Минаха 2 месеца, а всеки ден страдам за него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Минаха 2 месеца, а всеки ден страдам за него
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 1598 пъти
Здравейте. Момиче съм. Преди около 2 месеца се разделих с приятеля ми. Беше специален и винаги ще го помня, защото беше човекът, с когото правих секс за пръв път. Много бях щастлива с него, но допуснах непоправима грешка, след това още една и нещата чисто се объркаха. Неговите приятели не ме харесваха, това оказа влияние. Както и да е, няма да се впускам в подробности. Той искаше да останем приятели, но аз исках да го забравя по-лесно и му казах, че не искам да си останем приятели. Дори когато се разминем не го поздравявам, но той ме. Липсва ми ужасно много, без него вече не съм същата. Няма го онзи блясък в очите ми, не съм истински щастлива. Не му липсвам, не му пука за мен вече... това ми е пределно ясно. Не иска да тръгнем пак, а аз продължавам да плача всеки ден. Буквално. Не знам дали ще ми мине и кога, но ми е много тежко, наистина. А когато се сетя, че няма какво да направя ми става още по-тъжно. Пробвала съм да оправя нещата, но той просто не иска. Все едно взе една част от мен и никога няма да съм същата без него. Моля ви, посъветвайте ме как да постъпя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 20e6394cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Любов се забравя с любов.. гадже с гадже аз така забравих незабравим човек сега мога да го гледам в очите дори с безразличие а беше най голямата любов 3години и нещо се търсехме все все си казвахме не ме инт не ми трябваш и т. н. но все се търсехме неможех да го забравя явно и той в последствие търгнах с друг започнахме да прекарваме адски много време заедно е първите 2/3 месеца исках и другия после почнах да го забравям почнах да не се усмихвам когато го видя започнах да не се вълнувам от неговите търсения просто започнах да охладнявам към него и ето ме сега година и 4 месеца някъде по късно не ме вълнува въобще.. и мой приятелки направиха така и да ти кажа забравихме ги или се оттървахме незнам но пък сега има хора поне който ни обичат.. иначе 3 години пак излизала съм много често с други но търсех само него ходех само при него а тях ги игнорирах е когато се захванах с нова сериозна връзка както казах без да се старая го забравих заобичах човека с който съм си а този ми е вече безразличен иначе и 10 години може да го искаш още нищо не се знае но трябва да го замениш и да опиташ да не мислиш за него с приятеля ти няма да говориш за него а като е повече време с теб ще го забравиш този бързо такаче намери си момче за теб и само така ще се оттървеш от любовта си към него но ако се разделите с бъдещия ти приятел може пак да започнеш да мислиш за този ако не си го забравила нацяло до тогава а да ти кажа тези хора не се забравят лесно сега като си спомня спомени кофти можеше да сме идеалната двойка но той е тъпака който ме загуби такаче няма за какво да ми пука :)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d832e42ea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1 е права. "Любов се забравя с любов" или шоколад

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker