Колебае се - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Колебае се
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1162 пъти
Привет! Бих искала да ви споделя една история за сестра ми и приятеля и. От почти 3 години са заедно. Но сестра ми когато ми разказва за него все твърди, че нещо липсва, което я кара да се кара постоянно с него. Той е лудо влюбен в нея, но не се държи с нея като лудо влюбен, а все я унижава за това, че тя не работи, а учи висшево образование, а той е среднист. Набори са. Сестра ми когато получава стипендии или когато отива на стаж изкарва някой лев и винаги ги харчи за козметика и дрехи, това при нея няма как да се промени, тя дори до магазина без спирала не излиза. А той има възможности за нови дрехи, но няма стремеж да се облича като другите момчета тоест малко поне да си гледа външния вид. Като ги гледам наистина не си отиват, защото тя е кокона, а той твърди, че с един панталон и една тениска ще изкара 10 години. Кака когато му каже нещо лошо започва да и се кара, дори я е оставил по пътя през нощта, а тя именно се прибира с такси и разбира се се карат яко. Когато тя решава да го напусне, той започва да плаче или някак си я кара да се върне пак при него, тоест да са заедно, защото тя живее при нас, а не с него. Още нещо, когато се карат по телефона адски много викал, че чак майка му по телефона когато говори го чувала и след като той затварял телефона тази жена звъняла на сестра ми за да и се кара за сторилото се. Когато излизаме заедно няколко пъти сме срещнали и неговите приятели случайно и сме сядали на кафе, а той тогава не спираше да твърди, че сестра ми харесва другите момчета, че се зарибява с тях, а това е невъзможно. Когато сестра ми му казва, че не иска вече да са заедно, той се ядосва и твърди, че ще се самоубие и някакви такива неща. Когато си изключва телефона, той не спира да звъни на мен и на мама, обаче непрекъснато без да се съобразява с никого. Е, вие как мислите, според вас сестра ми да продължи ли връзката си с него или те не са родени един за друг? Извинете, ако имам правописни и граматически грешки!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: b3b24ec618
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сестра ти трябва да го зареже!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 891ab06be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Както го описваш те изобщо не са един за други и колкото по-скоро сестра ти го зареже толкова по-добре! Да, този сигурно ще прави сцени, ама по-добре една сцена, отколкото нещастие в продължение на години!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker