Не мога да го разбера - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да го разбера
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1302 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 15г. От години съм влюбена в едно момче от моя клас. Той е от онзи тип момчета които имат голямо самочувствие. От начало той ме харесваше (а аз дори не знаех), с годините и аз започнах да изпитвам чувства към него и така се влюбих. Той все ме закачаше, пипаше ме по косата (защото седеше зад мен). Сега сме 8-ми клас, а той беше заминал да учи в друго училище. Изкара половин година и пак се върна.
Един ден ме заговори във фб. ( а аз го избягвах известно време, защото не бях във форма поради други причини и бяхме вече различни класове). Попита ме кога ще се видим. И аз му зададох въпроса - Защо? Той ми отговори (цитирам) " Ми де да знам. Имам ти мерак от малък". Това за мене значи (поне аз така го разбирам) че още има някакви чувства. ( А и да вметна, че когато беше се преместил не съм спирала да мисля за него. Даже 1-2 пъти го сънувах) До скоро ми каза, че съм детска още. Не разбирам какво иска да каже с това. Ако говорим кои е по-голямо дете отговора е много лесен. Какво се опитва да направи? да ме ядоса ли? . Понеже скоро бях му писала как той винаги се е базикал с мен, а той ми отговори, че не било така. А аз толкова го обичам, имали сме толкова хубави спомени а и имаме общи приятели. Даже си призна че има чувства. Но това което ми каза че съм детска страшно много ме подразни, защото , аз съм си добре за годините си, нямам даже никакво детско излъчване или държание. И накрая като му казах че не ми е интересен ( а много обича да е интересен), той ми отвърна " И ти не си, ай бегай бб". Не ме разбирайте погрешно, аз не съм някаква задръстена или свита. Напротив държа си се нормално. Просто той ме обърква с неговото поведение. Първо ми казва хубави неща ( даже си разказвахме по фб. стари историйки), а сега ме скапва заради тия глупости.
Не, не аз наистина не мога да го разбера. Имам чувството че постоянно си играе с мен. Но това което ми писа първия път беше искрено. Сега, не може да не изпитва чувства, защото когато сме в училище постоянно ме гледа и ме закача.

Моля дайте ми съвет? Надявам се да публикуват историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: d1b89078e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, така, както ми го описа той е типичния бройкаджия, който спи с момичетата и после ги зарязва. Не се занимавай с него ще съжаляваш много! Той ти е намекнал, че още си девствена и иска да секс. Направиш ли го после ще те зареже, ще намери друга жертва и цикълъ ще се повтори.
Ж. 22

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: d1b89078e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пак съм аз не му обръщай внимание съсредоточи се върху уроците пък по -натам ще си намериш някое свясно момче, което няма да е с теб само за да те мине, а ще те обича и ще държи истински на теб. Гореописаният НЕ Е момчето за теб!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 3121b0d35f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Остави го, не смятам, че има нещо общо със секс, искал е да те провокира като ти намекне, че имаш детски характер, а той едва ли не е "мъдър" и "зрял". Зарежи го, за мен си е комплексарче това дете. Сигурно не знае какво иска и се изживява в момента като голям сваляч.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4aab25336b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо ми се струва, че неотдавна четох абслоютно същата история, само дето тук не е добавено, че това момче е имало много връзки. Аз тогава се възмутих как е възможно човек да копнее да бъде поредната бройка на някой боклук. Явно няма друг визуално привлекателен сваляч около теб, по който да се подлъгват наивните момичета. Гледай си ученето и развитието, ще му дойде времето и на връзките. Сега няма да е нищо особено - само ще те употребят и ще се вкараш в драми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker