Как да се справя със свекървата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121359)
 Любов и изневяра (29750)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как да се справя със свекървата?
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1873 пъти
Ето и моята история! Искам да започна с това, че годеника ми е прекрасен човек и няма да се оплаквам от него! Искам да споделя с вас и моята история, защото вече съм отчаяна! Запознах се с него във Франция преди година и половина работехме заедно и от тогава живеем заедно сгодени сме и до сега никога не сме се разделяли. Родителите му работеха с нас и ги познавам от първия ден и до преди три месеци нямахме никакви проблеми с тях, но от тогава вече незнам как да се справя с майка му!
За нея ще ви разкажа сега.

След като се прибрахме от Франция се наложи да живеем при майка ми, но с нея никога не сме имали проблеми тя е прекрасен човек и дори на моменти да не го е харесала не е казала една лоша дума за него или да прави опити да ни раздели. Преди три месеца обаче започна всичко с майка му, те също се прибраха, а ние трябваше да заминем, естествено, че те дойдоха с нас и ми се наложи да живея с нея. От тогава разбрах наистина какъв човек е тя не ни оставаше и за пет минути сами, постоянно ме следеше какво правя и как го правя и се опитваше да ме контролира, но все пак всеки човек си е различен и всеки има различна гледна точка на нещата. И така прибрахме се и нещата отново си дойдоха на старото си място, до преди половин месец.

Преди половин месец тя го накара насила да отиде при тях поради причината е че тук нямал никакво развитие. И така той замина разбира се не ми беше лесно да го пусна, защото знаех, че не мога без него и ще ми е много гадно. Докато той беше два дни на път аз нямах възможността да го чуя как е и след тези два дни в безсъние и нетърпение за да го чуя майка му ми се обади да ми каже, че все още не е пристигнал и дори че тя нямала интернет и че нямало да може дори да го чуя. И така много се ядосах, защото до предишния ден тя нямаше ден в които да не го чува, а сега когато той отива при нея някак си неочаквано тя точно тогава ''нямала Интернет ''.

Първите няколко дни се опитваше с този номер но разбира се не и го позволих защото се пак съм била там и много добре съм запозната с нещата и така с него се чувам всеки ден, но тя не му позволява да говори с мен без високоговорител когато тя е там и разбира се вина ги ни прекъсва разговорите. Когато си говорим нещо тя винаги почва да му говори на него по някаква друга тема и се опитва да му отвлича вниманието или му зима телефона и почва да ми обяснява нещо друго което мен не ме вълнува. Аз трябва до един месец да отида при него, но тя твърди че трябва да изчакам до декември месец за празниците просто се опитва да ни развали плановете и тай като той сега почва работа иска да отида и да живеем заедно самостоятелно като едно семейство, тай като знае, че не искам да живея с родителите му. Сега той разглежда за жилища за да може да сме си отделно, но майка му си е втълпила, че ако живеем заедно ще е по добре, да но само за нея, а не и за нас просто не знам как да се справя с тази жена искам да ни остави на мира все пак не сме малки деца.

Когато той е бил малък майка му и баща му никога не са се грижили за него мислили са си само за работата и са го оставяли на произвола на съдбата и не мога да разбера за 25 години как нямаше време да го гледа, а се сеща точно сега когато той вече създава свое семейство. Не искам да се разделям с него много го обичам и много държа на него, но поведението на майка му с многото опити които прави да ни раздели вече ме побърква. На моменти се чудя ако не си спази думата че скоро ще отида при него а стане така както майка му иска мисля, че най добрия вариант е да ги оставя да си се гледат двамата и да се отдръпна от него на време колкото и да не ми се иска, но по добре сега отколкото късно. На моменти се чувствам излишна и не знам какво да правя и как да се справя с нея.
Моля за вашите съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0808fa3a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке,успокой се.Знам че ще ти прозвучи малко глупаво,но сега трябва да разбереш гледната точна на бъдещият ти съпруг,защото ако той реши да се глезка на мама винаги и винаги тя да дърпа конците,работата не знам до къде ще стигне.Винаги съм си мислела,че различните поколения трябва да си живечт отделно,да си помагат и да си ходят на гости,но до там.Може наистина лелката да е имала проблеми с нета.Гледайте да сте си двамцата и не я допускай прекалено близо да се меси и в избора на ново жилище,в обзавеждане и прекомерно гости,да не ви виси много на главите.А и по-кротко в началото с мъжа ти,че може да им излезеш ти кривата и да ти обърнат гръб.Много неприятна ситуация,но прецени,дали не е само сега така от внушение или това е тенденция към теб,да те разкара.Ако не ще да разбере от дума-кажи си и в прав текст,че сте възрастни хора и ще си градите ваш дом и ваше семейство.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 57f437860b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А ти говори ли с приятеля си? Той какво прави по въпроса, какво мисли? Какво ти каза като реши да замине при родителите си и да те остави? Веднага мислиш за раздяла, а май дори не сте обсъждали въпроса

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b664c6053d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Като за начало отиди при него както си го планирала, а не както майка му е казала...Друго- кажи му как се чустваш и, че майка му е прекалено много ви се бърка и това изобщо не ти харесва... Тя е такава защото ревнува... но все пак не е права... колкото по-рано се отделите толкова по-добре :) Успех

MJ

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 909c917ea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А аз бих казала- като за начало да опиташ да се изразяваш по-умело, защото се налага по няколко пъти да се препрочита, за да стане ясно кой къде отишъл.. С такива абсурдни грешки от страна на пунктуация и повтаряне на една и съща дума, не очаквай да те вземат на сериозно.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: dea0487462
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Според мен проблема не е в майката на годеника ти, а в самия него. Ако за 25 години той не е се научил да взема самостоятелни решения и да си отстоява позициите - то значи цял живот ще е безхарактерен.
По-добре стой на страна от такъв мъж.
А може и да иска да се отърве от теб, а това с майка му да са просто маневри.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 19ff0e4f9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Занапред като имаш някакъв проблем, го коментирай първо със съпруга си! И ако не помогне чак тогава търси помощ от приятелки, врачки, форуми в интернет и други такива!
Нали уж в това се крие смисълът от създаване на семейство... "заедно в добро и зло, докато смъртта ни раздели"?
Т. Н.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker