Изтрих си Фейсбука... за пореден път - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изтрих си Фейсбука... за пореден път
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 2039 пъти
За пореден път само четейки статусите на познати и приятели получих паник атака и се депресирах. ФБ определено не е мястото за мен, някак си ми е изкуствен. Не знам защо, но сякаш в Интернет предпочитам да общувам с нови хора, с хора които НЕ познавам в реалния живот, докато онлан общуването с познати и приятели ми е някак странно и ме кара да ги намразвам. Може би причината е, че във ФБ се държат съвсем различно от реалността, направо не мога да позная че са същите хора които познавам. Дори хора които в живота са свестни в социалните мрежи имам чувството че стават нарцисисти. От друга страна има ли смисъл да продължавам да общувам с хора които дори не се сещат да ме поканят на кафе и които винаги си намират причина да не излязат с мен? Затова си изтрих ФБ и този път няма да се върна, а там сякаш не е хубаво място за нови запознанства. Искам да ви попитам има ли социални мрежи, където може да се запознаваш с нови хора? Знам за сайтовете за запознанства, но те са главно за любов и секс, а аз търся запознанства с потенциални бъдещи приятели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: bc6891927e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Пробвай със скайп. С повече късмет ще попаднеш и на свестни хора, че и там напоследък има откачалки., но най-добре не търси приятели онлайн, защото вече си знаеш, че зад екрана всеки се прави на интересен, ами си намери някое хоби, където можеш да срещнеш нови и готини хора.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 159d3028e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най-подходящи са сайтовете за хора с общи интереси - хобита, работа, убеждения, музика, спорт, книги, филми, игри и т. н. Иначе навсякъде може да има потенциални приятели, даже и във фейсбук и сайтове за запознанства, трудното е да се намерят и да се появи взаимен интерес.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4b15431cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Запознавай се с хора в реала, не са ти нужни сайтове.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 1595bfe990
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Привет!
Четейки написаното от теб имах чувството, че аз съм го писал, буквално. Наистина е така- не знам защо изобщо все още има запалянковци по тази социална мрежа. На мен лично ми се струва доста непълноценна, където за един гаф ще бъдеш подложен буквално на Интернет тормоз. Реално погледнато, това е просто една онлайн трибуна, където всеки иска да се изфука с новите си придовки- нов телефон, нова кола, ново гадже. Лично аз многократно съм деактивирал профила си, но за кратко - това е единственият начин да общувам с приятелите си, били те в реалния живот или Интернет приятели. Накрая стигнах до компромисен вариант - просто останах без профилна, т. е имам го само формално.
За други социални мрежи - аз лично използвам Twitter и Tumblr. И за двете ще трябва да положиш малко труд, за да си, , поразвиеш" малко профилите, нещата не стоят като във Фейсбук, но пък ти предоставя каквото искаш - доста контакти с твои връстници, всички непознати, можеш да постваш каквото и колкото си поискаш без да те вкарат в страници, кипящи от безкрайна простота, като "Мотикаря" например. В тези две мрежи се говори най-вече на английски, така че това само би ти помогнало да обогатиш речника си и да придобиеш свобода в изказа си. Там всички сме на една възраст - независимо дали си на 14, 20 или 34. Там няма начална страница, пълна със сефилта- често е обществено- политически настроена, особено Туитър.
Поздрави! М, 15

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: ef90cdcf1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Дааааа, май открихме нов вид поведение: сериен Фейсбукозаличител. Дано този път издържиш до края и не се върнеш пак - няма нищо във Фейсбук, което да си заслужава регистрацията там! Който мисли противното, вероятно просто е развил зависимост към сайта. Това е като наркоманията или алкохолизма, но с различни симптоми и последствия.

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: c26aff3dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   В същото положение съм, всеки път в който си отворяx фийда направо се разочаровах от човечеството.. И от 10 месеца съм без ФБ. Нищо не ме и кара да се върна...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: a151d0f6ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей! Във фейсбук можеш да се запознаеш с много хора,не е нужно да са от града ти.Лично аз имам повече интернет приятели,отколкото такива на живо.Дори най-добрата ми приятелка е в интернет и е от друг град.Много се разбираме и си пишем от вече година и половина и даже мислим да се видим.Има много хора в интернет ,които са по-добри от тези на живо.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: e93a121e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Много прав/а си!!! В никакъв случай не си го връщай! Аз също до преди една година имах ФБ, но точно поради същите причини го изтрих. И честно казано, много по-интересно ми е в сайт като Омегле да си чатя с непознати (въпреки че често има тъпаци и перверзници) понякога попадам и на наистина свестни хора, с които си разменяме скайп и си общуваме. С непознатите си я има тръпката, а ФБ някога беше интересно място, преди да се напълни със самовлюбени кифли, примадони, професори и всякакви подобни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker