Мръсникът е въртял двете ни едновременно! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124227)
 Любов и изневяра (30587)
 Секс и интимност (14664)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6734)
 Здраве (9765)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3349)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19295)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мръсникът е въртял двете ни едновременно!
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 1743 пъти
Не знам как точно да започна историята си. Момиче на 17 години съм от град Русе. Това лято се запознах с едно момче от столицата, студент 3-ти курс, на 22 години. Той много ме впечатли, не само с идеалния си външен вид, но и с джентълменското си поведение. Просто си казах - "Това е идеалният мъж. " Той явно има доста обожателки, които му пишат постоянно в социалните мрежи, правят му комплименти, но никога не им е обръщал внимание. Интелигентно и добро момче ми се струваше, не такъв, който притежава само мускули, именно интелектът му най-вече ме впечатли. Бяхме само приятели, постепенно се влюбих, признах му... а накрая той взе, че се възползва!
Тук започвам и същинската част. Станахме "гаджета", за празниците и уикендите той идваше при мен, семейството ми го приеха като собствен син, всичко беше перфектно. Аз не бях на себе си, не можех да повярвам, че той ме е харесал. За първи път го направих с него. Бях на седмото небе...
Един ден обаче, исках да погледна профила му за нещо, но не влязох от своя, а от този на една приятелка и какво да видя - той качил снимка с друго момиче, което също явно му е "гадже", беше написал "любов" и много целувки. Бях бясна, като влязох от моя профил, снимката беше скрита. И разпитах негови приятели, които ми обясниха, че той в един момент казвал, че е с мен, в друг, че е с нея, че едва ли не като се раздели с едната се хваща с другата, а истината в действителност е, че ходи с нас едновременно! Има снимки в Интернет и с нея, и с мен, но ги крие от другата. Лъжец, лъжец, но даже не може да лъже като хората! Говорих и с момичето, разкрихме го и го зарязахме най-безцеремонно. Блокирах го навсякъде, не исках да имам нищо общо повече с този човек.
Нашите излъгах, че просто интересите ни се разминават вече и не мога да съм с него, не исках и те да знаят, че ме е направил на глупачка! Но всичко не свършва тук... Миналата седмица той дойде да ми иска обяснения, срещнахме се на усамотено място. Започнахме да си викаме, да си крещим, той ме задърпа, наговори ми, че съм една малка лигла, че никога не би си паднал в други случаи по по-малка, че съм манипулаторка и съм го предизвикала нарочно, после тръгна да ме целува насила и в един момент си мислех даже, че иска да ме изнасили. После ме пусна и ми каза, че като него никога няма да намеря втори, че аз съм грозница и той е бил с мен само от съжаление и че трябва да съм му благодарна. Това много ме разстрои, прибрах се у нас и не спрях да плача. Всичко, в което вярвах, се оказа една лъжа! Най-свястното и прекрасно момче, се оказа лъжец и боклук! И най-много ме боли, защото все още го обичам, не мога да забравя очите му, колко мил беше, как ме разбираше... как беше моята сродна душа (или се преструваше на такава)! И се притеснявам, че думите му може да са истина, защото той е много по-красив от мен, именно затова има толкова обожателки, и може да си позволи 2 гаджета едновременно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0995e282f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   О мила остави го яд го е защото си разбрала що за стока е! Жалко само че първият ти път е бил точно с такъв боклук. Отвън може да е красив отвътре е прогнил забрави го и си намери някой свестен който наистина ще те уважава! На него ще му се върне някой ден да го видим как ще реагира ако някой прави така на глупачка неговата дъщеря!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 9c7efc9054
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Виж... Не знам как ще прозвучи, но тези неща се случват, даже може и да не ти е за последен път. Манипулатори и нещастници ще срещаш навсякъде, а този очевидно е и долен комплексар, когото са хванали на тясно и в безсилието си ти е наговорил всички тези глупости, за да те обиди. Ако беше толкова грозна, нямаше да се занимава с теб, вярвай ми.
Имам опит с подобни типове: в началото са най-милите, красиви и интелигентни същества, а когато си получат своето, показват истинското си лице.
Знам, че си влюбена и ужасно разочарована, но така се случва в любовта. Рядко попадаш от първия път на Човека. Приеми това като много важен житейски урок и не се доверявай с лека ръка на хората. Известно ти е, че не всички мъже са такива, все някога ще попаднеш на читаво момче. 99% от момичетата сме имали поне по един такъв тъпанар в живота си. Това е изключително жалък индивид, от когото можеш само да се радваш, че си се отървала. Надявам се това да не те травмира, защото е пределно ясно кой е грозникът в цялата история.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 1692b134ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не, мила, той нито е по-красив, нито е по-умен от теб, просто е голям манипулатор и успява да внуши на момичетата, че е върхът и че за тях е, едва ли не, огромна чест, че той въобще е благоволил да ги погледне. Така, че не си струва да плачеш за този манипулатор и лъжец, още по-малко пък да си внушаваш, че си по-ниско качество от него. Защото не си! И най-добре да превърнеш поражението в победа и вместо да се затваряш у вас и да си изплакваш очите, да му покажеш какво губи като се превърнеш в супер мацка и разбира се, най-подробно да опишеш в интернет колко добре се чувстваш и колко си щастлива, че си се отървала от един лъжец. Така, че изтрий си хубавите очи, облечи си най-любимите дрехи и излез навън да се порадваш на слънцето. Животът продължава и просто не си струва да се съсипваме заради някой, който не го заслужава! Знам, че в момента това да излезеш навън и да се радваш на живота ти се струва като непосилно усилие, но го направи. Ако можеш да си го позволиш, поглези се, купи си нещо, за което винаги си мечтала, направи си нова прическа или иди на маникюр... идеята е да направиш нещо специално за себе си, защото го заслужаваш! И ще видиш как после ще се почувстваш 1 идея по-добре. Пък и то си е така, отървала си се от един гаден използвач и лъжец и това ако не е повод да празнуваш! Така, че горе главата, мила! И всеки път като ти стане мъчно и те налегнат мрачни мисли си повтаряй, "Аз съм страхотна и заслужавам да съм щастлива! " В началото няма да го вярваш, но опитай и ще видиш, че с времето ще се убедиш, че си страхотна и заслужаваш някой, който да те обича истински.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 079137770d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Зарежи го, не си вклюбена е него, а в лъжите му. Обикновен лигав комплексар и нищо повече.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 604ada8d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Яд го е. Ама много го е яд. И някой ден, когато му се прииска наистина да обича, ще се е повредил необратимо. Себе си не съжалявай, ти ще си намериш нормално момче, красотата няма сериозно място в една истинска връзка. Той е за съжаление.

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ccf052d406
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Боклук... Изрод... не го мисли, момиче. Било, квот било. Живей си живота, не падай духом заради измекяри!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8ba5cf7240
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Първо. Със сигурност не си грозница, а даже напротив. Такива мъже не излизат с момиче от съжаление. Така че си избий тази мисъл от главата.
Приеми случилото се като ценен житейски опит и нито за миг не обвинявай себе си. Той те е излъгал, подвел е дори и родителите ти.
Той трябва да се срамува, не ти.
Продължи напред и винаги имай едно наум, но внимавай да се изпаднеш в крайности и да не станеш параноична. Наслаждавай се на живота и не се тревожи. Има наистина свестни мъже.
Ж27

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c28c0a3c51
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Спокойно, той е поредният "мъж на годината" в очите на дамите!! Но истината е че е просто един идиот!!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c28c0a3c51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Спокойно, той е поредният "мъж на годината" в очите на дамите!! Но истината е че е просто един идиот!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ac1a7fb9e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Приеми, че той не е момчето, за което си го мислила! Върни се назад и си спомни всички мили неща, всички думи и жестове, които са те карали да се разтапяш и да си на седмото небе- това е било манипулация, всичко е било неискрено, изкуствено. Проблемът е в него, а не в теб! Колкото и да те обижда, той го прави, защото не може да получи своето, защото си разбрала що за човек е, а той е искал да си ви върти и двете и да си живее животеца. Чуства се сякаш са му взели играчката, в един момент е останал от два стола на земята, и се е опитал да те засегне максимално много, с каквото може. Имай предвид, че тези обиди са насочени към него, не към теб. Той така унижава себе си. Паднал е твърде ниско, но това е добре- така ще ти е по-лесно да го забравиш. Този човек с абсолютно нищо не заслужава и капка от твоето внимание, най-малко пък от сълзите ти. Недей да оставяш един простак да ти съсипва настроението и живота. Не са всички като него, но има доста такива. В наше време, човек трябва да е внимателен на кого се доверява и да има едно наум. Но не прекалено. Подвела си се сега, както всяко момиче би направило, но едва ли ще допуснеш да ти се случи втори път. Това е изводът от цялата история. А ако допуснеш, че има и грам истина в това, което казва, значи този комплексар е успял да те засегне, а не бива! Той е искал точно това, не му позволявай да го получи. Игнорирай го напълно, не му пиши, не му гледай профила, недей да се виждаш повече с него, по какъвто и да е повод. Да е жив и здрав, и толкова. Рано или късно, някой ще се подиграе с него, както той е направил с вас.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker