Баща ми изневерява - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121365)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Баща ми изневерява
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1935 пъти
Здравейте читатели!
За първи път влизам в подобен сайт камо ли да пиша, но просто се нуждая от хора, които са минали през това. На приятелите си ме е срам да им кажа следната история. Аз съм 20 годишен студент, от щастливо семейство съм поне така си мислех до скоро. Баща ми и майка ми имат около 30 годишен брак. Наскоро забелязвам баща ми да е по-особен, той е вече на 66 години но очевидно възрастта не му пречи за някои неща. Обича да си чати определено, вайбъри, скайпове.. дори аз нямам вайбър :D както и да е до тук добре. Обаче ми прави впечатление, че вляза ли в стаята, моментално сменя прозореца на чата от компютъра с друга страница само и само да не хвърля око какво си пишат със жената X. От 2 седмици насам започнах да се унижавам и да му чета хронологиите през телефона. Хубавото, е че колкото и да се опитва да ги скрие от компютъра в телефона му се запазва всичко като влиза през него във вайбър и скайп. Доста неща изчетох през последните седмици и бях на 80% сигурен, че 66 годишния ми баща кръщка с не особено по-млада от него. Прочетох и неща за мен, за майка ми, които не са много хубави но въпреки това ги споделя на въпросната заподозряна любовница.
Днес отивам в апартамента на баба ми (неговата майка) там няма никой по принцип защото тя е на село и ходя там да се къпя, защото правят ремонт от един месец и нямаме топла вода :D Отварям в един от шкафовете и гледам 5-6 презервативи, които до вчера не бяха там и тубичка на име "Глайтгелен" - овлажнител за вагини до колкото разбрах, употребяват ги именно тия 50 +, щях да падна.. баща ми кръшка на майка ми на тия години.. и още не го вярвам но уви.. сложих ги в едно пликче и сложих бележка със съдържание "??? " да се жегне малко, ще се досети кой го е направил това и ще стигне до мен. Въпроса ми драги читатели е какво да правя? Да кажа ли на майка ми.. да говоря с него ли? Толкова съм бесен и погнусен, че не мога да го погледна в очите камо ли да говоря.. Благодаря предварително за мненията...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: b567ac854a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Аз съм 20 годишен студент, от щастливо семейство съм поне така си мислех до скоро. Баща ми и майка ми имат около 30 годишен брак. “
Ами ти кой си, за да им се бъркаш. Първо, не си някое бебе, а голям, самостоятелен гражданин - баща ти и майка ти са си изпълнили своя дълг към теб. Щом имат щастлив брак, ти ли си човекът, който има право да им го разбие?

КОЙ СИ ТИ, че четеш хронологиите на ПЪЛНОЛЕТНИЯ си, 66 годишен баща!!!
И още ще те светна за „глайтгелните“ работи - 50 годишните жени не ползват кондоми. Той е с млада, фертилна жена, която може да забременее, а гелът може би го използват за по-интересни практики.
Гледай си работата и стига рови в интимния живот на баща си и да - на майка си. Изобщо не знаеш те как са се разбрали, може би тя не иска секс на тази си възраст или пък си има сама любовник.
Гледай си своя живот и чети хронологиите на своята жена ако нямаш уважение към нея, но ТИ си задължен на баща си, защото те е изхранил и може би още си на хранилка, а той НИЩО не ти дължи.
Не разваляй брака на родителите си.
Не хапи ръката, която те храни.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 9719877390
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Гледай си работата. В момента твоята задача в живота е да си завършиш образованието!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 1103203076
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   #1

А ти кой си че му държиш сметка? !

Това е неговото семейство и теб това не те засяга! Човека иска съвет по конкретен въпрос!

Авторе, моето мнение е да не говориш с майка си защото ще стане само зле. По-добре говори с баща си.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b567ac854a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Номер 1 просто отговаря на Автора. ТОЙ пише тук за съвет и аз му го дадох - да не се бърка в живота на големите хора и да не се навира между шамарите.
Можеш да четеш хронологии само на малолетното си дете, за да го предпазиш от педофили да кажем, но не е морално големият син да рови в личния живот на ПЪЛНОЛЕТНИЯ си баща. Човекът е живял 2-3 пъти по-дълго от Автора и едва ли ще позволи някакъв си пикльо, когото храни да му се бърка.
Най-много да унижи майка си и да я принуди да се разведе, за да запази някакво достойство, а сам пише, че са щатливи хората заедно. Рови и брои дори кондомите на господин баща си - ами това не е нормално. Аз от 15 г. (на 30 съм) не съм влизала в спалнята на родителите си от уважение към тяхното лично пространство, камо ли да им ровя по нещата и едва ли не в бельото. Гнусно.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: efd1b2577d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не казвай на майка си. Така тя ще разбере, както винаги последна или изобщо няма да разбере. Ако й кажеш няма да постигнеш нищо съществено. Не вярвам да тръгне да се развежда на тази възраст, но със сигурност ще й скапеш душевното равновесие. Просто няма смисъл. Аз също съм на мнение, че нямаш право да се ровиш в личното пространство на баща си. Това са отношения между тях двамата. Не знаеш какви са им проблемите със сигурност. Остави нещата дотам, до бележката. Сега баща ти ще се прави на ударен и просто ще сменят терена. Презервативите се ползват и от жени над 50, защото не се знае кой къде си го вкарва. Да, бременността не е вероятна, ако си в менопауза, но за болестите, предавани по полов път това, че нямаш цикъл не е от значение. Въпросният гел може да се използва и при жени, под 50 , ако имат проблем с овлажняването. Така че с детективските истории до тук.

ж46

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f5844cc057
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти нямаш ли си свои живот, че се държиш като някоя баба клюкарка и надничаш в личния живот на хората? Остави баща си на мира! Човекът е на 66, не е на 16, че да трябва някой да му дава наставления. Много добре съзнава какво върши и какви могат да са последиците. Така, че не се намесвай там където не ти е работа! Прави се на ни чул, ни видял и това е. И майка ти и баща ти отдавна са пълнолетни, така че да си се оправят! Това са си техни проблеми, не твои. Ти си гледай твоя живот и твоите приятелки. И да не си посмял пак да ровиш в телефона на баща си! Това е лично! Как ще се почувстваш ако разбереш, че той рови в твоя, а?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 352097c6af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Гледай си в твоята паничка. Моят баща цял живот е изневерявал на майка ми, за което тя е наясно, и каква файда от това? Не е твоя работа да се бъркаш там. Гледай си образованието и твоят живот. Разбирам, че си гневен, но нищо не можеш да направиш. Това са нещата от живота.

Аннабел

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 05e0cb7bb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторе, напълно те разбирам, ако се случи нещо подобно в семейството ми и аз ще съм доста гневна. Колкото до по-голямата част от горните коментари-аха, говорещи точно за ниското морално ниво, с което се характеризират много семейства! Честно казано даже не ме хвана яд толкова на историята ти, колкото на тъпите коментари :)
едно е сигурно-не казвай на майка си, така е по-добре за нея. с баща си ако искаш говори, но едва ли ще го трогнеш, ще ти отговори така, както са ти отговорили тези преди мен. Те и затова не са много впечатлени от случилото се....
Има вариант вашите да са се разбрали по този въпрос, макар че на техните години малко ме съмнява да е така. Явно бащата ти още има енергия и желание, а майка ти може би не.... Кофтито е, че от каквито и гл. т. да го погледнем, това си е предателство.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f5844cc057
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За съжаление няма много какво да направиш. Помисли какво ще стане ако кажеш на някого.
1. Казваш на майка си. Следват скандали, разправии, обяснения... и дори и да не се разведат отношенията им никога няма да са същите.
2. Казваш на баща си. Той едва ли ще се впечатли, просто ще бъде по-внимателен с прикриването на следите, но иначе ще си я кара както до сега.
Така, че и в двата случая няма да оправиш нещата, но можеш да ги влошиш.
За това, колкото и да ти е болно, най-добре си мълчи.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: bcc3adb6bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не се бъркай, където не ти е работа! А и само може да предполагаш, майка ти какви ги върши.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker