Раздвоена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Раздвоена
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 2461 пъти
Здравейте имам следния проблем - имам гадже от почти половин година (най-дългата ми връзка до сега) и харесвам друго момче. С това момче тренираме на едно и също място и аз почнах напоследък да се прибирам от тренирофка постоянно с него. През това време гаджето ми беше извън БГ. С това момче като се прибираме постоянно си говорим и незнам почнах да го харесвам.

По принцип с всичките приятели като си видим или като си тръгваме се прегръщаме нали за здрасти и чао и той като ме прегърне направо му се разтапям в ръцете ,не искам да го пусна. Понеже гаджето го няма приятелите около мен почнаха повече да си позволяват нали уж на базик. Онзи ден това момче което харесвам и един приятел от моя клас ми викат той сега го няма дай по една целувка и аз казвам не можете в този смисал че няма да го направят заради гаджето ми и момчето което харесвам ме целуна по бузата и аз направо откачих.

Междодругото той не ми обраща особено много внимание и имам чувство поради това ще почна още повече да го харесвам. Много се колебая , но аз към гаджето някакси съм свикнала- повече симпатия отколкото любов и преди 2 дена се върна и се държи мноо гадно с мене, променил се е. Не сме се виждали от седмица аз му се радвам а той се дърпа. Мъсли си че съм му изневерила с един 30 годи6ен мъж. Даже вчера ме пита дали го обичам. Струва ми се че е направил нещо докато е бил извън БГ. Кажете какво да правя - да прекратя връзката ако ми е изневерил,поради гадно отношение пък и каква ми е гаранцията че онова момче изпитва нещо към мен. Олее ужас отсякаде съм объркана незнам какво да правя моля дайте някакъв съвет какъвто и да е , дори нещо сме6но колкото да ме развесели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: be0137982c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разделете се ако се ревнувате непрекъснато!Рано ви е за сериозни връзки!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 92e5cce6a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Привет!Im Fozzy!Според мен ти сма трябва д а усетиш с кого да бъдеш?!Но според мен двама души трябва д а са заедно защото се подкрепят и се допълват?!Но повечето хора не знаят какво искат но г о искат много!?Бил съм в такава ситуация!?Трябва да знаеш какво можеш да дадеш на човека до себе си и на какво си готов заради него!?И той заради теб?!!Но сега на мода е да се споделя колкото може по малко и всеки да си прави каквото си иска стига д а не г о хванат1?Това е комерсиално и на всякъде се парадира с това?!Всеки има право да прави грешки?И не грешките са фатални а когато се примиряваме с тях или ги дублираме без да и обръщаме внимание!?Там каъдето иам Любов - Двустранна то ще има победа щастие и.............?!А там където няма раздялата е неизбежна!!!Любовта не е в думи а в дела и в жертви!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker