Искам да съм като мъж! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124226)
 Любов и изневяра (30587)
 Секс и интимност (14664)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6734)
 Здраве (9765)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3349)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19295)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да съм като мъж!
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 1825 пъти
Искам да не съм като типичните лигави момиченца, искам да имам приятели мъже, да се движа в мъжка компания, да мога да сменям крушки, да си оправям колата сама и да разбирам от спорт. Не съм мъжкарана, нося рокли и високи обувки, имам дъга коса и изглеждам много женствено, но осъзнах, че жените са завистливи, злобни и амбициозни до такава степен, че да е опасно да си около тях, защото биха могли да те смачкат, за да постигнат целта си, а преди 5 минути са ти били приятелки. С годините се убедих, че колкото и близка да ми е била една приятелка, тя просто е била лицемерна и се е мотаела с мен от интерес, най-малкото от което е било просто, за да убие време и да не скучае, дори и да не иска нещо конкретно от мен. В днешно време повечето мъже са станали типични жени като характери, но мисля, че не всички са такива. Искам и аз да съм като мъж! Ама интересно защо с мъже не се оправям, даже не знам за какво да си говоря с тях!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 1546e1c63c
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Аз съм ЖЕНА и мога да сменям не само крушки, но ръководя строителна бригада и поръчвам специфични материали, машини, но чак да си оправя колата човек в днешно време е почти невъзможно при толкова електроника. Качествата, които изброи изобщо не са мъжки като човек, който работи изключително с мъже ти гарантирам, че мъжете са не по-малко завистливи, АМБИЦИОЗНИ и най-вече жестоки от жените. Не случайно най-големите зверства ги правят мъжете - те воюват, колят се един друг, изнасилват и убиват жени и деца. За разлика от нас те изпитват по-малко емпатия към ближните, просто защото такава е тяхната природа. Може би жените сме по-емоционални и по-експлозивни, но мъжете са по-стратегически в интригите си.
С мъжете не можеш да се оправяш, защото най-вероятно изобщо не си общувала с мъже, а и не знаеш нищо за мъжете, а ти си типичната женствена личност. Нормално е на твоята възраст - у дома са те възпитавали майка, баба евентуално, а учителите са изключително жени в днешно време, но когато порастнеш, отидеш в университет, а после в някоя фирма да работиш сама ще видиш, че мъжете са просто по-жестокият пол и в 90% от случаите са мили и усложливи към теб просто, защото се надяват на сексуално внимание от твоя страна. Е, винаги има и изключения, но рядко. Поживей и тогава си прави такива фундаментални изводи за половете и най-важното - научи се да се харесваш, включително и като пол, защото това не можеш да промениш.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 4d998beaf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Не можеш само от предателството да си правиш такива изводи. Казвам ти го като мъж. Имам еднакво количество приятели от мъжки и женски пол, добрият приятел си е добър приятел, а предателят пол няма. Това мога да ти кажа. При мъжете също си я има злобата, завистта.

Израснах с две момчета, от които единият и до ден днешен е от моите най-близки и добри приятели, като брат ми е. Другият също БЕШЕ като брат и на двамата, преди първият приятел да замине за чужбина и да успее като адвокат там. Замина, аз бях радостен за него, а нашият "най-добър" приятел, който за щастие вече не е в приятелския ми кръг, го оплю най-долно, от рода на - "Как тоя пе*ерас успя да се уреди в Америка, 100% е бил мъжко жиголо, тоя няма как с правото от СУ да се уреди в Чикаго. " И това е приятелство от 15 години, през които както аз, така и другият ми приятел, който беше оплют, сме правили за този неблагодарник куп неща. И аз като съм успял, много вероятно и мен да ме е хулил така зад гърба. Ама в лицето нищо не може да ми каже, нали е мишка. Така че виждаш, това става и при мъже на 25 години.

Ако искаш да си мъжкарана, бъди, защото на теб така ти харесва, а не защото си се разочаровала от жените! Ти искаш ли или не искаш да бъдеш? Искаш ли да спреш гримовете и да хванеш гаечния ключ? Сама си избирай, но го прави за себе си, не заради другите!

Донякъде съм съгласен с номер 1, но не разбирам каква е цялата тази омраза спрямо мъжете? Изкара ни най-долните същества! Познавам жена, която пребива мъжа си най-редовно само защото не изкарва достатъчно пари за нейните стандарти. Но той понеже е мъж, нали, трябва да търпи? ! Има и жени войници, виж както в американската, така и в руската, както и всяка друга армия. И жени, и мъже, убиват и воюват за пари! Не съди само мъжете! Преди години имаше случай в Русия, в която жена убива най-добрата си приятелка от завист с шило! Жестокостта наистина ли мислиш, че само мъжете я притежават? До човек си е, така че престанете със стереотипите, които медията ви налага! Това, че сме по-силният пол не значи, че сме безсмъртни и че сме винаги физически по-силните. Има много случаи и на жени престъпници, убийци, педофили, обирджии. Така че просто по-добре мълчи!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: b2cb35c3e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Ами, смени си пола, щом толкова искаш да си мъж.

Но, природата не случайно ни е създала мъже и жени. Колкото и да искаш, от пола си, не можеш да избягаш. А и, аз не мисля, че го мислиш това сериозно. Просто ти се е насъбрало много, останала си с някои грешни впечатления, на базата на твоя опит и си решила, че не искаш повече да си жена. Но, скъпа, колкото и да плюеш, че жените са лицемерни, коварни и т. н., не забравяй, че ти също си жена. Научи се да приемеш своя пол. Приеми както и положителните му страни, така и отрицателните. Ще ти бъде много по-леко така. Да, жените често имат задни мисли, може да клюкарят, да лицемерничат, но и мъжете също могат да са такива. Ако жена примерно се държи добре с теб, мила е с теб, а ти говори зад гърба, заради някакви си свои неща, то няма да повярваш, но и мъжете го правят. Откакто се помня, съм приятелка повече с момчетата. С момичета не се разбирам толкова. Движа в една компания главно с момчета/мъже. Е, няма такова лицемерие. Само да видят някое хубаво момиче и почват да му се мазнят, да и правят комплименти, да си въртят някакви игрички, само за да я вкарат в леглото. Когато, обаче, тя си тръгне, и останат само момчетата, лошо ще ти стане какво се говори за това момиче, и какви изрази се ползват. Е, това не е ли също лицемерие?

Мисълта ми е, че лоши качества притежават и двата пола. Добри също. Всъщност, смятам, че човек е изтъкан и от позитивното, и от негативното. Нали знаеш, по филмите, когато си пред някоя дилема, как се появяват ангелче и дяволче на рамената ти. Ангелчето те кара да действаш праволинейно, дори с цената на твое страдание. Дяволчето пък, не го интересува дали ще нараниш някого, стига да постигнеш своето. Та, така и в реалния живот. Имаш пред себе си два избора, да избереш дяволчето, или ангелчето. Ти избираш дали да си добър, или лош. Това не е по подразбиране, с оглед на пола.

В заключение искам да кажа, че можеш да се научиш да сменяш крушки, да си оправяш колата и т. н., но и много други жени го могат. Това не те прави мъж или не. Жените и мъжете като роля в обществото са различни. Да, можеш да станеш малко по-независима, да се справяш с по-тежки задачи, но никога не би била истински мъж. Просто такива са ни ролите. Мъжете са закрилниците, силните (физически). Те са главата на семейството, и са натоварени с не леката задача да носят семейството, на плещите си (говоря за класическото семейство, има и изключения. ). Жените пък, сме красивите и нежни създания. Въпреки крехката ни физика, ние сме натоварени и с много други задължения. Ние се грижим за дома, децата, че и мъжа, колкото и някои да спорят. Ние работим, едновременно с това и си гледаме и къщната работа, и децата ни са главно наша отговорност. Като се замислиш, ние носим отговорността за бъдещите поколения. Ние възпитаваме, показваме на малките създания кое е лошо, кое добро. Учим ги как да ги различават, показваме им пътя. Ние даряваме мъжете ни с деца, наследници. Ние създаваме чудото. Дори, самите ние сме чудо. Просто от няколко гнили ябълки не може да си правиш генерални изводи. В крайна сметка, мъжът и жената са създадени да се допълват. Затова и хората се събират. Защото са две половинки, които стават едно цяло. Аз не казвам кой е по-равен. За мен и двата пола са равни, по своему. Просто, ти си родена жена, ами осмисли малко ролята на пола си, отдай му се, приеми го. Ако не, винаги пък можеш да станеш мъж с операция.

Надявам се, съм помогнала.

Depravity

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 98d855a878
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз пък съм мъж и предпочитам да работя и общувам с жени. Подчертавам, не съм гей или някакъв женчо. Имам си семейство и слава Богу дъщеря, не син.

Мъжете са по-изискващи, по-вманиачени и нямат подход като към човек. Винаги внасят едно излишно напрежение. Разбира се и от самия човек зависи.

Откакто разкараха шефа ми мъж и сложоха жена, просто се родих. Работата си върви като по вода и то без крясъци и такива изродщини. Предния шеф дори един нормален телефонен разговор не можеше да проведе без повишаване на тон. Дори когато ме викаше в кабинета си за нещо дребно, гласът му звучеше авторитарно и напрегващо, без да има нужда от това. При него все не вървеше работата, макар че се работеше повече като време. Веднъж-два пъти едва съм се стърпявал да не му вкарам два тупаника. Разплаквал е не една и две колежки, без да имат вина.

А и съдейки по останалите колеги, определено с жени се работи по-добре и ефективно. При мъжете винаги има едно излишно себедоказване и съперничество кой е по-голям "мъжага", както и едно изкуствено перчене за дреболии, та чак ме напушва на смях, като се сетя онзи плужек за какви дреболии се переше, все едно е открил топлата вода.

Но все пак си зависи и от самите хора.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 39caa1ee8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами никой не ти пречи да се научиш да сменяш крушки, да си оправяш колата, да гледаш мачове и да дружиш с мъже. Колкото до това, че всички жени са злобни и завистливи и не са ти истински приятелки, ами съжалявам, че само на такива си попадала. Обаче аз имам истински приятелки, с които сме минали през какво ли не и сме си приятелки от 30 години. А иначе всеки сам решава какъв да бъде и с кого да дружи.

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 84ad593563
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Това, което №1 е написала е пълна измишльотина! Както има мъжки жени, така има и ЖЕНЧОВЦИ. Всеки е различен. Глупаво е да се правят изказвания за мъжкия пол ако мнозинството от него е еднакво. Навсякъде има изключения! А ти ако искаш да се сближиш с момчетата- носи шапики с козирки, ризи на райета и дънки! Слушай рап и започни да тренираш някакъв спорт, който се играе от мъже. Футбол например. Това да сменяш крушки и поправяш коли ще го овладееш с времето!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: d035b6097b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката: объркване на ролите и девалвация на половете.
Коментар №1: кротък феминизъм и еманципация.

Първото води до второто. Видимо е, че възрастното поколение (това на коментаторката) е объркало следващото поколение (на авторката) до степен на самоотричане. Слабата страна на моето твърдение е, че от двата коментара не е доказуемо. Все пак предполагам някой ще види връзката и ще елиминира последствията.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 3c1893f976
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Остани си такава, каквато си -женствена. Не е нужно да подражаваш на мъжете, за да придобиеш техните способности. Едно красиво, мило и образовано момиче може с лекота да сменя крушки, да извършва дребни ремонти у дома, да боядисва...

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1b9fab4203
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм на мнението на авторката.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker