Дъщеря ми е жертва на чалгата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Дъщеря ми е жертва на чалгата
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 3116 пъти
Здравейте, вече не знам какво да правя за това искам да се допитам до други родители. На 34 години съм, майка на едно дете дъщеря на 14 години. Сега е 8 клас учи в ново и горе-долу елитно училище в София. Като дете беше доста спокойно и никога диво или агресивно дете. От близо години като главно миналата учебна втория срок, започна да се събира с голяма компания ''деца''Като главно 16-18 годишни момичета, момчета... Първо започна да се облича абсолютно различно, къси потници, накъсани дънки, много, мнооого грим. Като дойде лятото започнахме да я пускаме на дискотеки, да защото повечето и приятелки ходят и не искаме да се чувства различна. Не пуши или поне ние още не сме разбрали. Има си приятел на 17 е, заедно са нон-стоп натискат се където им падне и покрай него забрави училището, никаква заинтересованост към нищо само за момчета, секс, гримове, чалга..
Мисля че води полов живот, видях какви ли не работи в ''училищната '' и чанта..
Много съм притеснена и нямам идея какво да правя мисля, че ако продължава така ще я изгонят от училище.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: c982893bfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Хм, не виждам как дъщеря ви да е жертва на определен стил музика -човек си избира музиката според своите вкусове и начин на живот, не музиката него :)
Няма лошо да слушаш каквато и да е музика, а на възрастта на дъщеря ви винаги е имало „революция“ срещу родителското тяло, което е добре така и всъщност дъщеря ви се развива съвсем нормално. Някои хора слушат Рамщайн, Кисс и Металика, други Снуп Дог, а трети слушат Преслава, но винаги се слуша това, което родителите ненавиждат и НЕ слушат. Човек на тази възраст иска да се разграничи от родителите. Ненормално е ако детето си стои у дома по цял ден и се кълца да кажем или непрекъснато прави всичко, за да привлече вниманието на баща си да кажем
Чалгата дори не е най-лошото, което може да ви се случи. Аз например на тази възраст слушах дет метал и музика, в която ставаше дума как да убиеш най-кърваво друг човек, после слушах Еминем, при който става дума за изнасилвания, п... ки, дроги и така нататък и минах дори през чалагата, а тя по мое време значеше „Шест без 10“ и „Кметицата, която си мие ц... та“, бели мерцедеси, но тези музики не са ни навредили - изучихме се, направихме кариера, създадохме семейства. Нормално. Половината млади кметове сигурно на 14 г. са се друсали на шест без десет - помислете малко и за вашите младини, но обективно, не през призмата на консервативния възрастен.

Две неща днес основно са се променили - първо не е модерно да се пуши и тук се успокойте - за повечето от поколението на дъщеря ви пушенето е отвратително и „аут“, а секс се прави с предпазни средства. За разлика например от вашето поколение днес децата са по-добре информирани и самоинформирани. Не вярвам дъщеря ви да прави секс в интерес на истината, но дори да го прави ще е с кондоми. Днес просто никой не бърза. Най-вероятно се натискат с момчето, правят най-много Петинг, което е нормално на тази възраст.

Най-важно е вие да задавате правилата, но да не са абсурдни и глупави, а дайде широка рамка на дъщеря си, но дайте абсолютни правила, които тя ако не спазва става страшно. Рамката трябва да е възможно най-широка - например забранете алкохол, забранете наркотици и цигари, направете вечерен час (22 часа за тази възраст е ОК), задайте някакъв успех, под който не бива да пада, но да е Добър 4 или 4,5 и не 6 да кажем - все широки рамки, но не се заяждайте за коса, за дрехи, за приятелчето ѝ и тем подобни, защото и без това не можете да се наложите.

Колкото по-тясни са рамките, толкова по-трудно ще успеете да ги наложите и лошото е, че например ако забраните чалгата тя ще продължи тайно да си слуша, но тъй като и без това е в нарушение ще отвори и бутилка Водка за разтуха - тоест ако ѝ дадете чувство, че винаги е в нарушение, но не успеете да наложите правилата и забраните си, то рамки реално няма да има никакви и ще отворите вратите и на дрогите, и на алкохола, и за секса без кондоми.
За секса - не го забранявайте, защото става най-сладък тогава, но купете подходяща литература по темата и образовайте дъщеря си и за това какво значи да забременееш, какво значи да се разболееш от полово предавана болест - говорете открито за противозачатачни и кондоми и дори ѝ дайте да разполага с голямо количество кондоми - не я насърчавате така към секс, тя секс ще си прави когато реши, но поне ще знаете, че няма да ви направи баба скоро, защото си мисли, че ще я пазят или я срам да си купи кондоми. Говорете ѝ за това какво значи сексът за жената, че е и отговорност. Не я лъжете, че сексът не доставя удоволствие, че била малка, защото няма да ви повярва -вие самите правите очевидно секс, а тя не се чувства малка и не е - точно това е проблемът - физически тя е порастнала и ваша задача е да я предпазите от нея самата, да ѝ разясните отговорностите при секс, а решението с кого и кога ще го вземе тя дори вие да я заплашвате с каквото си искате.

Обобщавам - не забранявайте облекло, стил, музика, приятелчето ѝ, хобита, защото няма да можете и без това да се наложите, с което ще се разрушат всякакви граници за нея
Поставете ясни широки граници - никакви дроги, никакъв алкохол, някакъв минимален успех (Добър 4, но не повече), безопасен секс и да има вечерен час както и ограничения за шляенето - все пак е на 14 г. - например позволете да си мъкне приятелчето у дома и така нататък, където контролът ще е у вас и няма какво да се случи на момичето, но в 22 ч най-късно трябва да си е у дома при излизания, а през седмицата, когато е на училище съответно много по-рано. Вече се стъмнява рано - тя не бива да се шляе по тъмно и много по-добре е да са с приятелчето ѝ в нейната стая и да я знаеш къде е и с кого е от това да се шляе по опасни може би места без контрол.
Отсъствия от училище също не бива да има, но повече от това и да искате не можете да наложите.

Когато обаче широката рамка бъде нарушена ще трябва да сте повече от строги - никакви джобни например, най-много боли да вземете смартфона за 1 месец или да забраните излизанията на дискотеки и заведения за определен период от време. Никога не правете закани, които не можете да спазите!!! Ако заплашите с интернат, то ще трябва да пратите детето си в интернат при нарушаване на правилата!!! Внимавайте значи и с какво заплашвате, защото трябва да го изпълните.
Ако заплашите с взимане на телефона за 1 месец ще трябва да е точно 1 месец, а не утре като се помоли, вдигне скандал да ѝ го върнете.

Затова и трябва да са широки правилата, много широки и да не са абсурдни - не чалгата, стил на обличане, секс ще разрушат живота на едно момиче, а наркотиците, алкохолът, сексът без кондом и ранната бременност, шляенето, което ще я провали в училище!

И не ровете в чантата на своята дъщеря - това нарушава нейното лично пространство. Ако имате въпроси, питайте, но не бъдете двулични и не лъжете момичето например, че сексът е нещо лошо, защото тя знае, че е удоволствие. По-добре я образовайте как да се пази и какви рискове крие сексът, а простата забрана ще бъде игнорирана, защото тя вижда, че вие правите секс и сте се задомили млада - споделете тук своя опит ако ви е страх, че ще направи подобни на вашите грешки и нека тя да вземе своето решение.
Например ако вие пушите, пиете, употребявате дроги няма да можете да ги забраните и на нея. Ако не искате да пуши детето ви, вие спрете с пушенето, а тя не е глупава - знае, че след 14 г. възраст може да прави секс и ще прави ако реши, а ваша задача е да е предпазите от нежелана бременност и болести с информация и кондоми, не да забранявате неща, които нито можете да контролирате, нито да наложите, защото в противен случай детето ви съвсем ще се изплъзне от контрола ви!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 1d774375c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Номер 1 - много правилно изказване, напълно го подкрепям!
Музиката, нито пък стила на обличане не определя човека. Аз като тинейджърка слушах гейста рап и метъл, обличах се в черно и си направих татуировка monster на рамото на 16г. :D
Баща ми за малко да ме изхвърли от вкъщи, бях и агресивно дете (а съм жена), биех се в даскало, дори и на учители скачах. Родителите ми ме изкарваха "следващата престъпница" и ''monster дъщеря". НО ето сега съм на 30г. управител съм на верига хотели, пътувам но стоп и трябва да съм максимално отговорна, улегнала и не агресивна към клиентите и персонала. Не съм престъпница, както много хора ми предричаха, а отговорен човек със задължения.
Така че за дъщеря Ви - и това ще мине, тя е малка още в тинейджърски години човек прави какви ли не глупости, но това рядко предопределя бъдещето!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e7062ec58e
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Номер 1 не е напълно прав. Пушенето макар и не толкова модерно, колкото е било преди 5 години, пак 1/3 от класа ми са пушачи. И пушачи са точно образи като дъщерята на авторката, слуша чалга, подражава на чалга певиците, ходи по чалготеки. Алкохолът не виждам как ще го забрани. Всички се напиват по "дискотеките" тя какво ще стои и ще ги гледа ли ? Секс се прави и даже се бърза доста. В момента съм на 17. Когато бях на 14 съм СИГУРЕН, че около 60 % от класа ми вече не бяха девствени. Аз лично не го смятам за нормално, ама явно не съм "модерен"

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 80d375c003
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Все чалгата ви е виновна на вас! Търсите вината у другите, сега е чалгата, после ще бъде гаджето и и тн.. защо не видите собствените си грешки?? Наложете забрани, наказания, и правила които трябва да се спазват, а не да си прави каквото си иска. Вие за какво сте майка като вие не можете да справите с един тийнеджър..

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 014c299804
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Момиче съм на 16 и няма как да не се съглася с коментар номер 1. Само, че положение при мен сравнение с това на дъщерята на авторката е направо трагично. Аз съм от тези момичета, които излизат и се прибират в 8 вечерта, не ходят по дискотеки, не да води полов живот..

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 4bb2fe4758
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Сега съм на 19 вече но като се сещам преди още на 15 почнах да водя полов живот бащами знаеше разголвах се много ходехме по дискотеки прибирахме се подпиинали или не се прибирахме цигари на 14 пропуших татко единствено за това ми се караше тогава иначе му призляваше като ме види но понеже вижда всеки ден по много такива и по зле понеже има момичета друсат се правят секс в диссотеките или около тях дори с негови набори и просто му беше ясно всичко и пак притесняваше се посмрънкваше някой път като прекаля но виждаше мой връснички колко по зле са и мълчеше докъто майками тя е съвременна жена обличасе гримирасе носи къси поли но като я ядосам винаги е крещяла дори че съм к*рва и подобни после се усеща и прекратява темата щото ме разбира но пък сега като се сещам как съм ги ядосвала с това поведение.. на 13 си направих 2 татуйровки за който нищо не ми казаха и от 14 годишна през месец се боядисвам бях руса черна на кичури кестенява червена какво ли не само татко като ме видише все с нова коса и мрънкаше че ще опада накрая от много мода и стил викаше че ставало малко на резил :D всички на тази възраст сме били такива събирали сме се в къщи пииваме хапваме музичка самоче дано по дълго е с това момче че на тия години почват да се запознават с момчета на 20 до към 24.. всички на тези години се държим странно но не се притеснявайте напълно ви е нормално детето деца с проблеми са тези по скормните тях ги тормозят в училище подиграват им се обиждат ги който са по скромни и не излизат не се обличат така и т. н. такаче щом детето ви се държи така има компания поне бъдете спокойна че никой няма да я закача не се притеснявайте всичко на тази възраст е нормално :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 2c593544e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти гледай да не започне да слуша Хаус, че тогава лошо.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c1a1b483db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   За дъщеря ти не знам, но ти си жертва на промиване на мозъка. Простащината и неправилното живеене на живота нямат общо с никакъв стил в музиката - все едно да кажеш, че само рокаджиите се дрогират, а изпълнителите в останалите музикални стилове са чисти от наркотици. Сигурно когато каже чути у вас думи пред външни лица пак "чалгата" ще й е виновна.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 86249431de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Смятам, че детето е това, което му зададете през първите 7 години. Ако то няма здрава семейна основа и е податливо на програмиране от социума - чрез реклами, внушения от медиите, то един ден ще ги копира. Аз съм втрещен, когато видя моята малка племеница, сега вече пораснала жена, да се гримира в стил "кукла барби" - става напълно непознаваема, не себе си, само и само да пасва на общоприетите нагласи и харесвания. Защото никой не я е научил, през първите 7, да се харесва такава, каквато е. Мисля, че семейната среда изцяло дава насока на бъдещите вкусове на децата. Ако у вас не се е слушала чалга, но с не е имало особен интерес към музиката, то детето един ден ще избере това, което всеки в средата му слуша. Същото е с книгите и със стила на обличане.

Затова и англичаните казват - "Няма смисъл да променяме децата - те така или иначе ще станат като нас. По-добре е да променим себе си".

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 14069c2b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Госпожо, защо не потърсите вината първо в себе си. Вие сте тази, която сте я оставили да излиза с по - големи от нея и да ходи по дискотеки! По принцип дете на 14 няма работа в нощна дискотека няма работа навън по никое време!

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 14069c2b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   И още нещо приятелите и със сигурност и влият за тази промяна , трябва да я убедите, че тези хора не са подходящи за нея, защото смятам че щом още отсега са оставени без надзор нищо добро няма да излезе от тях и може да я повлекат надолу, също и момчето с което излиза щом покрай него е започнала да пропада!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 4bb2fe4758
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В старото ми училище почти всички хлапета 4/5 клас пушеха а момичета 5/6 повечето се снимат без сутиени голи по прашки или без ето това скъпи родители е лошото а това на вашата дъщеря е напълно нормално за дете на тази възраст пък в новото още в 9ти клас имахме 3 момичета който забременяха и родиха в 10ти вече 2 правиха аборт а сега в 11 нз но в тия който сега са в 12ти повечето са с аборти дори хора който въобще неслушат такива музики непият и непушат..

Сега ще ви кажа моята гледна точка за в бъдеще госпожо децата докъто са малки се учат и възпитават трябва да ги научиш да споделят говорим докъто още са на 5/6 малки да ти се доверяват като на приятел да споделят майка е такава всичко съм и казвала с кой спя с кой не вечер кога с кой излизам в кой ще пием колко какво какво сме правили обожавам да и разказвам понеже се смее на купоните ни а не като повечето майки като Вас за което съжелявам да обвинявате детето че не е нормално понеже тя винаги е идвала в дск знае как се обличат всички дори тя и баба ми взимат яки дрешки къси модерни за да изглеждам добре и да бъда добре докъто с татко нещата не вървяха така понеже са разведени и като съм оставала там майка знаеше че като заспи излизам и доло горе преди да стане се връщам а ако каже нещо съм ходила за закуска но това е лошото той си мислеше че ме променя като забранява заразлика от майка която поне знае в кой час с кой тръгвам къде утивам а той ляга мисли че съм в къщи незнае къде отивам незнае с кой а ако стане нещо с мен събужда се няма ме незнае къде защо какво с кой а майка дори ме кара някой път като няма кой да ме вземе всичко с нея е по добре защото при нея няма опасност тя знае всичко понеже не ми забранява като баща ми който все ме мисли за малката му дъщеричка е почна да се поусъзнава но когато си мисли че аз спазвам забрани и майка не винаги е била такава де просто видя че като забранява по тръбите от водата дъжда където се събира и слиза ей по тях съм слизала да изляза и купища други неща видя че е по добре поне да знае къде съм и т. н. съветвам и вас да направите това защото е по добре със забрани само застрашавате живота на детето както аз ако бях паднала от тия тръби да ми стане нещо после да си ускубят косите нищо няма да променят..
Вие сте майка трябва да дадете шанс на детето да ви се доверява не и мрънкайте излизай с нея по магазини не и предлагай страромодни неща а секси дрехи за да ви приеме като готина просто за да иска да сте и приятелка споделяйте свой такива приключения връзки с мъже момчета ваши истории но интересни майка ми ми е разказвала за всеки с който е била как са я търсели и т. н. аз мога да и се доверя докъто вие и на вас е трудно вие сте от по твърдите майки но това не води до нищо хубаво остави детето да се опари за да те разбере така няма да може не и налагай своето това е от мен.
И както номер 6 е казал/а послушните и кротки деца ги тормозят вие това ли искате да стане с вашето дете да се облича по така да е по така и да я обиждат и тормозят сега са други времена опитайте да я разберете за баба беше трудно но като найстина видя с очите си хлапета как пушат деца как се снимат голи мой набори как правят аборти и стана ясно че времената са коренно различни и че съм едно от най нормалните деца каквото е и вашето :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 4bb2fe4758
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Като майка на доста щур тийн уважаеми родители по наше време какво се слушаше '' Радка пиратка къде излязла радка къде са провикнала и ако я кепнат кво ще и цепнат '' или '' И ловец съм и рибар съм на закона кое еб*ал съм къде какво хваща и отсреща гола ученичка или като хвърля мрежи край реката отсеща как била кумата или чуждите булки във коли'' ами ''Селската баня ето я кметицата сапонисвала... ето го и кмета сапунисва... '' и куп други такива е това се слушаше по наше време ама не ни развали с нищо музиката както и сегашната с нищо неразваля младеща просто времената са други и неможем да виним музиката или изпълнителите за това просто морала падна съвсем аз на моята дъще не и се бъркам младо красиво 17 годишно момиче знам виждам ги обличат се твърде разголено искат да привличат въжко внимание да се чувстват хъресвани по наше време нямаше тази свобода моята госпожица примерно ходи когато иска на училище хич не и вярвах че и другите са така отидох един ден да видя и класната и ме покани каза в кой кабинет са отваряме вратата ами то 4 деца вътре като едното било от другия клас класната и като ми разказва те хич неходят гледам ги на заведението до училище 20/30 човека поне момичета момчета цигари кафета смеят се говорят учителките някой с тях и те и я оставих сама да си решава кога какво понеже по наше време нямаше такива неща това да избягаме от час 1 път целия клас тръгнахме един са върнал ей целия клас на поправителен искаше да ни остави тая и то от музика или рисуване беше ама съвсем различно сега дескотеки до 1/2 поне не се връща все кафенета и т. н. просто ако неможете да се впишете в начина и на живот по добре я оставете те децата сега знаят всичко сами се оправят съвсем различен живот водят аз на 21 за пръв път легнах с мъж и то с баща и а сега понеже си говорим и с приятелките и на 17/18 вече са спали с 5/6.. и като ги гледам странно децата се смеят викат то ние сме добре и ми казаха за едно момиче с което вече неизлизат че била спала с над 12 различни и повече реших да не се бъркам явно съм много назад но какво назад на една колежка има 15 годишна дъщеря която ще ражда скоро такива станаха времената и да ги спираш те не са като нас блъскат вратите и излизат докъто ние имахме страх уважение те нямат просто.

Ж38

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: cfa00514d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Леле... някой 18 годишни още имаме вечерен час и рядко ходим на дискотека. После вие ще съжалявате, че сте я научили така. В 23:30 часа трябва да е в леглото и да спи, не да е пред някоя дискотека. През деня да помага вкъщи, не да ходи по кафенета цял ден с приятелите и. Има време докато порастне, а в момента тя бърза да го направи и вие и го позволявате! Ограничавайте я малко от малко, до две години няма да я виждате и вкъщи да се прибира.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8f985e1a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Бях на участие на Галена в столична дискотека. Една от любимите ми певици е, и откъм самите песни, които много ми харесват, и откъм нейния външен вид. Дори аз се изненадах, че изпя страшно много песни, и нейни, и на Слави Трифонов, и народни песни НА ЖИВО, без никакъв плейбек.

Когато Криско, Мария Илиева, Alex P и който и да е друг роден, поп, рап и какъвто и да е изпълнител, пеят на участие над 2 часа, изпеят Назад, Назад, моме Калино и Кой уши байряка и цялата дискотека да играе хора, тогава ще имат всякакви хора поне мъничко право, да ми обясняват дали чалгата разваляла младото поколение, да ми говорят за чалга култура и че слушането на чалга водело до затъпяване...

Хората говорят на изуст... А към автора на историята - отворете си очите, не бъдете като другите, забавлявайте се и не делете хората на чалгари и "нечалгари" - българите трябва да сме единни, а не някои хора да ми се правят на псевдопатриоти и псевдоморалисти, такива срещам навсякъде.

Момче на 19

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 017e1a879c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   *Момиче на 18 съм и слушам метъл/кпоп и рок*
Първо искам да ви кажа, че не чалгата може да е виновна, но вие сте повече виновна, защото сте позволили това да се случи. Майка ми не ми позволяваше да ходя по дискотеки, а приятелките ми бяха сменили половината момчета в града. За грим е още малка. Ходила съм на професионален гримьор и той ми каза, че е вредно за кожата. Детето Ви не е образовано относно грим и сексуална култура и връзки. Връзките в гимназията не траят много. Само казвам.
Мога да кажа, че донякъде вие сте си виновни, че сте го позволили.
16-18 години са къде-къде по-напред във всичко от дъщеря ви.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: f897b1129e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   ... На 14г още можете да и държите юздите, до към 16г някъде.... Какви са тия 17г гаджета.... че и секс ще прави. малеее, за мен е малка. Я седни и поговорете.
Моята дъщеря прави 16г февруари. Държа да ми споделя и сме като приятелки.... но признавам, че положението не е лесно. Зависи с какви хора се събере и как ще и повлияят. Интересувам се какви са хората. Ако са свестни деца добре, но ако се сприятели с някои със съмнително поведение ще пропадне.... Тя е умна и за сега не ни създава проблеми. Аз се правя на по-строга отколкото трябва.... Ако ще и да изглеждам задръстена. По-добре така, нека да знае, че ще ме разочарова ако прави глупости, отколкото да си създава проблеми с момчета и да занемари училището... Не е лесно. Гледам да е ангажирана с нещо, за да не мисли за глупости.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker