Нахалник в класа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нахалник в класа
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 1295 пъти
Здравейте!
В 1 клас се запознах с едно момче, което беше може би най-голямата грешка в живота ми. Тормози ме 5 години сигурно.. Ужасно е! От първи до 4-ти клас все ходеше с нас за закуска, пречеше ни и една думичка не можехме да си кажем помежду ни. Гъделичка ни, отваря ни чантите докато не гледаме и вади неща.. Те падат.. Драска ни в тетрадките. Сега в междучасията ни гъделичка, постоянно ни излага просто ни е срам от него.. Ако се скараме със него почва да ни бута, да ни нарича, , въздух'' просто детински неща. И така докато не му се извиним. Вече не ходи за закуска с нас, но само ни дразни междучасията.. И двете с нея имаме хубави оценки и нямаме намерение да си ги разваляме заради него.. В час иска помощ, помагали сме му много пъти, а после започва да се лигави. Взима ми телефона и понеже той е Iphone аз не мога да си сложа парола на някое приложение и... почва да прави снимки, които са... Просто няма да коментирам. Госпожата ни от 1 до 4 клас само му се караше казваше му, че се чуди как има приятели.. Всички госпожи сигурно го мразят просто такъв нахалитет като него не съм виждала в живота си! В никакъв случей няма да се местя в друг клас или т. н. Сега класната ни понеже имаме нова не забелязва лоши отношения между нас, но... Ако го издадем сигурно ще каже някакви неща, които сме прайли преди години или ще излъже.. Просто... Не ни оставя докато не се разревем въпреки че се случва рядко. Спъва ни по стълбите.. Вика ни, , пача'', , овца'' просто е нетърпимо.. Не знам какво да правя.. Преди закачаше само нас сега и други, но другите от класа са от друга религия *мюсулмани* и заради това закачаше само нас. Всички от класа му викат, , ела при нас стига ходи само с момичетата като травестит'' Идва ми просто да рева. Като почне да се лигави ни вади неща от чантата, почва да ни прави някакви неща и вика гледайте хора правим п*рно.. Просто такива думи за 5-то класник... Пълна излагация умираме от срам и това го прави и на двете.. Ужасно е моля ви дайте някакъв съвет! Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5777bbcad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом никой не взема мерки организирайте се с родителите си и направете нещо по въпроса. Нека те а и вие заявете, че докато въпросната персона е в този клас вие няма да ходите на училище, повдигнете въпроса и в дирекцията не може другите да страдат заради един калпазанин. Преди 7 години в класа на малката братовчедка на моя съученичка е имало подобен случай проблемно момченце тормозещо останалите деца в класа. Родителите заявили, че докато това дете е там няма да пускат децата си на училище. Накрая се свикало извънредна родителска за класа и калпазанинът бил изхонен. Така, че опитайте по този начин! Ако нищо не се промени мила колкото и да не ти харесва най -добре ще е да се преместиш в друго училище, защото в крайна сметка нищо не е по - важно от спокойствието! Ж. 22

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c66b527471
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи на родителите си. Или на учителите. Как ще позволяваш да те закача така някакво лайно с извинение? На твое място да съм му била шамари досега. Явно иска внимание или ви харесва. Но няма право да ви тормози! Оплачи се на всяка цена!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker