Мога ли да осиновя дете? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мога ли да осиновя дете?
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1914 пъти
Здравейте, читатели. Аз съм жена на 26 години, имам доходоносна работа, собствено жилище и съм готова и изгаряща от желание да стана майка. От малка мечтата ми е била да осиновя дете, да му подаря цялата си любов, да го спася от живота, който би го очаквал ако не получи семейство. Подготвена съм, знам трудностите на майчинството и знам, че ще се справя. Въпросът е в това, че нямам съпруг, а и НЕ ИСКАМ да имам. Знам, че едно от изискванията е да имаш съпруг, но аз не желая да се омъжвам. Ще кажете как така семейство без баща, да не съм някоя, която ще сменя мъжете всяка нощ. Не, не съм такава, няма и да стана такава. Преди точно шест години, по това време (месец юли) загубих голямата си любов в нелепа катастрофа. Бях пред самоубийство, едва го преживях.
Спомням си как точно се запознахме. Бях на 16 тогава, а той на 19, тренираше футбол, аз отидох на един негов мач и много го харесах, не знаех как да го заговоря след това, затова отидох на терена след като мачът свърши и го поздравих за хубавата игра, а той сякаш прочете в очите ми емоциите ми и предложи да излезем. Нашето беше любов от пръв поглед. Излизахме 2 години, на третата сe сгодихме и заживяхме заедно, а на четвъртата съдбата ми го отне. Беше много гадно просто, сигурно е било много мъчително за него, имаше разкъсани диафрагма, пикочен мехур, счупени гръбначни прешлени, мозъчен кръвоизлив, абе не ми се говори... Беше в кома и накрая издъхна. Аз бях още по-зле, бях съсипана. Първо си прерязах вените, но ме спасиха. Няколко пъти опитвах да се натровя с хапчета, но и това не подейства. Щях да се хвърля от балкона, но реших, че трябва да продължа да живея и да правя добри дела, реших, че Господ ме пази и иска да живея. От тогава това е най-голямото ми желание. Да осиновя дете. Не искам друг мъж, този беляза сърцето ми и думата "любов" свързвам единствено с него. Продължих напред, но не желая партньор и това е!!! Всъщност практикувам Закона на привличането, който оправи живота ми, но не пожелах партньор и това е, такъв е изборът ми! Мъжете вече не ме привличат (не съм лесбийка, просто казвам). Но искам много дете, и е глупаво един измислен закон да ме спира, това дали имам съпруг не определя дали съм добра майка или не. Дали ще ми дадат да осиновя? Добре запознатите с това да ме осведомят. А и аз смятам да замина за Канада след като го осиновя, но дали известно време трябва да стоя тук или какво? Моля ви, обяснете ми добре.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4595a368ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Няма да има проблем да осиновиш. Познавам много жени, които, поради различни причини, останаха сами, и сега са самотни майки на осиновени деца.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 1bbb22dc69
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не, не определя дали си добра майка, но за ДЕТЕТО е по-добре да има баща. Отнася се до ДЕТЕТО, НЕ до ТЕБ! Това не е за да задоволи желание, отнася се до живота и добруването на малко човече!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b9f8d77975
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Също глупаво е да лишиш дете от баща, само защото така искаш. И да лишиш себе си и младостта си от любов, а старините си от подкрепа. Няма да губя време да те разубеждавам, аз също изгубих истинската си любов. Обичам го повече от всичко вече цели 4 години, но него просто го няма. С друг човек съм, щастлива. Надявам се моето момче да ме закриля и съм сигурна, че иска да съм щастлива. Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 36a7319797
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не смятам, че ще ти разрешат да осиновиш дете.
Опитите за самоубийство едва ли са добър атестат за бъдеща майка.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: e0e91229f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Дават и на самотни майки да осиновяват. Все пак доста по добре е да си имаш майка от колкото и това да нямаш. Аз познавам една жена на която й дадоха защото си нямаше мъж. Отиди в някой дом и питай.

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: e0e91229f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Дават и на самотни майки да осиновяват. Все пак доста по добре е да си имаш майка от колкото и това да нямаш. Аз познавам една жена на която й дадоха защото си нямаше мъж. Отиди в някой дом и питай.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 801450abdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе аз мисля, че ще имаш мъж до себе си в някои период от живота. Сега може да не искаш, но не се знае... Иначе познавам жени, които не са имали мъж до себе си и казват, че е добре да не си сам, особено на определена възраст.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 9fe2e53b5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Защо не станеш майка в детските селища. Там ще се грижиш за няколко деца и ще си по пълноценна. Държавата ще ти осигурява всичко.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 9fe2e53b5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   " А и аз смятам да замина за Канада след като го осиновя, " - своя си живот не си уредила, а и за дете мислиш. При тази ситуация, забрави за осиновяване. Да не си търговка на деца, защо ще го водиш в Канада?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2916df3517
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Боже мили, каква страхотна болка е това - моите съболезнования за твоето момче. Да почива в мир душата му.
Колкото до осиновяване на дете разбирам те, но помисли добре дали наистина би могла да се справиш със задължението да отгледаш чуждо дете. Това е голяма отговорност. Някой път нещата се развиват не в посоката която искаме, а наопаки. Осиновените деца след като пораснат търсят биологичните си родители и създават понякога проблеми на осиновителите, а още по-тежко ще е на сама жена. Много болезнено си изживяла загубата на твоя любим, а ако загубиш и някой на който си залагал и той те предаде, как ще го понесеш? Тези неща са много отговорни и мисля, че сам човек би се справил много по-трудно, отколкото ако се двама. Не искам да ти давам съвет относно твоите си лични чувства и разбирания, само искам да кажа, че е по-добре човек да се стреми да бъде приятел с всички, с които съдбата го събере-независимо стар или млад или дете. Ако някой се привърже към теб(не задължително интимно) бъди верен приятел до край, може би това ще ти донесе повече удовлетворение, отколкото да залагаш на нещо, което в крайна сметка може да се обърне срещу теб самата. Толкова много и болезнени случаи има за неблагодарни деца и осиновени и собствени, защото "закона" ги закриля да наследяват нещо след тебе, а те само това признават наследства и имоти. Една моя приятелка ми се оплака, че собствения и роден от нея син и заявил категорично "ако се разболееш не мисли, че ще те гледам". Като чуя такива думи и се чудя, защо хората искат да имат деца? ...
Моли Бог за милост.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker