. Съветвам те да не изпитваш злоба към тях и да не ги съдиш, най- вече детето. Злобата ще отрови теб, а детето ти е полу-брат/сестра. Баща ти е този, който е объркал нещата във вашето семейство, ама все пак ти е баща. Подкрепяй и обичай майка ти. Според мен е по- добре да са разведени, отколкото да продължава тази агония. Решението е в ръцете на майка ти.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 70065b61f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не си само ти.. моят баща не се интересува от мен от както се помня.. никога не съм чула от него ''как си'', ''имаш ли от нещо нужда'' и т. н... Но в един момент се примиряваш със това и продължаваш напред! Аз отдавна съм го зачеркнала и, ако щеш ми вярвай грам не ми пука за него!

P. s Разбирам те.. , но в случая няма, какво да направиш..! Важното е да учиш сега, след това дай боже да влезнеш в университет, да си намериш хубава работа.. и накрая да създадеш семейство и да се радваш на живота!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6ffa3c46ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не е само твоят баща така, не че това е утеха де. Моят е същият само дето вече не живее с нас, не се обажда с месеци и отдавна загубих броя на приятелките му. Но така е по-добре, отколкото всяка вечер да се прибира вкъщи, но всъщност да е с нас само тялом. Сигурно за целия си живот няма да успея да свърша толкова глупости, колкото той направи за две-три години. Направо беше взело да ми се повръща от него.

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: e904fba464
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мили деца, не си пропилявайте нервите за неща, които са необратими. Затворете вратата на миналото и насочете вниманието си към бъдещето ви, то е най-важното. Вашият живот сега започва, а на нехайният родител му остава малко. Пример: баща ми се е отказал от мен преди 30г. веднага след моето раждане. Умря без да дойде при мен да ме види и опознае. Имам огромна дупка в сърцето си от скръб и ужас как е възможно точно моя баща да е този, но това не облекчава нещата. Мислете за вас самите /бъдете егоисти/ много деца са израснали без родители, като са затворили вратата на миналото. Знам, че е трудно да се прости, но е по-здравословно за вас.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d4aad966c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Моят е същият, българските мъже са възпитани егоисти. НАПРАВО СЛАГАШ МУ ЕДИН ЧЕРЕН КРЪСТ и никога ама никога не се сещаш за него и си гледаш живота. аз в момента търся квартира и нямам една стотинка в джоба си и няма кой да ми помогне, точно благодарение на е такова семейство. Но не се плаши имам Видев ден...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker