Как да се преборя с близките му? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121202)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как да се преборя с близките му?
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1890 пъти
Здравейте,
за първи път пиша в този сайт. Моля хората за съвет, защото найстина ще се побъркам. С приятелят ми сме отдавна заедно. Ние сме от различни религии, тоест аз съм от помаците, той е християнин. Ние живеем в Лондон и мойте родители не го харесваха и това е отчасти причината да избягаме в Лондон да живеем. Мислех че проблема ще е мойте родители, а се оказва че проблема в нашите отношения идва от неговите родители. Някак си с течение на времето те започват да ревнуват че съм в живота му. На пример -майка му се сърдеше че искаха да им идем на гости, а ние не можахме защото той щеше да си изгуби работата си. За всичко те изкарват мен виновна. Какво да правя, той въобще не ме защитава.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: bc9791a405
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво да правиш ли? Спри да се филмираш! Щом на него не му пука какво мисли майка му, защо на теб да ти пука? Той не те защитава, или защото смята че нямаш нужда от защита, или защото каузата защита пред майка му е невалидна.
Проблемът във вашите отношения го създаваш ти не майка му. На нея той просто отказва, ти обаче ровиш и искаш обяснения, защити и тем подобни.
Бяла и неопетнена пред свекърва никога няма да останеш, така че не трябва да ти пука в какви цветове тя те изрисува, важно е мъжът ти как те вижда, а това зависи само от теб.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1b3ad2097c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   то пурво помаците не е религия а наименование на част от българския народ второ ако си мюсюлманка нали се сещаш винаги ще е проблем за всички. важното в краина сметка е ако се обичате и искате да сте заедно трябва да се борите друг начин няма

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 70c5cfb9bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Този проблем може да го имаш и без да сте от различни религии.
Просто той трябва да има куража да си защити връзката пред родителите.А как да стане това- говори сериозно с него.Но знай,че повечето мъже да такива за съжаление и затова жените все реват по форумите,защото нямат подкрепа от мъжете си.Мълчат за да не си създават проблеми,да им е по-лесно,а и за тях това са дреболии,а и много се правят,че са над нещата и такива разни....А жените страдат и се мъчат с неговите родители.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 6dbc42efe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В случая религията няма никакво значение. Проблемът е по-скоро в отношенията между вас и родителите му, както и между вас и твоите родители. А и след като не е хукнал да изпълнява желанието на мама, а е постъпил разумно и е останал за да си запази работата не виждам повод да се оплакваш. Колкото до това, е в очите на неговите родители ти винаги ще си виновна са всичко, ами за съжаление се случва доста често. Колко история за снахи и свекърви има... брой нямат! Не си нито първата, нито последната, която има проблем с родителите на половинката. Важното е вие двамата да си се обичате и да се грижите един за друг, а какво мислела майка му/ леля му/ братовчедка му и т. н. роднини за теб почти няма значение, особено при положение, че живеете толкова далеко от тях и няма как директно да ви се набъркват в живота. С две думи, живей си живота и да не ти пука, че някъде на други край на Европа майка му си измисля някакви проблеми. Виж ако живеехте заедно, не дай си Боже, в един апартамент тогава щеше да е страшно. Ама сега? На хиляди километри сте от нея, така че какво се притесняваш?

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: de27a6c238
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   незнам, може да сте прави ама нервите ми не издържат. ще ви разкажа една история. бях ме в бг и чух как баба му, му даваше акъл да не ме зачита, трябвало да зачита само акъла на възрасните и да не се съобразява много с мен.

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 82bca8b70f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Извинявай, авторке, но като си от помаците как така те учудва, че бабата му говорила да не те зачита. То във вашия свят си е така - жената е по-низша и от хлебарките.
И първо вземи се пребори с неграмотността си!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker