Любов, но учителката ми му е майка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Любов, но учителката ми му е майка!
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 1408 пъти
Здравейте! Когато прочетете моята история, може да си помислите ''Тая па, в какви филми се вкарва'' обаче наистина ми е притеснено!

Харесвам си едно момче от скоро! Не го познавам лично, само сме се виждали 3 пъти просто ей така спонтанно! Виждала съм му и профила във Facebook и наистина ми направи добро впечатление! Но наскоро разбрах, че една моя учителка му е майка! Не, че имам нещо против това, ама си мисля, че ако нещата станат в бъдеще, тя може би няма да ме одобри! Моя приятелка ми казва, че е щяла да ме одобри, тъй като г-жата ме е харесвала като човек, аз съм учела, срамежлива и много добро дете! Но все пак ме е страх от това да не си развалим отношенията с нея, тъй като точно тя ме е измъквала от ''пропастта''(тя е тази, която ми помага за матурата, която ще държа след 1г. и в момент, в който съм била на ръба да се откажа от мечтата си, тя е човека, който ме е насърчавала да не се отказвам и ме е подкрепяла)! А, пък с момчето не се познавам лично, но много бих искала да стане нещо между нас! Аз дори не знам как да го заговоря! Пратих му покана във Facebook, ако ме приеме и ми пише ''Познаваме ли се''? или нещото от сорта? Аз не знам, какво да му кажа! Страх ме е да не загубя, толкова добър човек, като учителката ми, ако случайно нещо стане между мен и синът и, а тя да не го одобрява! Най-ме е страх от това! Бих искала и с двамата да сме в добри отношения! Досега не съм има гадже и не знам как да процедирам! Срамежливо момиче съм!
Моля Ви, дайте ми съвет!
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 0d5dcda3c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом имаш добре отношения с майка му изобщо няма нужда да се притесняваш за това, че ти е учителка, а и в крайна сметка става дума за съвсем невинна тийн връзка. Не сте тръгнали да се жените, че да се притесняваш дали роднините му ще те харесат! Колкото до това, че не знаеш как да му привлечеш вниманието, ами направила си първата крачка като си му изпратила покана във Фейса. Сега, като я приеме, просто му казваш "здрасти" и честно му казваш, че си го виждала няколко пъти, сторил ти се е симпатичен и си решила, че можеш да го добавиш в листа си. Разбери, просто се опитай да станеш приятелка с него първо онлайн, пък после ако нещата там потръгнат няма да е проблем да пренесете приятелството си и на живо. Просто бъди честна и ако той те харесва поне малко, нещата ще станат. Но си трябва време. А притесненията относно майка му ги забрави напълно. Тя няма никакво отношение към приятелите на сина си.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 14dd131ec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря! Но той нито ме приема, нито ме отхвърля! Известно време бях в напрежение, но в последствие реших да си махна поканата тъй като той не реагираше! Мисля че го изчаках достатъчно време, а и той постоянно беше на линия!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker