Той е гей и иска дете от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Той е гей и иска дете от мен
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 3490 пъти
Здравейте, на 30 години съм и съм бисексуална. Имала съм връзки и с мъже и с жени, но никога не съм изпитвала чувства към някой мъж. Преди 5 години започнах връзка с един човек, който също не обичах, но той беше влюбен в мен и искаше нещата между нас да станат наистина сериозни. Аз не исках това, но той заговори за деца, а аз ги обожавам и тъй като винаги съм искала голямо семейство се съгласих. Родих най-прекрасното момченце на света. Реших да остана с баща му, защото исках той да израсне в нормално семейство и да няма проблеми с връстниците си за напред. Всичко продължи 3 години, но аз не издържах повече и го напуснах. Истината е че бях влюбена в друга жена, но дори да не бях едва ли щях да издържа много по дълго да вървя срещу себе си и срещу природата си. След като напуснах бащата на детето си, започнах връзка с въпросната жена, но решихме да я крием за да не създава това проблеми на сина ми. Както и да е, преди няколко месеца един наш общ много добър приятел, гей, си дойде от чужбина, където беше няколко години. С него се познавахме доста от преди да замине и още от както си станахме близки, той ми разправяше как иска да има деца от мен. Той ще си има приятел, аз приятелка, но двамата ще живеем заедно като семейство и ще имаме деца, а когато пораснат и узрее моментът ще им кажем, какви точно са нашите отношения. Още тогава тази идея, колкото ми допадаше, толкова ме и ужасяваше, но никога не съм приемала приказките му толкова на сериозно. Бях отписала окончателно тази възможност когато той замина за чужбина и затова се самонавих да имам връзка и дете от хетеросексуален мъж. Но сега той се прибра в България и ми даде да разбера че говори съвсем сериозно. Аз също искам поне още едно или две деца, а и това наистина е приемлив вариант, аз няма да се отказвам от приятелката си, а децата няма да имат проблеми като пораснат. Говорих и с приятелката ми, тя няма нищо напротив, защото самата тя не иска да осиновим наше дете по ред причини. Това което ме притеснява е първо дали няма да травмирам сина си като заживея с друг мъж и имам деца от него, той е само на 4 годинки, и също така дали все пак това ще е благоприятна и нормална среда за отглеждане на деца, защото колкото и да се опитваме да сме нормално семейство, децата са чувствителни и могат да разберат, че има нещо гнило, преди да са готови да научат истината. Наистина не знам как всичко това ше се отрази на сина ми и на евентуалните ми бъдещи деца. Искам просто да чуя мнението на странични хора. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 188a7532ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всеки детски психолог ще ви каже, че ДЕЦАТА НИКОГА НЕ БИВА ДА СЕ ЛЪЖАТ. Не може, според мен, да създаваш такова глупаво (с извинение) семейство, защото най-малкото 2-ма човека сякаш са излишни - приятелката ти и приятелят му. И още - ами той живее в чужбина, как ще живее при вас???
По-добре си намери анонимен донор в банката за сперма - поне ще ти е здраво детето - у нас се използва предимно датска сперма, всичко е изследвано, а детенцето ти ще е светличко, което е голямо предимство и е идеал у нас.
Гейовете да се оправят - не случайно е забранено сурогатното майчинство.... или трябва да живеете четиримата заедно и от самото начало да са ясни нещата на детето - кой с кого е и кой какъв е. Децата са иначе много приспособими и нямат проблеми с това, НО ИМАТ ПРОБЛЕМИ С ЛЪЖИТЕ. Не можете просто в лъжа да живеете и да се преструвате на нормално семейство, защото НЯМА ДА СТЕ - нито можете да ходите на семейни почивки, нито ще ги има нормалното отношение като към мъж и жена в двойка, а и честно казано - просто нямаш тази нужда - можеш да си родиш дете, когато си поискаш.
Ако те блазни финансовата страна, ами ти си нищо повече от платена сурогатна майка и поне си го признай - искам още деца, но не мога да си го позволя и сега едни гейове ще си платят. Същност само те имат проблем, вие винаги можете да си имате деца! Ако самостоятелно не можете с приятелката ви да издържате децата, знай че той един ден ще си вземе детето при него, независимо какви ги разказва сега.
Не се занимавай, поемаш излишни рискове. Ако толкова искаш дете И МОЖЕШ ДА СИ ГО ПОЗВОЛИШ - семенната банка те очаква. Дете с приятелката ти иначе не можете да осиновите, защото не се водите семейство по нашите закони, но можете да станете приемни родители и да направите много добро на изоставени дечица, а и финансово ще ви се покрият разходите от държавата и така хем ще имате деца, хем финансово ще сте независими, а тези деца са и страшно благодарни в последствие.
Успех
ж30

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 752cde70c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бляк! Повърнах...

Да пази Господ никога да не ми се случват подобни неща, нито на децата ми, нито на хората около мен! Нито някога да научавам от някого подобни "истини".

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 39b13309a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   До №1, той се прибра от чужбина на скоро, така че няма проблем да живеем заедно, да ходим на семейни почивки и т. н. и сме много близки, преди също сме живели заедно и съжителството няма да е проблем. Аз искам децата ми да имат баща, затова обмислям сериозно този вариант. В крайна сметка той е гей но не е от тези на които им личи иначе никога нямаше да се замисля дори за подобен вариант. В момента си няма приятел, а дори и да имаше не би искал да отглежда децата си с друг мъж, така като аз не искам с друга жена. Иначе парите не са проблем и двамата сме доста добре финансово. Благодаря за мнението ти.

До №2, ние сме доста освободени хора, но все пак не искаме децата ни да минат през това, през което ние сме минали на известен етап от живота си, още повече, че това ние сме го решили за себе си, а децата ни няма да имат право на избор в какво семейство да се родят. В същото време не искаме да се отказваме от това което ни прави щастливи и да живеем по задължение с някои, както аз направих. Нямаме за цел да възпитаваме деца гейове и лезбийки, нито пък да ги развращаваме по някакъв начин. Смятам че сме достатъчно интелигентни хора да се справим с нормалното им възпитание, и че все пак сме хора с ценности, защото ако не бяхме, нямаше да мислим за това как да осигурим нормално семейство за децата си.

От авторката

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9819afdf33
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мога да дам никакъв съвет, но историята ми беше супер интересна. Мислех си, че такива неща има само в сценариите на филмите и сапунките. Страшно объркана ситуация, дано се справите по някакъв начин с нея и измислите нещо максимално разумно.
М29

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 42ea1a27e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 1 е казал доста неща, но искам да ти кажа само че това дете което вече се е родило като иска да отиде при майка си какво ще прави. Сигурно стои при баща си, но идва и вижда теб и уж мъжът ти пък после приятелката ти, ами другия мъж и той има приятел и голямо объркване. За бога живей с човека който обичаш и като толкова искаш дете си осинови! Не само да създаваш деца наляво надясно... Знаете ли как ще се чувстваш децата? Ти да кажем и прияеталката ти ще искате време заедно, ама децата ще си мислят че вие двамата ще прекарвате време заедно като едно НОРМАЛНО семейство а какво всъщност - вие сте със другите си гаджета и.... голяма каша.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: cd1014f49a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Това е все едно изведнъж да се окаже, че родният ми брат всъщност ми е транс-полу-сестра, че майка ми е траверса, а баща ми е содомит, и двамата си имат отделни тайни семейства, от които се въдят тролове и валкирии.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 188a7532ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   От 1, ами в такъв случай защо не живеете тримата твоето дете заедно новото дете? Нека децата от самото начало си знаят истината и си порастнат с нея. Така се постъпва и с осиновени деца. За такова дете си е ОК вашето семейство, но ако в началото излъжете, последиците може да са страшни. Проблем е и ако той ди намери приятел - ами тогава? Може би по-голям дом, но не лъжи нито твоето, нито общото дете. Важното е да се обичате, да не се лъжете и да има хармония, за детето иначе не е проблем, ако в самото начало са му ясни отношенията ви, разбира се по достъпен за него начин.
Много по-голяма травма ще е за твото дете, но ти си го познаваш, може би е с лек характер. Иначе е хубаво да има мъжка фигура в живота на децата, но не е задължително да живееш с някого, може дядо или чичо да поеме тази роля за твоето дете и сега не е нужно изобщо да се приниждаваш за каквото и да е било, а небе можеш по всякакъв друг начин да имаш.
Каквото и да решиш, допитай се до детски психолог и не лъжете децата, а с професионална помощ им обяснете по всяко време нещата. Твоята приятелка не иска ли деца, между другото и смяташ ли да правиш секс с него? Задължително искай преди това изследвания!!!
Съвет - ако сте добре финансово, купете си къща в добър квартал с по- образовани и интелигентни хора и съответно деца в училището, защото няма по-жестоки от простолюдието. Лошо имаче няма, но пак казвам - нека дори на бебето да се казва истината, за да си порастне във вашето семейство съвсем естествено.
По лигиката на н.7 какво правим с децата на алкохолици, наркомани? Що за глупости

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3ec54137e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз съм хетеросексуален мъж и ви поздравявам за желанието да имате деца и да ги отгледате в естествена среда. Желая ви успех!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 39b13309a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря на всички, които ми споделиха мнението си, а на тези, които веднага почнаха да обиждат, ще кажа само че животът е доста пъстър.

До №8, отново благодаря за полезния ти коментар и вниманието което отдели на моята история. Ще говоря с моя човек, дали наистина не е по-добре ако се решим на тази стъпка, да кажем на децата истината. Относно синът ми, той е буйно и жизнерадостно дете, не е затворен в себе си или нещо подобно, но все пак не знам как ще реагира на подобна новина, все пак е само на 4 и дори не съм сигурна дали ще успее да го осмисли на тези години хубаво. Същност повече се притеснявам за баща му как ще реагира, когато разбере в какво съм се забъркала, тъй като той не знае за мен.

Нещата наистина са доста объркани, но мисля че за всяко дете е по-добре да живее в разбирателство, без значение от вида на семейството. В крайна сметка едно дете може да живее в уж "нормално" семейство според стереотипите на обществото, но когато родителите му не са щастливи заедно и то е постоянен свидетел на разправии и кавги е най-вероятно да се травмира много повече, поне според мен.

От авторката

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3c68a94e97
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Аз съм най-толерантния към гейовете и лесбийките хетеросексуалист. Нямам нищо против тях, всеки си е свободен, това си е тяхна работа.

Само едно не мога да разбера - защо трябва да причиняват това на бъдещо дете. Какво им е виновно то? Кой може да гарантира, че е искало да бъде различно от 99, 99% от децата, които имат нормални бащи мъже и майки жени? Вие имате ли представа как се отразява това на половото осъзнаване на детето и на колко критики го обричате?

Прочете малко литература, Фройд, това-онова и обърнете внимание как едно дете се осъзнава като принадлежащо към пола си, анализирайки подсъзнателно поведението на родителите си. Така само ще го объркате. Като добавим, че вие дори не сте истинско семейство, с чувства, с отношения на партньори, това допълнително ще го травмира.

Трябва да си завършен егоист, за да си мислиш да създадеш едно дете, за да го обречеш на страдания цял живот. Разбирам, че всеки иска деца, но трябва и малко да се съобразяваш с положението си. Това не е по-различно от това да създадеш дете и после да го оставиш на произвола на съдбата. Като ще създаваш дете, мисли и в перспектива. Детето не се прави, за да ти удовлетвори болните потребности. То не е вещ, то е индивид, личност.

Не ме интересува кой с кого си ляга, но когато вече и невинни деца влизат в играта, моите уважения.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3c68a94e97
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вие искате дете, за да ви направи щастливи, но вие него ще го направите ли щастливи? Задай си този въпрос, сложи си ръка на сърцето и си отговори, ама честно. Да, ще го обичате, но замисли се на какво ще го подложите в живота. Някой иска ли му изобщо мнението или то трябва само да си изиграе ролята във вашия живот - да ви прави ВАС щастливи и неговите чувства и избор не са особено важни? Гаранция ви давам, че няма да е очарован от вас като родители и ще се срамува пред приятелите си, само че на вас не ви пука особено.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3c68a94e97
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Вие сте много освободени, ама детето ще бъде ли достатъчно освободено за такива родители като вас? Или ще го освободите на сила, само и само да не ви намрази?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3c68a94e97
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   И детето ви да гледа как баща му се търкаля с мъже, а майка му с жени? Трябва да сте големи садисти, че да не ви пука от този факт.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c6e05f406b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Става много сложно за реализация - вие ще живеете като семейство, но всъщност ще бъдете много добри приятели. Отношенията мъж-жена няма да ги има и това сто но сто ще се усети от децата. Всеки един от вас всъщност ще иска да е с някой друг през повечето време. Приятелят ти гей иска дете, заради самото дете. Ти също си създала дете поради тази причина - т. е заради себе си. Това е егоистично. Същото можеш да го видиш и при хетеросксуални, разбира се. Децата трябва да бъдат създавани с любов и с мисълта, че даваш шанс на една душа да се въплъти в човешко тяло. Но даването на този шанс е и отговорност на този, който го дава.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6dad2b0ad9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Аз съм на 19 г. и съм от хетеросексуално семейство, но аз съм би като авторката. Аз самата също съм обмисляла вариата да имам дете по този начин и в обществото да сме по-добре приети като едно обикновено хетеросексуално семейство, отколкото две жени с осиновено дете.
Да оставим настрана факта, че съм бисексуална-моето семейство беше и всъщност все още е странно-майка ми и баща ми (макар и твърдо хетеросексуални) никога не са се държали мило един с друг-никога не са се целували пред нас, никога не са си държали ръцете, въобще са дооста отчуждени и винаги са си били така. Затова си мисля, че ако създам семейство с най-добрия си приятел гей нашите отношения биха били много по-топли, защото наистина много ни е грижа един за друг, отколкото отношенията между моите хетеро родители.
И така-аз подкрепям авторката-ако решиш да създадеш семейство с приятеля си, трябва да наистина да му се доверяваш, че би издържал докрай, а не ако види, че е трудно и пак да запраши в чужбина. Другото, което искам да кажа-аз, както и авторката, съм свободолюбива-не мога да си представя да съм ограничена в брак с един мъж цял живот-това просто не е за мен, но и искам семейство и деца-затова, авторке, ако си сигурна в човека си, не се двоуми много, пък и след като сте добре финансово0какъв е проблемът?
И в заключение, драги противници на тази идея- кое мислите е по-доброто-да отраснеш в студено хетеро семейство или в семейство с топли отношения между мъжа и жената, пък били те и най-добри приятели? !

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7e540513c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Жена съм, хетеро, обаче ви се възхищавам на смелостта и куража да бъдете себе си и да сте щастливи. И ви подкрепям напълно в желанието ви да имате дете. Дано нещата се наредят добре и скоро станете родители на прекрасно детенце, а иначе кой какво и с кого прави няма никакво значение стига да има обич и уважение.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 39b13309a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   №16 и аз съм израснала в същото семейство като теб, където родителите ми сякаш бяха заедно по задължение. Благодаря за подкрепата.

№17 много благодаря за разбирането. :)

От авторката

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6ac3413db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Страхотно, ще е като в сериала щурите съседи - със Маури, Фернандо и двете лесбийки, дето си направиха дете - Есекиел.
Аз съм за! Живеем във 21 век! Толкова е модерно и страхотно!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 07fb85f6a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Ужас.. след 2-3 годинки ще очаквам в сайта да има тема "с детето ми искаме да си направим бебче".. Лелее, явно вече положенито става все по-зле.. гейове правят секс с неориентирани лезбийки (който обаче били Би,нищо че не са харесвали обратния пол) После дигат една сватбичка да почерпят родата, снасят поколение.. после обаче се намесва и приятел, който е гей (каква изненада само) и хората решават, че отново искат поколение (все пак трябва да има повече такива индивиди като тях).... И така историята остава с отворен финалллл....


П.П. Единственото за което ме е яд в тази историйка са децатв. Те не заслужават такива неориентирани родители!!!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f0c4e8a9b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Да си гей в повечето случай е генетично заложено. Не съдете! Аз съм гей на 29 години. Не съм щастлив в личен план, не мога да намеря партньор. За сметка на това с жените се разбирам страхотно. Винаги около мен има жена, която да е хлътнала. Проблемът е, че моето поведение е напълно нормално във всяко едно отношение и това ги заблуждава. Проявявам нормално отношение като към приятел, а не като обект на желание и тях точно това ги впечатлява най-много. Налага ми се след време да си признавам, че съм гей, за да им прекратя любовните мъки.
Но не това е важно. Проблемът е, че и аз искам да имам семейство, деца, да се грижа, да се посветя в отглеждането на собствени деца. Няма по-удачен вариант от съжителство с лесбийка, нещо повече - имам страхотни приятелства с жени, които са много повече от доста фашливи и обречени хетеро бракове, в които много често мъжът се напива, или жената изневерява.
Когато двама души са наясно един с друг и съсвсем трезво са решили да се посветят на това да имат деца и семейство, тогава нещата са други. Може да звучи плашещо, но всъщност изобщо не е - това е една страхотна, весела атмосфера, по-богата от всякога и добра за детето. Начинът по който то ще разбере истината някой ден е строго индивидуална. Това ще се изгради с годините, ще се подготви и няма да е толкова страшно според мен. Защо да е по-лошо едно дете да научи за сексуалността на родителите си, отколкото за изневярата или развода на хетеро родители например, както и куп други примери...
Надявам се един ден да срещна и аз жена, която да е готова да ме приеме какъвто съм и така да създадем семейство. Няма да са лишени от нищо, дори и от секс няма да е лишена, просто искам да си имам своя личен живот и свобода, тя също. Това е.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d0ddf8b0aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   От авторката

Здравейте отново на всички и съжалявам, че се включвам толкова късно. Темата е коментирана от доста хора които са в подобно на моето положение и точно за това реших да споделя с вас прекрасната новина, а именно че в края на годината очакваме бебче. Искам да окуража всички хора, които търсят щастието, но се притесняват от това какво ще кажат хората и искам да им кажа да следват сърцето си.
Предполагам, че отново ще има много негативни коментари, но това слабо ме вълнува, тъй като никога не съм била по щастлива отколкото съм в момента. С нетърпение чакаме най-новия член на нашето голямо, задружно и весело семейство.
Поздрави на всички.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6dad2b0ad9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Авторке, интересува ме как живеете-всички заедно ли, или ти с твоята партньорка и той отделно с приятеля си? Как ще отгледате детето-в традиционно семейство или ще му кажете как стоят нещата още в началото(като започне да разбира)?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: cdee29b2ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Живеем аз, той и синът ми, когато не е при баща си. Моята приятелка си има собствено жилище, а той за момента си няма сериозен приятел, но дори и да си намери сме се разбрали да си живеем само ние в тази къща.

Авторката

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b364fd8a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   А, не ме учудва нищо от написаното. Познавам един гей, който отрича да е такъв, но е видно от космоса:) Та той си има фикс идея да има дете с някоя жена, мнението му за жените не е високо и едва ли ще може да излъже някоя за връзка, но това си е негова работа.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: cdee29b2ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Уау!!! Със сигурност сте минали и ще минавате през много пречки, но аз ви подкрепям напълно. Самата аз съм бисексуална, приятелят ми също и си даваме взаимно свобода на действие. От опит знам, че любовта вирее под много форми и това че връзката ви не е стандартна или не сте създали семейство, отговарящо на стереотипите, не означава че отношенията ви не се градят на любов, хармония и разбирателство. Не смятам, че за децата ще е проблем, те ще отраснат в една изключително весела обстановка. Аз и моя приятел скоро смятаме да направим това което и вие в общи линии. Жалко че тук няма как да се свържа с теб.
Успех :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ea9f1c7387
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Докога ще се смята, че хомосексуализмът не е психично заболяване? Само от тази история се вижда мисленето на увредения психически човек. Една такава крайна толерантност към подобни хора е път към тотално разпадане на каквито и да е ценности.
Ужасно много съжалявам горките деца на такива индивиди. И се надявам някой ден обществото да узрее толкова, че такива хора да бъдат подлагани на ефективно лечение, а преди това да не им се позволява да вредят на другите, създавайки деца.
Чаканото ново бебче е ала-бала, фикс идея и измислица на авторката, която обича да фантазира, понеже животът няма как да е толкова хубав, колкото бляновете и.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 227dd847bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Уау! №27, това че любовта съществува под различни форми, не означава, че при хомосексуални двойки трябва да се създават или отглеждат деца. Едно е да си обратен и да си изживяваш живота със себеподобен, съвсем друго е да отглеждаш и възпитаваш с него дете, което е по-вероятно да е хетеросексуално по природа. Много сбъркани станаха нещата и вече всеки спори кое е нормално, кое не е - ами нормалното е общоприето от обществото и то не от 25 години насам, ами от хиляди. И ако беше нормално според природата, децата щяха да се създават и от хомосексуални двойки Ама не е така и има защо. Аз приемам тази форма на любов, но не и да се отглеждат деца от такива двойки или пък да се създават от тях по някакъв начин.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: cdee29b2ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   И какъв е проблема №28 и №29, нали семейството ще бъде от мъж и жена. Какво значение има с кой си лягат извън дома, ако изпълняват съвестно ролята си на родители.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 56b2666cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Абе, какъв бил проблема - проблемът ще лъсне след 20-25 години най-късно като вземе да посещава психолог най-малкото...Хомосексуалните отношения нямат общо с хетеросексуалните и това си личи на повече от едно ниво, когато живееш с такива хора. А децата са наблюдателни и усещат всичко. Така че авторката се впуска в авантюра, но решението си е нейно, както и последствията от него.

№29

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker