Само проблеми с жена ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Само проблеми с жена ми
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2292 пъти
Не знам какво точно заглавие да поставя на тази тема. Нямам думи. Много ми тежи и съм много объркан. Моля без сърказтични коментари.
Аз съм на 28 години. С, , жената" сме заедно от 8 години. Много исках да имам дете и преди 3 години желанието ми се сбъдна. От тогава започнаха проблемите. Детето беше на една годинка когато я хванах, че си пише с някакъв циганин във Фейса и си говорят, че се харесват, че той я вика да живее с него в София заедно с моето дете и т. н. т. През всичкото това време тя постоянно говореше с майка си (вече не сред живите) по телефона за да й се оплаква, че не й е приятно в моята къща защото баба ми е перфекционистка и обича чистотата, възпитанието и... въобще моята баба е златен човек. Да но за рода на жена ми не може да се каже същото. Точно обратното. В тях е уникална мизерия и възспитанието на роднините й е буквално като на диви селяни. Майка й пък я учеше че щом не й харесва няма никакъв проблем да ме остави защото и тя се е развела с две деца и не й е било трудно.
Половин година по-късно тръгнах по служебни ангажименти и по едно време баба ми ми звънна да ми каже, че жената си е нагласила няколко чанти багаж и заедно с детето си тръгва от нас. Така и не разбрах причината. Отиде на село при баща си. Тогава там се подменяше водопроводната мрежа и имаше майстори от един далечен град, които стояха там 10 месеца. Една вечер бях взел детето в нас, а тя използвала случая да се напие, да отиде в квартирата на най-големият пумияр от майсторите, да се доналее до неадекватност там и след това да правят секс навън насред тротоара(всичко това тя ми го разказа след това).
След това само и само да не остане детенцето ми далече от мен се съгласих да си изоставя хубавата голяма къща и да отида с нея да живея в наследствената й гарсониера в на 40 км. от нас защото искала да живее в по-голям град защото в моя град САМО СПОРЕД НЕЯ е скучно и тъпо. Живеем и се тормозя там вече една година. Сега пък проблемът е че докато правехме секс всяка вечер, от месец насам ми отказва и заспива или си измисля, че е болна и това ме вбесява. Загуби се и последната причина да имам някаква полза и нещо хубаво с нея. Започнах да си мисля, че вече няма никакъв смисъл да живеем заедно. Нищо чудно пак да си е намерила някой нов боклук защото тя все такива ги избира. Ако не е детенцето ми ще си натоваря обратно вещите, които купих за нейният апартамент и ще си тръгна, но не мога да позволя да живея без детето си пък и ме е страх да го оставя сомо с нея защото тя не може да мисли и да си подрежда живота. Също така според мен не може да се грижи за него и ще му навреди.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 222750d838
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разведи се с жена си. Жена съм, но жените в днешно време са потресаващи. Ако имаш добра работа, добри условия за живот и добър стандарт за дадето, които майката не може да осигури сигурно ще дадът детето на теб. Има и друга възможност да не ти го дадът, но все пак си млад, има време да си намериш нова жена, с която също д имате детенце и да се обичате истински и да си щастлив, а не да се изтезаваш.
Това е моето мнение. :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3845fb2742
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е тя си е била такава и преди да и направиш дете, сега защо се оплакваш и съответно какво очакваш да ти кажем ?

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: eef6463de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Щом ти е изневерила я гониш директно? Как имаш нерви да я търпиш...??? ВЪН!!! Щом си избрал селянка ще си кусаш попарата..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8a2c82e55c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разведи се и заведи дело за попечителство. Щом държиш на чистотата, имаш приходи и добра къща, която позволява да живее детето нормално в нея защо да не си остане с теб? В плюс ще са ти случките на "жена ти" : )

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 44feb3bd24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Съгласна с номер 1 и 4.. а и това, че има баба е пак плюс за теб - има жена в къщата, която да се грижи за детето докато ти евентуално си на работа. Действай! Аз съм присъдена на баща си, отгледана от баба си и! СЛАВА БОГУ!

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8c5fecbe8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   А на мен защо ли ми се струва, че медалът си има и друга страна - вероятно страната на жена, която в била всекидневно тормозена от бабата на съпруга си, която в случая играе ролята на свекърва.
Вероятно в нейните очи той е един безхарактерен мъж, мамино (в случая бабино) синче, който никога не я е подкрепил или защитил.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 62109e5635
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Да №8 и аз съм на същото мнение. Оставя бабата и булката си насаме за няколко време и булката се изнася, според мен бабата я е изгонила, или са се скарали, но на автора това му звучи невероятно, затова казва не знае причината.
А при прочита на изречението:
"Нищо чудно пак да си е намерила някой нов боклук защото тя все такива ги избира."
се зачудих, какъв ли пък мъж /автора/ си е избрала тая /коментираната съпруга/?
И други въпроси изникнаха в главата ми!
Златен мъж, със златни роднини ли й се е паднал на дивата селянка с мизерни и невъзпитани роднини, или само погледа на автора над нещата е такъв?
Как пък този мъж живее 8 години брак и няколко преди това, със дива невъзпитана селянка?
Защо ли жена със златен съпруг тръгва да го заменя с циганин от фейса или помияр-водопорводчик? Какви по добри качества намира тя у тях? Нали никой не бяга от хубаво? Нали никой не би заменил "златото" си за помия?
Защо само автора вижда златото в себе си, нито жена му, нито роднините й не виждат златото в него?

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: bd162b1e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Будалата си ти. Щом търпиш такъв с извинение парцал, ще си сърбаш попарата. При положение, че твърдиш, че е правила секс насред тротоара с "най-големия помияр", само това е основание да се разделиш ОФИЦИАЛНО с нея, чрез съд. Подаваш иск за развод и това е. Както я описваш, при един по-свестен адвокат, правата над детето са ти в кърпа вързани. Въпреки, че в България има тенденция детето при развод да бъде присъждано на майката, пак твърдя, че при един по-свестен адвокат и свидетелски показания, детето ще си е при теб. Остави този отпадък да си троши главата, не се занимавай с нея, намери си адвокат и завеждай дело. Всеки ден чакане е още един ден тормоз за теб, а и за детето. А и друго се чудя, с какъв акъл си зарязал къща за чудо и приказ, за да се преместиш в някаква гарсониера и да се бутате трима души на площ от 45 кв.м?! Това си граничи с мазохизъм. Пишеш за секс, че не искала да правите. Ха, че аз, ако бях на твое място, даже нямаше да лягам в едно легло с такава парантия, пък камо ли секс да искам да правя с нея. Съдейки по думите ти, че баба ти била чистница, перфекционистка и т.н., а и по начина ти на изказ и правопис, мисля, че си интелигентен човек и не ти подобава да се занимаваш с такива отрепки, които освен да те дърпат назад, друго не могат да направят. Жени - колкото щеш, ти си едва на 28 години, животът е пред теб.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a344c68bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Жена ти явно не е стока....Зарежи я и си вземи детето.Има случаи в ,които се доказва със свидетели ,че е безотговорна,непрекъснато изневрява и т.н. и детето го отглежда бащата.Баба ти ще ти помага с това.
Още си много млад-намери си едно свясно момиче,което да те обича и уважава.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a344c68bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Нищо чудно сега пак да си е хванала някой и за това да ти се дърпа и да не и се прави секс...И още по-добре,как я търпиш до теб след всичко,което ти е причинила...Изхвърли я от живота си.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 393c73e770
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Проблемите си ги започнал ТИ!

Доказателството:
"25. Автора. Вече мина доста време откакто писах тази тема. Детенцето е на 2 годинки и половина-красавица на света. С жената се преместихме в областен град защото изведнъж реши че не иска да живее в моята къща, а в една тъпа малка гарсониера останала от майка й. Принудих се да ида там защото беше избягала с детенцето ми. Сещате се че съм готов на всичко за детето. Истината е че не съм имал връзка с друга жена откакто писах темата, но... Миналото лято когато майката на детето ми избяга имаше в селото на баща й бригада с майстори, които подменяха водопровода на селото. Един ден аз тръгнах служебно за друг град. Имах работа до след обяд. През това време тя си хванала пътя и багажа и отишла при баща си. Без повод и причина. Ходех два пъти в седмицата да вземам детето при мен и да го връщам. Когато ходех тя все ме чакаше уж на центъра за по-удобно и все близо до тези майстори (след работа сядаха по тротоарите да се наливат с бира). Не можах да издържа да виждам дъщеря си само два дни в седмицата и взех да се моля на жена ми да се върне. Условието и беше да не живеем в нас, а в грозния апартамент на майка й. Съгласих се. Тогава тя ми призна как когато детето е било в нас с мен тя е излязла сама на центъра на селото около майсторите. Изпила е 3 бири и уж си тръгнала. В същото време си тръгнали и трима от майсторите да се прибират към квартирата си. По пътя забелязали, че е пийнала и взели да й настояват да иде с тях да пият по някое уиски. Не след дълго тя се съгласила. Към 4:00 тръгнала да се прибира и единият предложил да я изпрати... Не ми се пише вече в подробности, но легнали по пътя на един тротоар и взели че се наебали като най долнопробните мърши насред улицата. Стискам зъби за тази случка само заради детето и се миля като порасне малко да предпочете да живее с мен, а тази мърша да върви да се шиба по тротоарите с първия срещнат както преди. Падне ли ми от сега нататък възможност да й изневеря няма да пропусна! "

http://spodeli. net/4/story-15496. html

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: eb516178b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Аз пък смятам, че изобщо не е интересно кой на кого изневерява и кой първо бил започнал - важно е КОЙ Е В СЪСТОЯНИЕ да гледа детето и кой желае това дете. Има два аспекта на проблема - вързката мъж/жена, която е разпадната независимо от виновните и тук стига сме търсили под вола теле - Авторът трябва да напусне тази жена.
Вторият въпрос е по-важен - КОЙ РОДИТЕЛ Е ПО-ДОБЪР ЗА ДЕТЕТО, а това опредлено ще реши съдът, а по информацията на Автора аз мисля, че ще го присъдят детето на него.
Жена съм, майка и съпруга, но за мен няма оправдание за една жена - майка и съпруга, когато тя стига до такива мизерии и низости, до такава публична деградация.
Какво като ти изневерил някой мъж? Мъже много. Това не ти е оправдание да ставаш пияницата и курвата на селото и преди всичко си МАЙКА и ако не гледаш детето си, за какво си го правила.
Какво като изневерил бил Авторът - той не е изневерил от добро. Не го оправдавам, но това не значи, че е пренебрегнал детенцето си и че се е излагал на публични места да го унизява. Всеки възрастен над 18 г. може да си прави иначе секс с когото си иска, но да се е...ш на тротоара със случайни мъже? Да се напиваш като ненормална и да занемаряваш детето си? Това майка ли е, кажете.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker