Влюбен съм в нея от година и пет месеца, а тя просто не ме забелязва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121202)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбен съм в нея от година и пет месеца, а тя просто не ме забелязва
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 2082 пъти
Здравейте,

Не го мислех за добра идея да пиша тук, обаче наистина се оказах в пълна безизходица. Аз съм момче, 9. клас, и откакто съм в ново училище, тоест от 8. клас, харесвам едно момиче. Тя е с една година по-голяма от мен, което може би също оказва влияние. Запознахме се случайно в началото на миналата учебна година и оттогава аз просто съм лудо влюбен в нея. Досега изпуснах много шансове да и го кажа или покажа, например няколко пъти я бях виждал в метрото миналата година, обаче не се осмелих да отида при нея, после реших, че по фейса трябва да и кажа, че я харесвам, но тя ме отряза отвсякъде. Това беше през март 2015, от тогава тя смени няколко момчета и това много ме нарани, просто не мога да я гледам с други, настръхвам, когато я видя и не знам какво да направя. И в момента си има гадже и аз съм решил да не правя номера и интриги за да ги разделям, защото просто това не съм аз, просто не мога. Всеки ден я виждам и просто полудявам, промяната в мене е видима, нито мога да се концентрирам върху учене, нито върху нищо. Особено ми е тежко, когато една приятелка изрови от някъде чатове, в които тя беше споделила на друго момче, че съжалява, че ме познава и че не иска да има нищо общо с мен. От тогава всяка вечер стоя и я чакам след училище в метрото. Даа, сигурно съм тотално изперкал и ненормален, това вече го разбрах, просто не зная как да постъпя от тук нататък, моля ви се дайте някакви съвети дали сте били в подобна ситуация и какво сте направили тогава, но по възможност не казвайте да я оставя, защото не ме заслужава и такива неща: ОПИТАХ СЕ, НО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА. Просто съм твърде влюбен и спешно се нуждая от съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 00a5d134bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   О боже, не мога да разбера такива, като теб. МОМИЧЕТО НЕ ТЕ ХАРЕСВА остави я намира. Никакъв не си и, и не ти дължи нищо. Просто се примири. Като не си и приятен това е. Няма какво да се прави.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 45d2ebe112
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, любовта не е свързана с логика и разбиране. Но иначе си прав- колкото и болезнена да е истината, тя е че момичето не ти се кефи! Просто го приеми. Ясно е че няма да се пребориш с чувствата си така лесно, но с времето нещата ще се променят, ще видиш. Бъди силен. Не си единствен.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a9ab4ad773
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Щом не те харесва няма смисъл да и се буташ така ще я накараш още повече да се отврати от теб! И без това е ясно, като бял ден, че нещата няма да ги бъдат дори за приятелство. Спри да се занимаваш с нея ами се заеми с нещо градивно, а и да не е единствената със сигурност в училището или в квартала има момичета, които биха се радвали да бъдат с теб. Няма смисъл да страдаш за човек, на когото не му пука за теб! Била съм в подобно положение с тази разлика, че той не беше негативно към мен беше една година по -голям и председател на ученическия парламент в училището. След като завърши и замина да учи в друг град все по -малко мислех за него. Сега даже се чудя какво съм му харесвала. След някоя друга година и ти ще се чудиш какво си и намирал. ж. 22

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a9ab4ad773
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А и щом сменя често момчетата значи е някоя кифла!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: dc3d551de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Човек не избира към кого да има чувства... просто се откажи, дай шанс на друго момиче и продължи напред. И си прав за едно - не започвай с интриги и номера, защото до никъде няма да стигнеш, пък и е много грозно да го прави това момче/мъж.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7884970387
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ако искаш нищо силно, не се отказай! Аз съм на този принцип

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: aa51239067
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6, ти чувал ли си изразa :Насила хубост не става! Не може да я накара да го хареса насила.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7884970387
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ама както виждаш се измъчва. Казвам му просто, че или трябва да действа или да я остави, но очевидно 2то не е вариянт. Доколкото разбрах дори не се познават толкова добре.. номер 7 откъде знаеш, че няма да стане. Нека пробва пък. Макар че по мое мнение тва момиче не знае какво иска.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6e44362bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   7, що пък не? Понякога трябва да отвориш очите на човек, за да види какво изпуска, защото после ще съжалява за пропиления шанс.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b35481b680
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не е твоя човек.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a18c841e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И още нещо по този начин ти се унижаваш.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: bc912de203
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не си прав номер 6, и ще ти кажа защо имах в класа момче което си падаше по друга съученичка показваше и го многократно в часовете я прегръщаше до задушаване, носеше и до тях нещата, изпращаше я. Тя обаче го приемаше само като приятел и неведнъж му беше дала да разбере че е така. Един ден най- неочаквано се хвана с друго момче от класа и до ден днешен май още са заедно. Нашият човек му беше криво в началото обаче все пак прие нещата такива каквито са. Иначе щеше да е много грозно да беше тръгнал да прави опити да ги разделя и въпреки че си има приятел да продължи да я преследва. Имах и една приятелка преди която винаги щом някой скъсаше с нея по простата причина че беше много обсебваща тя започваше да настоява на бившите си да им пише гадни смс - и и щам я блокираха да си прави нови профили. Дори и аз като съм се карала с нея пак го е правила не можеше да разбере че повече не я искам в живота си. Последният път вече се консултирах с адвокат и подадох жалба в прокуратурата разпечатвайки всички съобщения от нея. Да чукна на дърво 2 месеца оттогава не съм я виждала и чувала. Та искам да ти кажа че понякога да се бориш за някого на когото не му пука за теб и да му се натрапваш си е равносилно на ТОРМОЗ. И ако авторът тръгне да слуша твоите съвети положенията за него ще бъдат няколко приятелят и да го предупреди да не я притеснява или да го ступа, да се оплаче от него на директорът или класната му или да отиде заедно с родителите си в полицията и да подаде жалба срещу него че я притеснява. Да те попитам ти как ще се чувстваш в ситуация в която някой те харесва а ти не го искаш в живота си и какво ще направиш? Мен лично нямаше да ми е приятно някой да ме преследва а аз да не изпитвам нищо към него.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7f7a2c34b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Упоритите успяват ама според мен не си струва тя е кучка що ще казва че не иска да те познава ти нищо лошо не си и направил все пак

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 366cb0e74f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторът:

Между другото последните дни не знам защо, обаче наистина спрях да мисля за нея. Да обаче имам и няколко въпроса и информации за номер 12: приятелят и няма да ме ступа, защото не може да го направи, ще му е трудно, обаче аз няма да позволя да се стигне до бой. И защо да е тормоз: тоест това не е тормоз, тормоз означава да ходя да и звъня на вратата или да я бия, не съм направил нито едно от двете, чакането в метрото не е тормоз точно защото е само чакане, а не причакване. Колкото до ситуацията, когато някой ме преследва и на мене не ми е приятно: няма да направя може би нищо просто защото ще разбера другия човек и може би ще изчакам да му мине или ще се опитам да поговоря с него по въпроса, кой знае, след като ме следва, може и наистина да се окаже свестен и да му дам шанс, но аз самият май започнах да схващам, че точно това момиче не е момичето за мен

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: c89319fb02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Он номер 6. Никъде не съм написала да и се натрапва просто понякога момичетата се правят, че нямат интерес, но н същото време им е приятно да бъдат ухажвани и забелязвани. Доколкото разбирам авторът си пада срамежлив, затова ако наистина толкова иска момичето, нека пробва отново. Да се опознаят, щото разбрах че не се и познават много добре. А пък ако тя отново не го оцени, тогава да си обира крушите и тва е. Няма кво да говорим повече. Или действа или се чуди цял живот какво е щяло аджеба да стане ако беше опитал. Тъпото е че и е казал по фейсбук, ако беше наживо повярвай ми щеше да има различна реакция. Вероятно сега го смята за някакъв страхливец.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 60dfe0e19a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Здравей :) Мисля, че за да промениш нещо в тази ситуация, трябва да започнеш от себе си. Отдели време и средства и започни да тренираш, за да направиш яко тяло, започни да си пишеш с повечко момичета, излизай по-често, в училище просто разговаряй с повечко народ, за да не мислиш за нея. Пускай забавни статуси във фб и бъди по-активен, смисъл харесвай на най-различни момичета, искай да те тагват на разни готини мацки, на нея - игнор. Въобще, забавлявай се и спортувай. Доколкото схванах, не си и досаждал излишно, просто си я обожавал от разстояние, а тя е явно грубиянка и меко казано с не особен висок морал, за да се изказва так зад гърба ти и да сменя момчета през 2 месеца. Дай си срок 3 месеца за всичко това, което те карам да правиш и след 3 месеца виж дали още мислиш, че си заслужава унижението да търпиш отрицателно отношение.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 366cb0e74f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Хора, идея си нямате колко ми помогнахте досега!! От две седмици мисля значително по-малко за нея и даже не ми пука когато ги виждам с приятеля и! Вече дори се въздържам да слизам на ГМ Димитров за да я наблюдавам!! Номер 16: еваларка за супер якото коментарче: аз принципно си пиша с доста момичета и по-голямата част от тях ми имат желязно доверие и всичко ми казват, също така и излизаме, ще те послушам и ще продължа! Номер 6: благодаря ти и на теб - определено разтълкува ситуацията доста правилно и ме накара да поразсъждавам малко и да пробвам още веднъж, е, не се получи, каква изненада само!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker