Искам я.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам я..
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 2128 пъти
Здравейте! Искам да ви споделя една история, за която мисля всеки ден. Започвам.. Значи бяхме на Пампорово с един приятел. Той ме запозна с една негова приятелка. Всеки ден карахме заедно ски и след това излизахме навън. Всичко беше нормално, допаднахме си по характер. След като си тръгнахме от Пампорово, се видяхме пак тримата в града ни. Бяхме на кино, а след това на ресторант. Тя по някога ми хващаше ръката и се гушкахме. Вечерта реших да я питам по фейсбук възможно ли е да стане нещо м-у нас, а отговора и беше, че в от няколко дена си има приятел, който го е искала от дълго време.. Каза също така, че съм найната слабост. Продължавахме да си пишем всеки ден, като след седмица я питах за напред имам ли шанс с нея, а тя ми отговори, че не знае и че и задавам много срамни въпроси.. Таа какво мислите, имам ли шанс с нея, за да знам да се отказвам ли или да продължавам да се занимавам с нея? Бих направил всичко, за да тръгнем, но ако само си губя времето да правя някакви опити.. няма смисъл. Иначе съм симпатично момче, с възможности и не съм някакъв тъпак.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 8cf6d38242
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тя иска да те разиграва, затова не казва нито не, нито да. Важното е, че не е казала твърдо не. Има смисъл да продължаваш, ако си с правилната психологическа настройка. Не очаквай да стане нищо за да не се ядосваш после. Не приемай навътре нещата и не се пести на усилия, пък каквото стане.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4dad8c064f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Щом си има приятел остави я!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 195fa77bee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Повечето са такива шаврантии, които си имат някой, но търсят и чуждо внимание за да си четкат егото... бягай от тогава!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 6271423553
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съгласна съм с номер 1. Ако има приятел и го харесва мисля че трябва да я оставиш и да не заставаш между тях. Ако я харесваш много виж реакцията й и кажи че и ти си имаш приятелка дори малко има възможност да не е готова за връзка и да си няма приятел. УСПЕХ!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: a641d46c9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   А може би не може да ти откаже директно за да не те нарани, може да иска да си запазите "приятелските взаимоотношения"

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: bd72c34ab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Остави я! Очевидно има някакви чувства/интерес към друг и иска първо да пробва с него, а след това, ако не стане- ти си насреща.. ти така ли искаш да бъде? Всеки заслужава човек, който да го поставя на първо място, а не да бъдеш нечия резерва. Може би сте се запознали в неподходящ момент, но по-скоро момичето си е такова, не знае какво иска. Но разбира се, й харесва да знае, че ти я чакаш, че мислиш за нея и си готов да си с нея по всяко време. Това я ласкае и подхранва самочувствието й. Не ти трябва такова момиче, може да ти е допаднала много, но има други, повярвай ми. Не е единствена и последна, и не заслужава вниманието, което й отделяш. Постави се на мястото на сегашното й гадже, как би се почувствал ти, ако тя се закача с някой друг? Недей да я оправдаваш, а погледни реалистично на нещата.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 969c4d5a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

7.   от Автора:
моля ви, дайте ми някаква надежда.. попринцип лятото сме заедно, а тя до тогава ще е скъсала с приятеля й.. кажете ми как да действам, готов съм на всичко.. между другото бяхме миналата седмица на дискотека, първоначално се гушкахме много, след това също се гушкахме, но не ми даваше да се задържам много.. и ми даваше да я целувам по бузката, но не пред много хора.. иначе аз като се отдалеча от нея тя ме хваща за ръка, дърпа ме към нея и ми казва да дойда с нея или навънка, или на терасата да си поеме въздух.. постоянно ме дърпаше за ръката. Също така като си пишем я чакам по 10-20 минути да ми отговори и винаги аз й пиша първи, прсвил съм ди опити да я чакам тя да ми пише първа, но не ми пише

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 820852827e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако тя върши такива неща зад гърба на приятеля си сега, какво би я спряло да ги върши и зад твоя гръб ако някога получиш шанс да бъдеш с нея? По-добре бягай от такива играчи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker