Майка ми предпочита приятелия си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123652)
 Любов и изневяра (30417)
 Секс и интимност (14591)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6686)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3314)
 Образование (7408)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19157)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми предпочита приятелия си
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 1733 пъти
Аз съм на 12 години. Родителите ми са разделени от 2 години. Преди 1 година майка ми си имаше приятел, но не толкова сериозно.
Сега обаче всичко стана много ужасно тя предпочита него пред мене и сестра ми даже ми го и призна знам, че и тя иска свобода и си има личен живот, но въпреки всичко и на нас ни трябва малко майчина подкрепа.
Оставаме по често сами, няма с кого да споделям проблемите си.
Баща ми слабо го вълнуваме със сестра ми.
Чувствам се като сирак и то много..
Защо винаги когато едно семейство вече не е заедно страдат най-много децата..
И в един момент майката си намира половинката си и точно в този момент за детето травмата става още по голяма?
На тях пука ли им как сме ние?
Знам, че и пукаше вече и това не знам дали го умее..
Доведе го да живее при нас около 3 месеца той пиеше, пушеше скандали колкото си искам все едно гледах биологичния ми баща...
Тежко е много да знаеш, че няма на кого да споделиш две, три думи да няма с кого да се посмееш. Сестра ми е все още малка и няма как да споделя на нея единствения човек на който можех беше мама. Това е най-хубавата думичка на света и не само думичката е хубава. Аз съм горда с мама и много я обичам въпреки, че ми е посягала тя го прави за мое добро, но също ако толкова колкото си мисля аз и пукаше за нас сега нямаше да е с него а с нас! До сега с никой не съм споделяла това...
Дори на приятели радвам се, че тук мога да бъда анонимна за да кажа всичко което ми е на душата.
Липсват ми дните които прекарвах с нея сега я виждам за толкова кратко и толкова много ми липсва тя си мисли, че вече нямам нужда от нея, че вече съм голяма за нейното мнение а толкова много искам да ми се скара отново и отново да чуя как ме вика и отново да излезем някъде заедно като МАЙКА и ДЪЩЕРЯ.
Сега мога само да чакам и да мисля, че някога отново ще бъде като преди в което се съмнявам..
Всяка вечер плача и се питам какво на правих, че нямам щастието което имат другите деца?
Аз не искам пари искам майка си!!
Не искам да се разделят и да е наранена, но и също искам да си дойде и да ме попита как съм и какво правя само това искам!!! Нищо друго всяка вечер се моля да си я върна. Да върна майка ми с която си бяхме като приятелки и можех всичко да и кажа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: e820a1e41d
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Майка ти явно е била много наранена от баща ти и иска да си поживее живота, омръзнало й е по цял ден да ви готви, пере, чисти, глади, сигурно и на работа ходи. Не сте виновни ти и сестра ти, просто тя иска да се почувства като жена отново, а не като прислужница. Отделно аз смятам, че да води чужд мъж у вас е недопустимо, докато не е сигурна, че този човек ще се грижи за вас или поне ще ви отделят малко внимание. Това с пиянските истории и скандалите е ужасно, ако имаш леля, баби, дядовци и близки роднини, при които можеш да оставаш със сестра си е добре да се свържеш с тях и да им обясниш ситуацията, те да говорят с нея. Ако ти говориш с майка си няма да ти обърне внимание. Ако скандалите и пиянството продължават се свържи Държавна агенция за закрила на детето - Денонощна гореща телефонна линия за жени, юноши и деца, преживели насилие - (02) 981 76 86 денонощно, без почивен ден отговарят на обаждания.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: c177d284b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Изторията може и да е вярна, но не е написана от 12 годишно дете!? Но въпреки това е полезна да се прочете от самозабравили се майки. Дано малко трогне сърцето им. Има ги много такива жени, трудно ми е да ги нарека майки, защото раждат децата си без любов. Дори животните, повече мислят за отрочетата си. Още си много малка, за да чакаш пълнолетието си, но щом ви остава често сами, заплаши я със "Закрила на детето", дано се вразуми. Ако имате училищен психолог, разкажи му историята си, ако нямате, разкажи на класната си, тя да поговори с майка ти. Трудна ситуация, жалко е, че ставате все повече деца в подобно положение. Каквато е държавата, такива са и семействата в нея, т. е., всичко е разруха. Дано майка ти се вразуми.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 22d5647cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Тъжна история, много, за съжаление аз съм имала твоята съдба. Вече съм зрял човек, семейна съм, но трябва със съжаление да кажа, че болката остава и до днес, това не минава. И е дало отражение във живота ми като цяло. Само ще кажа, че и моя баща не се е интересувал от мен, само по задължение и рядко, а майка ми и до днес си живее с втория мъж, и до днес той пие, не работи, а тя го издържа, може би и до днес не се научих да рабирам хората, и не знам защо щом не искаш-създаваш дете, а ако нещата се объркат после, и се окаже, че впоследствие не го искаш-ами дай го в дом, но не, те си оставят децата, за да не им тежи на съвестта после, но трябва и има какво да им тежи, жалко е, съчувствам ти.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 85e08c1a23
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1 - какъв цял живот? Авторката е на 12 г., а който не иска да гледа деца и да им готви и чисти - да не създава деца.
Не оправдавам и двамата родители, но особено грозно е когато майката си пренебрегва децата.
По-добре да се разведат такива родители, какво се мъчат заедно. Пиенето на бащата най-вероятно е временно и е от безисходицата, но не разбирам какво стои в това жилище вместо да се изнесе.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: a0e08a9c23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   А дали децата разбират родителите си? Не казвам, че е нормално да постъпваш така с децата си, но и те са егоисти. Майка ти има нужда от личен живот най -вероятно ще се осъзнае. Децата са егоисти и прагматици и се нагаждат където им е удобно. Ще търпя критики за изказването си, но го правя от личен опит. Цял живот отдавам на детето си, занемарих личния си живот само и само да не се чувства като авторката. Нещата трудно се балансират и зависи от много фактори. Децата растат хващат си живота и пътя, а родителите остаряват никой не желае да остарее сам. Всяка майка обича децата си, поговори с нея и кажи какво те тормози.

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 52d2e39ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторката: До номер 2 аз съм на 12 и е написана от мене :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 52d2e39ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 2-

Защо историята да не е написана от 12 годишно дете?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker