Несподелена любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Несподелена любов
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 1762 пъти
Здравейте, от една година и нещо съм влюбена в едно момче. Когато се запознахме веднага щом го видях се влюбих. Започнахме да излизаме самостоятелно, защото когато се запознахме бяхме в компания. Та след няколко месеца реших по някакъв начин да започна да му намеквам за чувствата си. Един ден когато излезнахме го прегърнах всичко всякаш беше идеално, но след като излезнахме аз излезнах с мой приятелки та въпросното момче през деня ме излъга, че няма да излиза с едно момиче което мразех, но вечерта когато се върнах тя беше качила снимка с него :) та супер много ревах. Накрая му писах, скарахме се много зле в яда си му признах за чувствата си (това беше преди една година почти) та той ми каза, че няма чувства смисъл намекна ми го. Лятото изобщо не му пишех с цел да го забравя, но без успех за съжеление. Та един ден през есента му писах излезнахме и така, но и гаджето му беше там за което дори и не подозирах. Минаха около 3 месеца излизахме ( винаги с нея ). Но на около 3 пъти нея я няма разбрах, че вече не излизат заедно, но мисля, че още ходят понеже са в едно даскало. Супер много държа на него, винаги когато излезем има за какво да говорим. Някак немога да го забравя през тази година имах супер много възможности да тръгна с други, но не е той, не искам друг, немога просто защото като се сетя за сладката му усмивка направо умирам.... Та страх ме е, че ако пак му призная за чувствата си пак няма да се получи, не искам да си разваляме приятелството... От скоро имам чувството, че не е толкова безинтересен обаче на скоро станаха едни неща та мисля, че подозира, че пак има нещо, но някак от тази една седмица от както се случи въпросното нещо се държи леко дръпнато последните 2 дни понякога ми сиинва което супер много ме дразни или пише през 5 минути като цяло имам чувството, че тази седмица леко му досаждам понеже все се разбирахме да излизаме и все не ставаше и някък всеки следващ ден се разбирахме на ново и накрая нищо не стана. Та тази седмица мисля да не му пиша.... Много ще съм благодарна ако някой ми даде съвет защото от една страна ми писна да се правя, че нямам чувства, а от друга не искам да си загубим приятелството. Съжелявам ако има правописни грешки. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 38badca1aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Откажи се. Направо му досаждаш. Мисля, че сама знаеш, че той не иска да е с теб. Просто си гали егото. Не му прави това удоволствие, а и няма никакъв смисъл да продължаваш с това. Само си нещастна. Обичай първо себе си и излизай с хора, които искат да са с теб! Вгледай се внимателно в него и ще разбереш - той си прави кефа от време на време с тебе, явно му е приятно да го гледаш с обожание. Просто го блокирай и си представи, че е умрял. Пореви си един ден. После се усмихни и се огледай за някой весел, готин пич, който ще те обожава и няма да го преследваш. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c1bfbbdaf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е, добре бе, човек, като си има гадже кви чувства ще му признаваш. Може би в това е проблема, супер близки сте си, но ти си му близка просто като приятелка.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 133fe708b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   От авторката : Ем вижте ся под досаждане имах предвит само тази седмица а и може само аз така да си мисля и имам предвид, че в тази седмица съм му писала около 3 пъти и все пак ми отговаря нищо, че се бави / Както казах мисля, че са скъсали... а за признаване на чувства имам предвид намеци просто защото вече ме е страх да си призная :) иначе благодаря за отговорите, но не мисля да го блокирвам супер свястното момче е не си заслужава да си разваляме приятелството като цяло :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b3786d090f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е най-трудното нещо - да го забравиш. Както ти казваш "усмивката" и срещите и фалшивите прегръдки. Напълно те разбирам, но опитай се да го забравиш. Поне не си принудена да го виждаш всеки ден.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7cfe2f0ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   оф, момиче, значи аз ще си седя сам цял живот, защото никоя не ме поглежда, а ти вместо да харесаш такъв като мен, ти харесваш някакъв на когото не ми пука за теб и не те харесва....
тръгни с някое обичливо момче, оставяй ги тези "мачовци"

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 133fe708b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От авторката : До номер 5 изобщо не е такъв супер мил е и винаги може да му се има доверие :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 17cc50a99f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Миличка, била съм в тази ситуация и те разбирам. Искам да ти кажа, че щом не споделя чувствата ти няма смисъл да му се буташ така само ще го накараш да се отврати от теб. Момчетата не обичат досадни момичета!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 133fe708b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката : До номер 7, при теб какво се случи ако може да ми разкажеш, само ако искаш попринцип може и да ми помогне :)

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 43c63c2a3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Добре ти питаш за мнение, но когато го получиш го опровергаваш. Ти самата не искаш да се вслушаш в мненията хората. Тогава защо ги искаш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5edf2d60fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм така само че той си няма гадже но не мисля че мв харесва добре е че не ти се налага да го виждаш всеки ден а на мен ми се налага защото сме от един клас и аз съм влюбена от доста време и доста момчета отрязах не че бяха много хубави аз го харесвам от около 5 месеца и не спирам да мисля за него ти ще се оправиш просто поговорете насаме и тактично му кажи и го питай чесно дали и той изпитва същото към теб и бъди готова за още момчета не е само той

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 2925e3c884
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Имаш предимството, че не сте в едно училище и имаш възможността да не го виждаш всеки ден. Живеех в един град, но се наложи да се преместя в друг. В предишния си град харесвах едно момче. Не можех без него. Дори не си представях живота ми без него. И така не го бях виждала около година, но си бях писала с него, после се скарахме и изведнъж изгубих всякаква връзка с него. И така го забравих. Не го видях повече и не ми пука за него. Така, че просто не се срещай с него и щр го забравиш. Давам ти гаранция.
Сузи :)

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e7b06c07aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 7 : Първо бях влюбена в председателя на уч. съвет и аз също му пушех така не винаги ми отговаряше, но се държеше добре в училище. Бившият ми научи и понеже му дала паролата ну призна от мое име аз после се извиних на момчето. То извесно време се дистанцираше после, когато ми беше поразминало той беше завършил а аз 12'клас бях закъсала по свят и личност и го помолих за съвет и той ми помогна без да го моля. Втория случай беше едно момче от моя клас беше шута на класа помагах му на тестове и с домашни. Личеше ми целия клас знаеше и той знаеше, но пак се държеше приятелски нали му помагах с домашните. Знаех, че нищо няма да излезе и не нахалствах повече. Сега вече на почти 23 г. се чудя какво съм им харесвала на тия двамата.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: fcd2e3462e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   11 ако ще забравяш някой и всеки ден да го виждаш, пак ще го забравиш, иначе основата за насочване към новата любов може и да се разруши с една среща.
Най-трудното за забравяне, го забравих като си казах, че е видимо че не е за мене и няколко други неща и такa постепенно километрите ме отделиха от простотията, а както знаем тя не е достатъчно силна за да ги пребори, ха-ха.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d722626583
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От авторката : Намерих си старата тема и просто реших да ви кажа след още една година какво се случи, та за това време се промених много. Почна да не ми пука до толкова какво ще стане и просто един ден като излезнахме му казах за всичко, за това как 2 години и половина го харесвах за това как съм се влюбила в него, е хора късметлиика съм, голяма при това каза ми, че е чувствал същото към мен през цялото това време. Аз просто си казах майната му да става каквото ще става поне ще знам истината и ще знам, че не съм пропиляла това време на празно е в момента сме заедно и аз нямам думи да ви опиша колко съм щастлива! :) Просто исках да ви кажа, не се отказвайте преди да сте опитали, иначе никога няма да разберете какво би могло да се случи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker