Оплешевявам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Оплешевявам
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1713 пъти
Преди 3 месеца устакових че оплешевявам. На 19 години съм. Когато казах на родителите си те го поеха с насмешка. След всекидневни опити успях да ги накарам да ми уговорят час за преглед(преди 3 дни). Лекарят потвърди и ми предписа медикаменти. За трите месеца в които ги убеждавах загубих около една трета от косата си. Сега ги убеждавам да ми купят медикаментите. Тяхната реакция е "голяма работа ако оплишевееш". Ако ми купят медикаментите в близките няколко месеца се считам за късметлия, но най-вероятно ще ги чакам поне още 3 месеца. Те имат отвратителния навик да ти обещават работи и да ги проточват с месеци, дори с години. Пример:Когато бях на 10 ми излезе кокоши трън на стапалото и ме болеше когато стъпвам. Аз им повтарях че ме боли и че искам да ме закарат на лекар, и че искам да го махнат или поне да го видят. Те ми обещаваха и ми обещаваха в продължение на 7 години докато кокошия трън не се махна сам. Та това са горе долу родителите ми в действие.
Студент съм и не мога да искарам парите навреме с почасови работи. Най-вероятно ще съм напълно плешив до половин/една година. Незнам какво да правя.
Благодаря ви за вниманието.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 30fcd67a3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Виж, ако имаше хапчета и терапии против плешивост, нямаше половината мъже да са плешиви, включително милиардерите. Няма просто терапия, освен пресаждане на коса. Да ти имам и проблемите - какво като си плешив? Навън всеки втори е плешив.
Колкото до работата - не съм съгласна. Винаги има начин като студент да поработваш. Питай на който и да е строеж и ще имаш работа да не говорим, че търсят келнери, охрана в заведенията, бармани и работното време е чудесно за студенти
Аз намирам плешивите мъже за симпатяги. Дори в момента има нещо като мода и дори мъже с коса се подстригват страшно късо. Да ти имам и проблемите...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d774a26794
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ако не е кожен проблем, а е по наследство, няма да се излекуваш. И аз като теб на 19 започнах да оплешивявам. Много са така. На 30 г. вече 1/3 от мъжете са поне малко плешиви, а на 50 половината.

Така че свиквай. Пробвал съм всичко, накрая просто се приех такъв. И кгоато се приемеш, а не се комплексираш, това не повлиява на излъчването ти като мъж. Но ако се комплексираш, и жените ще бягат от теб. Иначе някои жени дори го приемат за мъжествено и то реално се получава от много тестостерон.

Единствения вариант е като оплешивееш напълно да си присадиш коса. В Истанбул има големи специалисти, едни от най-големите в света. За 4 бона ще станеш като нов в главата. Аз самият мислех да го направя, но се отказх, защото вече не ми е проблем, просто се приех такъв.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8ca4f67a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Преодолей го. Лекарствата няма да помогнат, може да забавят косопада и вместо за една година да оплешивееш за три, но в крайна сметка...
Важното е да не се депресираш и комплексираш много от това, няма да си първия нито последния, много жени дори харесват плешивите мъже.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 69020d1030
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Важно е да си обърнеш внимание сега. Оплешивяването може да не е само козметичен проблем. Зад него може да се крие друг по сериозен проблем. Например нарушена функция на щитовидната жлеза.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 635b2e923f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Брус Уилис, Брайън Кранстън, и още куп знаменитости за плешиви. Аз имам коса, и на 2 месеца се бръсна 0 номер - няма за какво да се притесняваш малки братко - това няма да промени кой си ти!

Бъди силен, наперен, и се уважавай!

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0f4b50d3f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Направо се възмущавам на такива загубени родители. Баби и дядовци не могат ли да помогнат с парите? И при нас беше така. Диагнозата беше телогенен косопад, а сина ми е на 17 год. Ние взехме всичко, което изписа дерматолога. А това беше Анакапс, Анафас и Хроностим. Ефекта е 100%, като продължаваме с Анафас постоянно. Пиши какво са ти изписали на теб. Виж и нашите продукти в интернет. Ще се радвам да обменим повече инфо.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b6e316b852
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Купи си бирена мая или геритамин, продават ги в аптеките и се вземат без рецепта. Аз принципно пия геритамин всяка пролет и всяка есен, макар че и лято съм пил но рядко. И така мисля че ще ти помогнат можеш да прочетеш доста инфо за геритамин и бирена мая и навсякъде пише че помагат за заздравяване на косата.... така че пробвай :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6c84d232b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   абе ти верно си се комплексирал, ама я се огледай, хората си бръснат кратуните и се постригват нула номер, а ти се жалваш, че оплешивяваш. Я веднага марш на фризьор и 0 номер. Изглежда страхотно пък и не бъди суетен женчо, помисли си колко по-малко разходи ще имаш, няма гелове, скъпи шампоани против пърхут фризьори и тем подобни гейски глупости. Купуваш си една машинка за 40-50 лева и си секси 7 дни в седмицата.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b67dfaba60
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До 8: да, бе много секси - с лъсната кратуна, пък ако направи и малко мускули и една гънка отзад на врата, просо равен няма да има.
Тая мода с главите нула номер и с лошия поглед само в България я има... Явно останаха само копачите и уона-би мутрите.

Иначе, на авторът ще кажа - просто се приеми какъвто си - един е висок, други нисък, трети куц... Никой не е перфектен. След някоя друга година просто няма да ти прави впечатление.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 15005975de
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз като теб започнах да оплешивявам на 19. Обаче при мен е ген. Много бързо го приех и сега си свиркам 0 номер. При теб ако е кожен проблем и нямаш плешивци в родата направи всичко възможно да запазиш косата си. Обаче ако ти е наследствен косопада няма спасение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker