Искам татко да си намери приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Искам татко да си намери приятелка
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1771 пъти
Здравейте, аз съм на 15 години, момиче. Когато съм била още бебе нашите са се развели. Преди около две години, мама почина и останах с татко. Той от 15 години, не е имал никаква приятелка, никаква връзка. Всички, на които родителите им са разведени, имат приятели/ки или дори някои са омъжени/оженени. Само моя баща е сам. Той споделя, че е много самотен и че иска да има едно цяло семейство, не само мен. Той няма много приятели, не излиза много и за това явно не може да има връзка. Понякога ми е казвал, че не иска приятелка, но все споделя, че е самотен и иска семейство. Когато заедно излизаме някъде, много от жените го свалят, но той сякаш не ги забелязва. Искам да се отпусне и да си намери жена, до себе си. Иначе е много нещастен. Не знам дали е от факта, че жените на неговата възраст, които са свободни, са имали брак и сега си имат деца. Може би не иска да се грижи за още деца. Но искам да е щастлив и да има някой до себе си, защото като замина да уча, той ще е още по-самотен и от сега! Помогнете! Ако трябва ще го събера някак си, но виждам, че се нуждае от приятелка. Модератори моля пуснете историята, защото искам да помогна на баща си!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 8706b1df7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма начин, ако той сам не иска, ти да му намериш жена. Иначе трябва да погледне или при по-младите от 30 г., които нямат още деца, или да се премири, че жените на неговата възраст също са разведени и имат деца.
Може и да има някаква връзка, за която не знаеш (например с омъжена жена). Мъж по принцип не стои без жена, най-малкото заради секса. Не му се бъркай, може би не знаеш всичко за живота му. Аз така разбрах за свои близък също самотен баща, че има връзка от 5 г. с жена, която е била бивша проститутка и е искал да не се разчува и да се мине достатачно време от занаята ?, за да не ги преследват и сутеньори например.
Повечето такива мъже обаче просто са с обвързана жена.
Можеш да си направиш експеримент и да го питаш направо дали има омъжена приятелка и ако има - защо не се съберат. Може би ще ти се довери...
Ако не обръща внимание на жените, това е почти сигурен знак, че си има някого.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d837be22ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, наистина е страхотно, че обичаш баща си толкова много, но това е нещо, което само той може да направи. Няма как да му натрапиш приятелка, ако той не иска. Просто му кажи, че не би имала нищо против да има нова жена в живота му, защото много самотни родители се страхуват, че децата им няма да одобрят ако започнат нова връзка. Може би това е и една от причините баща ти да няма приятелка. Винаги е мислил за теб и как ти ще реагираш ако доведе чужда жена в дома ви. Пък след това всичко си зависи от него. Ако знае, че ти не само нямаш нищо против, но и дори го насърчаваш може и да се престраши да започне нова връзка. Много е странно, в един момент ролите се обръщат и ако сега ти го питаш дали харесва приятеля ти (ако имаш такъв), то един ден баща ти може да те пита дали харесваш новата му приятелка. За мен поне беше много странно да изживея нещо подобно. Дядо ми почина отдавна и преди няколко години баба ми ни запозна с един възрастен мъж и искаше да разбере дали майка ми го харесва... но както и да е. Сега е важното да убедиш баща си, че няма нищо лошо да почне да излиза и да ходи по срещи. Пък дано срещне подходяща жена.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 683cfe9f43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей. Поздравления за това, че обичаш баща си и мислиш за него, вместо да се превърнеш в разглезено или егоистично същество. За да има приятелка баща ти трябва и той самият да го иска. Понякога обаче тези неща освен желание зависят и от други неща. От теб се иска само да му покажеш, че нямаш против да има друга жена до него. Не знам на колко години е той, но не е вярно, че всички жени над 30 са разведени или имат деца. Има достатъчно жени без деца. Ако обаче баща ти няма намерение да създава ново семейство и друго дете, то тогава е по-добре да си намери приятелка, която също има свои деца.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 1f5772e2ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти пък... човекът може да иска приятел, не приятелка!
Иначе - милата, от малка и вече сватовница на баща си :)
Но той е голям човек, дори има дете (тебе) - остави го, той може сам да решава за себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker