Къде сгреших? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде сгреших?
преди: 9 години, 7 дни, прочетена 1548 пъти
Моят проблем е следният. Преди няколко седмици започнах да си пиша с един мъж, който е на 26г. , а аз съм на 21 г. От един град сме и се познаваме от години. Когато бях в девети клас си го харесвах, но той си имаше друга приятелка тогава. И след като той не ме забелязваше тогава, аз нямах право да нахалствам. На другата година се събрах с друго момче, животът ми се завъртя в друга посока и пътищата ни с въпросния съвсем се разминаха.
Преди няколко месеца го добавих и той ми писа, пита с какво се занимавам, как върви при мен. Започнахме всеки ден или през ден да си пишем приятелски, докато един ден той не ми изпрати една картинка със сексуален намек. Спрях да му пиша, защото не исках да бъда лека. След няколко седмици той ме потърси все едно нищо не е станало, аз също започнах пак да му пиша.
Един ден се видяхме случайно и вечерта той ме потърси. Казваше ми колко хубава съм станала, как не могъл да ме познае даже, пращаше ми целувки и каза, че ги иска наживо. Пита ме къде можем да се усамотим и спомена хотел. Казах му да не ми говори за никакви хотели и да не ме мисли за лека. Той започна да обяснява, че не ме мисли за такава и че иска само целувките от мен, нищо повече засега. На следващия ден си писахме и се уговорихме да се видим на кафе. Той така и не ми писа да се уговорим за ден и час.
Два пъти се виждахме на улицата, но той не ме потърси пак. Снощи му писах, уж само приятелски, че отдавна не сме се чували. Споделихме си кой какво прави и той каза, че ще си ляга. Дори не ми пожела, , лека нощ''. Почувствах се като глупачка! Още по-глупава съм, че сега ми харесва повече, отколкото когато си пишехме.. Негов приятел е гадже на моята най-добра приятелка и може да проуча, но се питам струва ли си, ако той се е отказал.. Не знам какво да правя.
Моля да публикувате историята ми. Имам нужда от съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 дни
hash: d0f77f75fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не е ли очевидно какво е искал? Изобщо не си глупава даже. Щеше да си глупава, ако му се беше вързала на акъла, защото щеше да те * няколко пъти и да ти бие шута. Остави го тоз мухъл. Просто е искал да си легне с теб и ти като си му дала да разбере, че не искаш подобна връзка и той си е дал сметка, че няма смисъл да си губи енергията с теб и просто си е набелязал следваща с надеждата, поне тя да му пусне. Повярвай ми, не ти трябва такъв. Радвай се, че не се е стигнало до връзка, че щеше да е още по-гадно за те. Забрави го!

 
  ...
преди: 9 години, 6 дни
hash: b391cafd0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Разбирам го така ,че той те е харесвал и ти си се дърпала прекалено много ,мислила си си за него какво ли не.Потярси го и поговори с него илбли чрез приятел се поинтересуваи

 
  ...
преди: 9 години, 5 дни
hash: 4db477a300
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Аз съм авторката на тази тема и благодаря за коментарите! Потърсих го пак, уж само приятелски и той ми се обади. Цяла вечер си говорихме по скайпа, но той пак започна с тези сексуални намеци и ми показваше на камерата мускули. Останах с впечатление, че не иска от мен връзка, а само да си легнем.. Говорихме и на други теми, но като цяло мисля да не се занимавам повече с него.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 дни
hash: f261bafb70
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, той ти е показал какво иска. Просто търси секс. Щом дори на едно кафе е загубил интерес да те заведе, като знае че после няма да си легнете... Виждам, че си увлечена, но ако не искаш да се почувстваш използвана и очакваш сериозна връзка, по-добре е на този етап да се отдръпнеш, защото по-късно ще боли повече...

 
  ...
преди: 9 години, 4 дни
hash: 080780b0f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Залъгваш се, ако мислиш, че имаш някаква вина за държанието му. Момчето не е стока, иска само секс и определено няма да се промени, поне за момента. Послушай ме, имам защо да ти го кажа :) Намери си човек, който си заслужава. Ако приемеш съвета ми, ще се гордееш със себе си след време ;)

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 дни
hash: 260bc9e3d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря и на номер 4 и номер 5 за коментарите! Наистина не смятам да се занимавам повече.Убедих се само след една вечер разговори, че не си заслужава..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker