Незабравка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Незабравка
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1945 пъти
Здравейте, почитатели на този сайт. От много дълго време исках да разкажя за моя живот на някого който ще се опита да разбире моята болка. Когато бях малко момиче не чувствах лишения от внимание и любов от родителите си. Но дойде момента в който се намири човек да изплюе камъчето. Бях на 20 години няколко дни преди да сключа брак с мъжа, когото обичах. Баба ми ( майка та на татко) ми съощи новината че са ме взели като бебе на няколко месеца от Дом майка и дете. В този момент ми се върна лентата. Поляхаме с вряла вода, но си казах благодарение на тези хора станах човек, а името което е оставила биологичната ми майка е Незабравка. Оказа се че само аз не съм знаела тайната, дори за мъжът който се омъжих. В този момент ми изплува да го питам Ще ми обичаш ли? Той просто ме прегърна. Мина се време нещата не вървяха, все майка му така казала.... Мамино синче. Поисках да се разделим, не каза ми. Тогава вече родителите ми бяха разделени. Не ми оставиха апартамента в който бях пораснала. Мина година и аз бях бременна - мойто момче. Отидох в чужбина за по - Добър живот, но не се получи така. Мойто момче се изгори в гореща вода и от там моя живот пое друг път. Благодаря на Бог. Тогава мъж и майка му станаха още по недоволствни от мен. Започна ха все повече и повече да ми натякват че ме търпят нали съм осиновено дете. През тези години починаха и двамата майка и татко много ми е тежко, но господ ги пребра. Така аз въпреки всичко тях ното натякване че мен гледат че и детето ги изтърпях, защото мойто момче трябваше да се излекува. Успях то вече е добре след 8 години ходене по мъките. Но те продължаваха да ми натякват че никой с нищо не ми помага. Аз винаги съм била отстъпчива и добра с тях. Но не.. Не мога повече минаха 18 години все ми се. Казва че не ставам за нищо. Исках да се разведа, но няма кой с нищичко да ми помогне. Не мога повече да ги търпя да ми натякват че съм им тежест за мъжът ми казвам скандали посяга да ме удря. Питах близки роднини от къде са ме взели. Да ида да я намеря тая жена Помогнете ми! Никой нищо не знаел и си обрщат гърба. Омръзна ми да слушам че от няма и къде съм в тяхното семейство. Все аз им съм им виновна и ме карат да се чувствам длъжена, но не. На мразих ги и бащата на детето ужас! И неговата майка. Посъветваи те ме споделете ми. Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7f04d18a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не разбрах сега какво очакваш от родната си майка - помощ и апартаменти ли, да ти излекува попареното дете?
Хубаво е да търсиш корена си, но родната ри майка, ако беше силна и заможна жена е щяла да те отгледа. Не искам да те плаша, но може да е мъртва, да е от малцинство, даси плод на изнасилване дори.... да те е родила като момиче и да си има свои живот. Майка ти няма обаче да поправи твоите грешки - ранната сватба, невниманието с детето, невъзможността да се издържаш сама, изборът на съпруг. Виж СЕГАШНИТЕ си проблеми, поеми отговорност като РОДИТЕЛ, защото вече не си дете да търсиш помощ от родители, а ти трябва да си в помощ на семейството си.
Има си институции, търси чрез тях майка си, но нямай големи надежди и бъди готова да разбереш за евентуален малцинствен произход и трм подобни. Никой не зарязва детето си от хубаво с идеята да го търсят след години с попарени внучета и зя помощ и апартаменти.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c558afa403
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много си неграмотна, научи се първо да пишеш! Също така си в това положение защото си тъпа и не можеш да се оправяш сама, работила ли си въобще нещо през живота си? Много ясно, че ще те критикуват, че си безполезна и не допринасяш с нищо. Трябва да си отговорен човек като имаш дете, а не да чакаш на другите.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f56a778d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   1. Супер неграмотно. Защо не ги редактирате тези статии, редактори???
2. А защо търпиш? За какво се връзваш на тези хора?
Вземи си детето и се махай докато можеш! Не го оставяй т те бият и тормозят тези неблагодарници!!
3. Това че си от дом, не означава че трябва да знаеш коя е "майка ти". Тя те е родила, но този който те е направил човек и те е отгледал с много любов и грижа е по-важния! Биологичната ти майка те е изоставила на произвола на съдбата и се радвай, че приемните ти родители са те отгледали с любов

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4310c868d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   авторката е на 38 (щом е омъжена от 18 г. ), а се държи като дете, което търси някой да се грижи за нея. по нищо не личи, че тази история, ако е истинска, е писана от човек над 20 г.
всъщност авторката е имала нормално детство, любящи родители, не е била лишена от нищо. направила е лош избор на съпруг и не е направила нищо, за да го промени. не пише, че има работа, интереси, че е постигнала нещо в живота си. бих разбрала жена, израснала в дом, без родители, семейство, подкрепа, но авторката е имала равен старт с хората от нормални семейства, само че не е доволна от осиновителите си.
напротив, обвинява мъжа си, свекърва си, целия свят, а сега търси помощ от родната си майка.
авторке, ако истинската ти майка те искаше, нямаше да те остави. приеми, че майка ти е тази, която те е отгледала. спри да си изживяваш като жертва, ти не си такава и спри да очакваш помощ от някого. стегни се и вземи живота си в свои ръце. като не се разбирате с мъжа ти, разведи се, не си дете, а очакваш някой друг да се грижи за теб.
Ж43

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e94a8778e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   не мисля че авторката е неграмотна по скороо е била емоционална в момента в които е писала. мисля че не пари а малко любов и разбиране търси от маика си някаква опора. дано я намериш и да ти помогне да се отърсиш от неизвестноста в която живееш но въпреки всичко се разведи и даи шанс на себе си и на детето си

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4c745d2bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравеи, изритах това чувство на гърба си.недеи да търпиш.неси длъжна.аз имах неблагоразумието да кажа сама на мъжами че сам осиновена.и нее пропускал вазможността винаги да ме унижи и обиди за това чесам захвърлена.но отгледах дветеси деца сама васпитах достоини хора,и се гордея.махаи се от това гнездо те не те заслужават.това са лоши хора.жалко за тех.МАХАИСЕ.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4c745d2bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дорълнение към предния коментар.за това че търсиш маика си.недеи остави я тя веднъж тее изоставила.ще се разочароваш както аз се разочаровах.намерих я и се срещах няколко пъти с нея,но тя веше бездушна .току беше починал един от мъжете и.не помня колко време мина и пак се ожени ,и тои умря ,тя немаше деца ,и доколкото разбрах е починала и тя.не я търси .те са по жалки от колкото мислиш че са.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f3c7d73a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Обръщам се към коментар5, 6, 7 сърдечно ви Благодаря за топлите думи. Пожелавам ви здраве.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: cfc6f9ac12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Разбирам, че искаш да намериш майка си, но това с какво ще ти помогне? Едва ли майка ти ще те посрещне с отворени обятия и ще направи всичко за теб! Ако беше така тя щеше да те потърси още преди години. Така, че единственото, което ще се промени е да знаеш коя е майка ти, нищо друго. Както каза и другите преди мен, да изоставила те е (сигурно си е имала причини), но оттам нататък животът си е твой и ти си носиш отговорността за всички грешки, които си допуснала. Те осиновителите ти, които са те огледали като родна дъщеря, не са ти помогнали, ти очакваш от една напълно непозната жена да го направи. Няма как да стане. За това, ако искаш, потърси я, но не очаквай кой знае колко много. Може дори да откаже да те види. Представи си, че е била много млада когато те е родила и сега си има друго семейство и деца. Защо си мислиш, че ще прояви кой знае какви чувства към теб? Пък и да се разчувства, какво? Ще ти каже, че съжалява, ще ти разкаже защо те е изоставила и до там. Как с това ще ти помогне да решиш проблемите си? Болно ми е да ти го кажа, но след като осиновителите ти са си отишли, ти почти нямаш роднини и трябва сама да се бориш с проблемите си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 59fddb435f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Намерих биологичната майка.
Но не показа признак. така че живота продължава

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2a23a8428a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Госпожо, разведете се махнете се от този ад и бъдете до детето си сега то има най -голяма нужда от вас! За съжаление хората у нас все още са тесногръди и с остарели разбирания, за мен всички деца независимо биологични или осиновени заслужават да бъдат обичани!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker